Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏קילו קמח.
שתי כפות שמרים יבשים
1ביצה
4 כפות סוכר‏!!
2 כוסות מים ‏מהברז אם הקמח יבש מוסיפים עוד מים ‏בהדרגה עד שהבצק רך ונעים
כף מלח
1/2כוס שמן

‏לציפוי
ביצה‏
‏שומשום

אופן ההכנה!!
‏בקערת המקסר לשים קמח שמרים סוכר לערבב ‏להוסיף ביצה ‏שמן תוך כדי לישה
‏להסיף את המים בהדרגה תוך כדי. לישה. ‏ממשיכים ללוש
להוסיף מלח ‏ונמשיך ללוש לבצק רך ,ונעים 10 דקות ‏ ‏נוציא את הבצק נניח בקערה נקיה ‏נכסה ‏את הבצק להכפלת הנפח ‏שעה וחצי כעבור שעה וחצי נוציא את הבצק ‏נרדד נגלגל ‏ ,נקלע ‏חלה ‏נניח בתבנית עם נייר אפיה לחצי שעה
נכין ‏את הבלילה של הביצה ‏ ‏ונמרח מעל ‏נפזר מעל
‏נאפה ‏בתנור שחומם מראש על 180 מעלות חצי שעה ‏עד הזהבה ‏

בהצלחה שבת שלום

חלות/לחמניות_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים