Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1/3 כוס דבש
100 גרם סוכר חום
1/3 כוס שמן
מערבבים יחד ומוסיפים:
קורט קינמון
2 ביצים
2 כוסות קמח מנופה
4 כפות קקאו
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
150 גרם שוקולד מריר או חלב קצוץ דק

מערבלים לעיסה אחידה ומכניסים למקרר חצי שעה.
150 גרם אבקת סוכר

יוצרים כדורים קטנים מגלגלים באבקת סוכר ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

במרחקים כי הן מתפוצצות. 25 בכל תבנית. סך 50 יחידות.

אופים בתנור שחומם 170 מעלות 15 דקות עד שמתפוצצות ומתייצבות בצדדים,

מצננים ושומרים בקופסא אטומה.

דובשניות שוקולד
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים