Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 סוגי עוגיות ממתכון אחד❤️
( הכנתי כמות כפולה וככה יש מספיק עוגיות)
עוגיות חלווה/ ממרח תמרים/ אגוזים או שקדים/שוקולד צ'יפס
1 מרגרינה – מחמאה רכה
1/2 כוס שמן
1/4כוס סוכר
3/4 כוס מים
1 אבקת אפיה
קמח כמה שנכנס
( בערך 4 כוסות קמח)
להוסיף בהדרגה. בצק רך ונעים.
מילוי- ממרח חלווה/ ממרח תמרים
לחלק את הבצק ל- 4
לרדד על נייר אפיה
למרוח ממרח חלווה/ ממרח תמרים
בתמרים לקצוץ אגוזים ולהוסיף קינמון טחון
לגלגל לרולדה.
לסמן את הרולדה, לא לחתוך עד הסוף.
בחלק שמתי אגוזים קצוצים
ועשיתי סהרונים
חלק 4 – הוספתי כפית שקולית
וכוס שוקולד צ'יפס
תנור שחומם מראש ל-180 מעלות
כ- 20 דקות או עד הזהבה.
כשמתקרר לחתוך את העוגיות ו
לפזר אבקת סוכר.❤️❤️❤️❤️❤️

מתכוןמתכון

עוגיות חלווה/ ממרח תמרים/ אגוזים או שקדים/שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים