בחורות שמשתפות בבקשה לתת קרדיט לבעלת המתכון
שוב באהבה ממני סיגלית ימין
מצרכים
קילו קמח
שתי כפות שמרים יבשים
שתי ביצים
2כפות סוכר
3 כוסות מים פושרים
כף מלח
1/2כוס שמן
לציפוי
חלבון של ביצה עם שתי טיפות מים
אופן ההכנה
בקערת המקסר לשים קמח שמרים סוכר לערבב להוסיף ביצה שמן להסיף את המים בהדרגה נלוש להוסיף מלח ונמשיך ללוש לבצק רך ,ונעים 10 דקות נוציא את הבצק נניח בקערה נקיה נחסה את הבצק להכפלת הנפח שעה וחצי .
כעבור שעה וחצי נוציא את הבצק נרדד נגלגל ונקלה חלה מה שרוצים נניח
בתבנית עם נייר אפיה לחצי שעה נכין את הבלילה של הביצה ונמרח מעל נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות חצי שעה עד הזהבה
בהצלחה