Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
* 1 ק"ג קמח לבן מנופה
*שתי כפות שמרים יבשים
*ארבע כפות סוכר
*חצי כוס שמן קנולה
*2 ביצים
*1 כף מלח
*2 כוסות מים פושרים
*1 ביצה טרופה למריחה

*שומשום לפיזור


אופן ההכנה:

1- מכניסים לתוך קערת המיקסר, קמח, שמרים, סוכר, מלח, שמן וביצים. לשים במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים. ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות. (בערך 10 דקות)
2. משהים בכלי מכוסה ויש לתת לבצק תפיחה עד להכפלת הנפח.
3. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים, מחלקים כל כדור ל-3 חלקים יוצרים רצועות וקולעים צמה . מניחים בתבניות מלבניות, מורחים בביצה טרופה ושומשום, משהים לתפיחה עד הכפלת נפח החלות ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 עד 200 מעלות.. לאפות עד שהחלות זהובות.
בהצלחה!
זו הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts
זה הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry?pnref=story

חלות שבת
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים