Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 כוסות קמח חיטה מלאה
חצי כוס שיבולת שועל
כפית שטוחה אבקת אפיה
חצי כוס שמן זית או רגיל מה שאוהבים
כפית מלח שטוחה/לפי הטעם
מים לפי הצורך/קצת יותר מחצי כוס
מתחילים לערבב את הקמח וכל היבשים
לבסוף השמן לערבב היטב להוסיף מים ולערבב עד לבצק אחיד בעדינות עם המים

משמנים קלות נייר אפיה מרדדים לעובי דק כמה שניתן לא יותר מידי…מפזרים כל מה שאוהבים שומשום קצח גרעינים וכו…
הבצק ניתן לשלב תבלינים כמו כוסברה יבשה כמון וכו…מרדדים עם מערוך טיפה משומן שכל הגרעינים ידבקו לבצק חותכים באופן שווה מרובעים עיגולים משולשים וכו…

תבנית מרופדת חום תנור 180 עד להזהבה טובה…בהצלחה…טעים טעים

קרקרים חיטה מלאה
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים