Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏חמש כוסות קמח מנופה,
‏קורט מלח,
1 ‏ביצה,
1/4 ‏כוס שמן
‏כף שמרים יבשים, כוס ורבע מים ,שלוש כפות סוכר,
‏ ‏
לציפוי
‏ביצה אחת
‏שומשום כמה שרוצים

אופן ההכנה
בקערת ‏המקסיר ‏נסים את כל המצרכים ‏להוסיף מים בהדרגה ‏נלוש ‏לבצק רך ונעים 10 דקות נכסה בניילון נצמד להכפלת את הנפח ‏שעה וחצי ‏כעבור שעה וחצי נוציא את הבצק מהקערה ‏נלוש ‏להוציא את האוויר נגלגל ‏ רצועות גדולות ונקילה ‏חלה ‏נניח ‏על תבנית עם נייר אפיה להבריש ביצה ‏מעל נפזר ‏שומשום מעל החלה ‏נכסה. ‏במגבת ‏לעוד חצי שעה לחמם תנור על חום 180 ‏מעלות 35 ‏דקות עד הזהבה ‏כל אחת והתנור שלה

בתאבון סיגלית ימין‏

חלה ‏עגולה לשבת
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים