Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

לתחתית:
3 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כפית סודה לשתייה
כוס קמח תופח
2 כפות קקאו

לקרם:
קופסה של מסקרפונה
2 שמנת מתוקה 38%
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
כף אבקת סוכר.
למלית ריבה או שוקולד. או כל דבר אחר שתבחרו.

אופן הכנה:
בקערת המיקסר נשים ביצים קורט מלח וסוכר.
נקציף לקצף קרמי נוסיף את השמן בזילוף דק.
נוסיף את מיץ התפוזים.
בקערה נסנן את היבשים.
נוסיף לקערת המיקסר. נאחד את הכל.
נרםד תבנית עם נייר אפייה. ניצק את התערובת.
נאפה 175 מעלות טורבו ל 15 דקת. נבדוק עם קייסם.
נקרר קירוו מוחטל.

לקרם:
נקציף את הגבינה לדקה. נוסיף את שאר החומרים.
לקצף יציב.
ניקרוץ עם רינג מהעוגה.

בקישור יש את הרכבת המנה.
בהצלחה

👇👇👇 ללייב👇👇
https://www.facebook.com/groups/860745978044355/permalink/1405736086878672/?mibextid=Nif5oz

קינוח " שחור ולבן "_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים