Share with:


פרווה

אופן הכנה

הפרשת חלה – לכבוד שבת קודש
לכבוד עם ישראל וחיילי צה"ל
שהשם ישמור מכל האסונות
לבריאות. פרנסה ואושר❤

2 ק"ג קמח
כף מלח
כוס שמן (חד פעמי קר)
6 כפות סוכר
3 כפות שמרים יבשים ( בחורף 4)
5 כוסות מים פושרים.
בקערת המקסר / או בקערה ללישה ביד
סוכר, ושמרים
5 כוסות מים ולערבב .
להשאיר כ-15 דקות.
לערבב ולהוסיף
2 ק"ג קמח
לערבב הייטב/ או ללוש ידני
להוסיף כוס שמן ומלח
ללוש הייטב,. לתת מנוחה ושוב לישה
לשמן מעט קערה ולהניח את הבצק להתפחה
של שעה.
לחלק לחלות , ולחמניות.
לתת התפחה בתבנית רבע שעה
אפיה ב-200 מעלות . כ-25 דקות
או עד הזהבה
למרוח ביצה ושומשום.

מתכוןמתכון

הפרשת חלה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים