Share with:


פרווה

אופן הכנה

1.5 קייג קמח לחם
ליטר מים פושרים
2 כפות שמרים
כפית מלח
כפית סוכר
רבע כוס שמן
1 חלמון של ביצה למרוח על הלחם 2שתי כפות מים קרים
שומשום
מנפים קמח עושים גומה שמים סוכר ומלח מערבבים .עושים גומה עוד פעם שמים שמרים מערבבים מתחילים להוסיף מים בהדרגה ומתחילים ללוש עד שבצק נאסף לגוש שמים שמן ומערבבים טוב .
מתפיחים שעה עד שבצק עולה אצלי תמיד עולה עד למעלה .משמנים ידיים ומשטח עבודה ומתחילים לעשות חלות ולחמניות .לכסות עם מגבת ולהתפיח עוד חצי שעה.
מחממים תנור ל250 שיהיה חם .
מערבבים חלמון עם מים ומורחים על לחמניות מכנסים לתנור ואופים 15 עד 20דק עד לזהבה .

חלות לחמניות לכבוד שבת קודש
חלות לחמניות לכבוד שבת קודש

חלות לחמניות לכבוד שבת קודש
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

108 מתכונים