Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 קילו קמח
4 כפות שמרים
כוס סוכר
כוס שמן
7 כוסות מים
2 כפות מלח

ההכנה:
לשים קמח מנופה בקערה לעשות גומה
לשים שמרים וסוכר כוס מים פושרים לתת לתפוח 7 דקות שיתסוס ללוש
להוסיף את יתרת המים ללוש להוסיף שמן ולבסוף מלח חשוב שהשמרים
לא יבואו במגע עם המלח והשמן לשים לתפיחה שעה להוריד נפח להתפיח עוד חצי שעה ורק אחר כך ליצור צורות
למרוח ביצה לפזר שומשום קצח פרג
ניתן להוסיף נס קפה לביצה או סילן למראה שחום.
אפיה 180 מעלות חצי שעה הלחמניות 20 דקות

חלות ולחמניות
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים