Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

עוגה מושלמת….קלה להכנה…אפשר ללא הפרדת הפרדת ביצים אך..ממליצה כן להקציף…אפשר ב..3 תבניות אינגליש /מלבנית שווה לתבנית 28.

כוס אוניברסלית

חומרים :
3 ביצים L
1.5 כוסות סוכר
2/3 כוס קקאו
2.5 כוסות קמח תופח (רגיל + אפיה.)
1/3 כוס שוקולית
1 שקית א.אפיה
2 כפות ת.וניל
50 גר שוקולד מריר מגורד גס
1/4 כפית סודה לשתייה
1 כוס שמן
1 כוס + 3/4 כוס מים חמים

לגאנש שוקולד:
100 שוקולד מריר 60%
1 שמנת להקצפה

אופן ההכנה:
ראשית ..לערבב ולנפות את כל החומרים היבשים בקערה נפרדת (מלבד הסוכר)
להקציף את החלבונים , להוסיף בהדרגה את הסוכר…עד לקבלת קצף יציב….להוסיף את החלמונים…להאט את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן….
להוסיף לסירוגין את המים ואת תערובת היבשים שהכנו…לערבב באופן ידני .
.לצקת את הבלילה לתבנית משומנת 28 /26 לאפות בחום 160 כ- 45 דקות .
להניח במדף התחתון בתנור.
להמיס את השוקולד עם השמנת…ולצקת על העוגה…לאחר שהתקררה מעט..לקשט לפי בחירה.
רצוי לשמור במקרר.

בהצלחה !!🍩🍪🍮🎂

עוגת שוקולד כהה רכה ועסיסית בציפוי גאנש שוקולד 🎂🍰🧁🍩🍪_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים