1 קילו קמח
כף שמרים
1/2 כוס שמן
2 ביצים
2 כפות סוכר
כף מלח
1/2 אבקת אפיה
2 ורבע כוסות מים פושרים
ללוש הכול יחד לבצק קטיפתי במיקסר כ7 דקות או ביד לתת תפיחה לחצי שעה להוריד אויר ולתת עוד תפיחה של חצי שעה .
לרפד תבנית בנייר אפיה רק בתחתית בתבנית עגולה כשני תבניות ליצור 8 עיגולי של בצק לשים עיגול באמצע ולשים מסביב את שאר העיגולים
לתת שוב תפיחה עד הכפלה
למרוח ביצה טרופה …עם כף סוכר לפזר שומשום
לתנור ל20 דקות 200 מעלות…