בצק שמרים – קוראסון_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
בצק שמרים – קוראסון_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים 1 ק"ג קמחכוס סוכר2 סוכר וניל4 ביצים Mכוס שמן2 כפות שמריםחצי כפית מלחבערך 2 כוסות מים פושרים. ההכנה –לערבב הכל ביחד בסוף מלח.בצק רך ונעים.למרוח מעט שמן בקערה.התפחה ראשונה שעה.לחלק את הבצק ל-4.חלק קראסון שוקולד נוטלהוחלק עם קוביות שוקולד.לרדד לעלה דק ולמרוח שוקולד נוטלה.לחתוך ולגלגל […]
עוגיות קינמון וסוכר דמררה , סהרונים במילוי פרג או שוקולד מאותו בצק 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
פיתוח חדש של בצק מטורףףףףףףףףףף יום נפלא 🌹🌹 1 חלמון2 כוסות חלב3/4 כוס אבקת סוכרגרסת לימון מלימון אחד300 גרם חמאה רכה + 50 גרם למריחה על הבצק בזמן הפתיחהחצי כפית מלח4 כוסות קמחכף שטוחה שמריםאופן הכנה לבצק :בקערת המיקסר שמים עם וו גיטרה .הביצים חלב סוכר לימון חמאה וחלב ומלח לישה שלוש דקות .להוסיף קמח […]
רולדה פרווה / חלבית❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
4 ביצים3/4 כוס סוכר1/4 כוס שמן1 סוכר וניל1/2 כוס מים1 אבקת אפיהכוס קמח( שתיה חמה)להקציף ביצים עם סוכרלקצף יציב כ-6 דקותלהוסיף סוכרלהנמיך מהירות ,ולהוסיף לפי הסדרבסוף קמח.תבנית תנור עם נייר אפיה, משומנת מעט.לשפוך על הנייר אפיה וליישר מעט.תנור שחומם מראש ל- 180 מעלותכ- 18 דקות.לתת לעוגה להתקרר הייטב.קצפת חלבית או פרווהלהקציף שמנת / קצפת עם […]
פרסבורגר נדיר 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
1 ביצה1 חלמוןרבע כוס חלב3/4 כוס אבקת סוכרגרסת לימון מלימון אחד300 גרם חמאה רכהחצי כפית מלח4 כוסות קמחכף שטוחה שמרים מתכון למילית פרג :200 גר פרג טחון טרי150 גרם חמאהכוס סוכר3/4 כוס חלב3 כפות דבשחצי כוס שקדים טחונים .או אגוזים טחונים אופן הכנה לבצק :בקערת המיקסר שמים עם וו גיטרה .הביצים חלב סוכר לימון חמאה […]
תפוחים פרג אגוזים_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת תפוזים גבוהה_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
אגסים ביין_מתכון של זהבה אבילחק- מאסטר מתכונים
אגסים בייןלקלף 6 אגסים לחצות לחצי להוריד גלעינים להרתיח בסיר 2 כוסות יין מתוק לתבל :פלפל שחור גרוסחתיכת סרט מלימון2 מקלות וניל חצויים1 כוס סוכר חציכף קינמוןלהכניס לתוך הנוזל את האגסים החצויים כאשר רותח להנמיך את הגז לבינוני לבשל 40 דקות ומדי פעם להפוך את האגסים שייספג בהם הנוזל לצמצם את הנוזל עד שנהיה סירופ […]
מגולגלות במילוי תמרים ופיסטוקים..בצק סוף_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
1 קילו קמח מנופה1 אפיה2 נטורינה 400 גרם1 סוכר וניל1 כוס סוכר1 כוס מיץ תפוזים.לעבד לבצק לחלק 6-7 כדורים ולמלא בכל העולה על טעמכם.מילוי נוסף :ממרח תמרים ואגוזי לוז קצוצים וחלק עם סוכר חום וקינמון 160-170 מעלות . כחצי שעה תכינו תהנו ושתפו ❤
עוגת שוקולד קרם גבינה ושוקולד לבן גאנש שוקולד_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
עוגה:5 ביצים1 כוס סוכר1/2 כוס שמן1 שמנת חמוצה1/2 כוס אבקת קקאו11/2 כוסות קמח1 אבקת אפיהלהקציף ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח להוסיף שמן תוך כדי הקצפה, להוסיף שמנת חמוצה ממשיכם להקציף, מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים עוד קצת. מעבירים לתבנית קפיץ 24 משומנת ואופים בחום של 170 כ 40 דקות עד שקיסם יוצא […]
עוגת טורט/ שמנת/ שוקולד בלונדי ובייגלה מלוח_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
1) לעוגת הטורט-3 ביצים Lחצי כוס סוכר ( כוס שתיה קרה)חצי כוס שמןחצי כוס מים / מיץ תפוזים1 אבקת אפיהכוס קמחההכנה-להקציף ביצים לקצף יציבלהוסיף סוכר לעוד דקה.להנמיך מהירות ולהוסיף לפי הסדרקמח במהירות ממש נמוכה.לשמן ולקמח תבנית 26לאפות ב-160 מעלות כ- 45 דקותלקרר את העוגה הייטב.2) הכנת השמנת-להקציף 500 מ"ל שמנתאו 2 מיכלים קטניםרבע כוס סוכר1 […]
עוגת שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
5 ביצים Lכוס סוכר ( חד פעמי חם)כוס שמןכוס מיםכפית תמצית וניל2 וחצי כוסות קמחקורט מלח1 אבקת אפיהכוס שוקולד צ'יפס.ההכנה- להקציף סוכר. שמן ותמצית ונילמוסיפים כל פעם ביצה אחת ומקציפים.מוסיפים לסרוגין קמח ומים(הקמח. אפיה. ומלח – לשים בקערה)ומקציפים לתערובת אחידה.תנור שחומם מראש ל- 160 מעלותתבנית משומנת ומקומחת.לשפוך את העוגה לתבנית 26למעלה לפזר את השוקלד צ'יפס.אפיה […]
עוגת שקדים חמאתית, עם שמנת חמוצה, קוקוס ולימון. עולם של טעמים_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים
ריחות אקזוטיים ושמנוניים וטעמים…Oh Mama.🤩ללא סוכר וללא גלוטן.רוצו עכשיו להכין💜 מצרכים:4 ביצים4 כפות סוויטנגו.100 גר' חמאה רכה80 גרם קוקוס גרוס80 גרם שקדים טחונים100 גרם שמנת חמוצה 27%גרידת לימוןכף תמצית וונילכף תמצית שקדים.חצי שקית אבקת אפיה. לקישוט:4 כפות חמאת שקדים4 כפות קוקוס גרוס. אופן ההכנה:לחמם תנור ל175 מעלות.להכין תבנית אינגליש משומנת בחמאה או מרופדת בנייר אפיה. […]
לחם פרנה בתנור💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
1 ק"ג קמח (אפשר כוסמין)כף שמריםכף מלח2 כפות סוכר2 וחצי כוסות מים פושרים2 כפות שמן (אפשר זית)לערבב הכל ביחדאת המים להוסיף בהדרגהללוש הייטב.למרוח מעט שמן למעלההתפחה שעה. להוריד נפחלחלק את הבצק ל- 8נייר אפיה עם מעט קמחלרדד ולהניח לעוד 20 דקות התפחהאפיה בתנור 220 מעלות.( אפשר בטאבון)
לחם בית בטעם של פעם _מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
תכינו תהנו ושתפו ❤ ללא ביצה 🙂קילו קמח מנופה2 כפות שמרים יבשים3 כפות סוכר (תירצו מתוק תוסיפו עד לחצי כוס)1/2 כוס שמןכפית מלחומים כמה שנכנס עד לבצק נעים ורך בערך 2,1/2 כוסות .חסר עוד מים תוסיפו בכפות .לעבד לבצק חלק ולהתפיח כ 40 דקות ,לחלק לחצי וליצור צורה עגולה או אליפסה .לא לשכח לחרוץ סימנים […]
לחמניות לשבת_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
עוגת שוקולד מלאת שוקולד וקוקוס_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
לרוטב השוקולד:200 גרם שוקולד מריר משובח3 כפות קקאו.חצי כוס סוכרחצי כוס מים.50 גרם חמאהמעט תמצית רום.(לא חייב)לבשל היטב עד שהרוטב מסמיך להניח בצד.לעוגה4 ביציםחצי כוס סוכר2 כפות קקאוכוס וחצי קמחשקית אבקת אפיהחצי כוס מיץ תפוזים(ניתן להחליף בחלב או מים).להקציף את הביצים יחד עם הסוכר לפחות 10 דקות להוסיף בהדרגה את שאר החומרים ולהמשיך להקציףלהוריד מהמערבל […]
פלפלים ממולאים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
8 פלפלים מרוקנים ונקיים.3 כוסות אורזצרור פטרוזליה קצוצה דקבצל קצוץ דק.חצי לימון סחוטכף שמן זיתכפית מלחכפית פלפל שחור.לרוטבקופסת עגבניות מרוסקות.כף כמוןכף פפריקה מתוקהכפית פלפל שחורכף כורכוםחצי כף חוויג'כפית מלחרסק עגבניות קטןצרור כוסברה4 כוסות מיםממלאים במלית האורז פלפלים וסוגרים .מערבבים את חומרי הרוטב עם המים ויוצקים לסירמבשלים אש בינונית כשעה
רולי חצילים במילוי בשר_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
חציל 1 פרוס לאורך.500 גרם בשר טחוןצרור כוסברה.כפית פלפל שחור.בצל מגורד.כפית מלח.כף כטרכוםכף פפריקהכף תבלין לקציצות.כף כמוןלערבב הכל לעיסה.לרוטבקופסת עגבניות מרוסקות6 שיני שוםצרור פטרוזיליה קצוצה.פלפל חריף חתוך לאורךרסק עגבניות קטן.לטגן את החצילים מעט.להניח בקצה כדור בשר ולגלגל לרוללהכין את הרוטב לצקת לתבנית ולסדר את רול הלציליםלאפות בחום 170לפחות 40 דקות.
גמבות במילוי בורגול ובשר_מתכון של סוניה לוי – מאסטר מתכונים
להצטרפות לקבוצה שלי : סוניה מתכוניה – Sonya Matconya לחצו כאן
לחמניות עם שוקולד_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לא היה לי זמן להתפיח אז ישר הכנתי (ללא התפחה ) כמה קל ככה טעים . לחמם תנור … קילו קמח2 כפות שמרים יבשים1/2 כוס סוכר1/2 כוס שמן1/2 כפית מלחומים כמה שנכנס עד לבצק נעים ורך .לחלק ל 3 כדורים לפתוח כל כדור לדק למרוח שוקולד ולגלגללחתוך ל עובי 1 ס"מ ולהניח על תבנית לצפות […]
מקרוד בסגנון אחר 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
500 כרם סולת180 גרם קמח מנופהמעט מלחחצי כפית אבקת אפיה2 כפות סוכר30 גרם נטורינהמיי ורדים למי שאוהבכוס ורבע מיץ תפוזים סחוט טרי מלית של התמרים :700 גרם תמרים טחוניםרבע כוס שמן2 כפיות קינמון חצי כפית ציפורןחצי כוס מיץ תפוזיםאופן הכנה בסרטון :*עוגיות חמאה דניות מתכון :230 גרם חמאה85 גרם אבקת סוכרכפית תמצית וניל200 גרם קמח45 […]
לחמניות קלילות וטעימות💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
קמח רגיל / קמח כוסמין1 ק"ג קמח2 כפות שמריםכף מלח3 כפות סוכרחצי כוס שמן2 עד 3 כוסות מים פושריםמים בהדרגה.בקערת המיקסר נכניס את הקמחסוכר שמן ושמרים ונערבבנוסיף מים בהדרגה. ללוש הייטב ולהוסיףאת המלח. ונמשיך ללוש.בצק רך ונעים.התפחה ראשונה שעהמחלקת ל-18 לחמניות.התפחה עוד 20 דקותמורחת ביצה ושומשוםאפיה 200 מעלותכ- 20 דקות או עד הזהבה.תנור שחומם מראש.
עוגת רולדה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
מתכון :4 ביצים1/2 כוס סוכרקורט מלח1/2 כוס קמח מנופה1/2 כפית אבקת אפייה3 כפות שוקולית לקרם :2 שמנת מתוקה2 כפות סוכר1 חבילת פודינק וניל אופן הכנה :להקציף את הביצים עים המלח והסוכר בהדרגה לקצף יציב ובהיר .להוסיף את הקמח השוקולית ואבקת אפייה בקיפולים לתוך הקצף עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים .לשים בתבנית נייר אפייה ולשמן […]
לחמניות פרח_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
אפשר במילוי גבינות אפשר בלי.6 כוסות קמחכף וחצי שמרים2 כוסות מים פושריםכוס שמןביצה2 כפות סוכרכפית מלחללוש היטב 8 דקותמנוחה שעה להתפחהשוב לישה 5 דקותלקרוץ 12 כדורים שווים.לרדד כל כדור לעלה דקלחתוך רצועות בחלק התחתון של עלה הבצק המרודד לא עד הסוףלגלגל את הקצה הלו חתוך לנחשומעל להניח רצועה אחר רצועה.לסובב לעיגול להצמיד אחד אל השני […]
עוגת גבינה בחושה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לתחתית שרוול ביסקויטים טחונים לאבקה יחד עם 100 ג' חמאה מומסת ,3/4 קמח שקדים ,כף אבקת סוכר.לערבב היטב ולהדק לתחתית התבנית (28) להקפיא מעט עד להכנת הבלילה.להקציף 6 ביצים שלמות ובהדרגה להוסיף כוס וחצי סוכר…עד לקצף תפוח ואוורירי.להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף750 גבינה לבנה1 שמנת חמוצה1 גביע יוגורט1/2 שמנת מתוקה3 כפות קורנפלור3 כפות אינסטנט וניללשפוך מעל […]
עוגת תפוזים קרם גבינה וריבת תותים🌹🌷🌹🌷🌹_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
6 ביצים מופרדות1 כוס סוכר1/4 כוס שמן21/2 כוסות קמח1 אבקת אפיה1 כוס מיץ תפוזיםגרידת תפוז מ 2 תפוזים להקציף חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב. להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה, להוסיף שמן וגרידת תפוז, להוסיף את הקמח ואבקת אפיה להמשיך לערבל מעט להוסיף את המיץ ולערבל עוד מעט.להעביר לתבנית 24 משומנת לאפות בחום […]
עוגיות שוקולד צ'יפס טעימות רכות וקלות ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
בוו גיטרה לערבב100 גרם חמאה רכה שהוצאה מהמקרר כמה שעות לפני .להוסיף : 1/2 כוס סוכר חום2 כפות סוכר לבן1/2 כפית אבקת אפיה1/4 כפית סודה לשתיה1 כפית תמצית וניל1 ביצה1,1/2 כוסות קמח1,1/2 כוסות שוקולד צ'יפסהבצק מעט דביק וזה בסדר.בעזרת מעט מאוד שמן בידיים ליצור עיגולים ולשטח מעט ..הן משטחות באפיה יותר אז תכינו אותם מעט […]
עוגת חלווה ואגוזים💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
לכבוד שבת קודש❤ מתכון-5 ביצים L1/2 כוס סוכר חום ( שתיה חמה)1/2 כוס סוכר לבןכוס שמןכוס מיםכפית תמצית ונילכף קינמון100 גרם חלווה מפוררתאו ממרח חלווה2 כוסות קמח1 אבקת אפיה. אופן ההכנה-בקערת המיקסר נכניס את הביציםוהסוכר החום והלבן להקצפהבמהירות גבוהה. עד שהקצף תפוח ובהירלהנמיך מהירות ולהוסיף את החומריםלפי הסדר.תבנית עגולה מס' 26 או 2 אינגליישמשומנת הייטב […]
עוגת שכבות נס קפה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
עוגת שכבות נס קפה (את המתכון נתנה לי חברתי נאווה עובדיה)עוגה הכי טעימה שיש נימוחה ונמסה בפה.6 כוסות קמח לבן.כף שמריםחצי כוס מים200 גרם חמאה מומסת5 חלמוניםלקצף5 חלבוניםכוס וחצי סוכר2 כפות נס קפה2 כפות אינסטנט פודינג וניל.לשים את כל חומרי הבצק לבצק רך וחלקקורצים 5 עיגולים שווים ומניחים בצד.מקציפים את החלבונים עם הסוכר והנס קפה […]
שעועית ירוקה ,רצועות חזה עוף ברוטב עגבניות🍎🧅🥘_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
ארוחה חמה בתוספת אורז..מהמטבח העיראקי.. .אפשר לבשל עם קוביות בשר/עוף..מושלם לימים קרים !! חומרים:כ- 300 גר' רצועות חזה עוף/ קוביות בשר טרי.2 כפות בצל קצוץשעועית ירוקה טריה1 כף רסק עגבניות1 קופסה עגבניות גרוסות / או עגבניות טריותמלח1 כף אבקת מרק עוףפלפל שחור2 כפות שמןמים לפי הצורך אופן ההכנה :לתוך סיר לשים את השמן,הבצל והבשר..לטגן קלות […]
עוגיות חמאה עם אגוזים❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
הכי טעים בגשם עם כוס תה חום. 200 גרם חמאה/ מחמאה לפרווה3 ביצים Mחצי כוס סוכר1 אבקת אפיה1 סוכר וניל3 וחצי כוסות קמח ( בהדרגה, אולי מצריך עוד מעט)לערבב הכל ביחד.בצק רק ונעים.לחלק את הבצק ל-3 חלקים.לרדד לעלה דק( נייר אפיה מקומח )לקרוץ עיגול או כל צורה שבה לכםלהניח בתבנית עם נייר אפיה.להבריש עם מעט […]
ביסקוטים עם פירות יבשים❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
3 ביצים Lקורט מלח1/2 כוס סוכר חום (כוס חד פעמי שתיה קרה )1/2כוס סוכר1 סוכר וניל1/2 כוס שמן1 אבקת אפיה2 וחצי כוסות קמח2 כוסות חד פעמי שתיה קרהשקדים/ צימוקים/ פקאנים/ פיסטוקיםלפי מה שאוהבים. אופן ההכנה-1) מכינים 2 קערותבקערה אחת שמים דברים יבשיםבקערה השנייה דברים רטובים.2) את החומרים הרטובים יוצקיםלתוך הקערה של הדברים היבשים.מערבבים הייטב.מוסיפים את […]
עוגת ביסקוויטים של פעם רק משודרגת עם גבינת שמנת בטעם ריבת חלב וציפוי גנאש שוקולד מריר_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
מרכיביםשרוול וחצי ביסקוויטים1 פודינג וניל1 פודינג בטעם ריבת חלב2 שמנת מתוקה4 כפות אבקת סוכרכוס חלב2 גבינת שמנת נו יורק 30% שומן מצרכים לגנאש שוקולדחצי שמנת מתוקה125 גרם שוקולד מריר2 כפות דבש מצרכים לזילוף קצפתחצי שמנת מתוקה3/4 פודינג ונילרבע כוס חלבכף שטוחה אבקת סוכר הכנהשופכים לקערת המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג וניל 1 גבינת נו יורק […]
מגולגלת שוקולד נדירות בטעמם 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
300 גרם קמח160 גרם קורפלור300 חמאה / נטורינה2 חלמוניםחצי כפית אבקת אפייהקורט מלחחצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי אופן הכנה :לערבב קמח קורנפלור אבקת אפייה וחמאה עד גיבוש .להוסיף חלמונים מלח ומיץ תפוזים .לעטוף בניילון למקרר לשעה .לפתוח את הבצק דק למלא בכל דבר שאתם אוהבים.בהצלחה 🌹🌹
קרמשניט_מתכון של זהבה אבילחק- מאסטר מתכונים
ראשית להכין את הבצקלרדד את הבצק עלים לנקב עם מזלג בכדי שלא יתנפח ויהיה אוורירי לפזר אבקת סוכרלאפות בחום של 220 מעלות עד שמזהיבלשמור חתיכה אחת שלמה ואת החתיכה שמעל לחלק למנות ואז להכין את הקרם קרם פטיסייר:4 כוסות חלבמקל וניל לרוקן את התוכן לחלב2 שקיות סוכר וניל4 חלמוניםכוס סוכר3 כפות קורנפלור3 כפות קמח100 גרם […]
עוגיות במגוון צורות וטעמים 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
כוס שתיה קרה 125 גרם חמאהכוס סוכרחצי כוס קורנפלורכוס שמןגביע יוגורט1 אבקת אפייה1 סוכר ונילקורט מלח500 גרם קמח לקישוט :בוטנים קלועים גרוסיםשוקולדממרח לוטוס אופן הכנה :לערבב חמאה וסוכר 2 דקות להוסיף את השמן להמשיך לערבב להוסיף את היוגורט להוסיף סוכר וניל .ומלח .קורנפלורלהוסיף בהדרגה את הקמח להשאיר מעט בצד .לחלק את הבצק לשניים .את החצי […]
מרק אפונה🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
מפנק עושה לי טוב בנשמה 🔥🔥🔥🔥 חצי קילו אפונה יבשה שטופה.6 שיניים שום קצוצות3 גזרים חתוכים לקוביות .6 גבעולי סלרי חתוכים לקוביותחבילה כוסברה מי שאוהב לתיבול:מרק עוף ללא מונוסודיוםמלחכף מלח אופן הכנה :מבשלים את האפונה למשך חצי שעהעל מחבת מטגנים את הירקות עם 2 כפות שמן למספר דקות .מוסיפים למרק מתבלים מבשלים עד שהאפונה רכה […]
עגבניות במילוי תערובת דגים 🍅🍅🍅_מתכון של סוניה לוי – מאסטר מתכונים
כדררו , מלאו ותבשלותבשיל טעיייים של אמי היקרה מזללהצטרפות לקבוצה שלי : סוניה מתכוניה – Sonya Matconya לחצו כאן
בעבע בתמר- מעדן מהמטבח העיראקי_מתכון של: תבשילים עיראקים ועוד מהמטבח של דליה לוי – מאסטר מתכונים
עוגיות טעימות מלאות בתמרים וקריספי –בדרך כלל מכינים לחג הפורים☕קלות להכנהכאן אופן ההכנה ומתוכם כתוב מתחת👇https://youtu.be/kcVcRLYAmF8 אופן ההכנהבעבע בתמר- עוגיות תמרים החומרים לכ-30 מאפים500 גרם קמח11/2 כפות סוכר1/2 כף שמרים יבשים100 גרם מחמאה1/4 כוס שמן1 כוס מים + 1 כף (בהתאם לצורך)1/2 כפית מלח המילוי500 גרם תמרים מגולענים בוואקום ונקיים מגלעינים או משהו קשה1 כף […]
דייסת סולת וקינמון_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
4כוסות חלב4 כפות סוכר.לערבב ולתת רתיחה קלהבקערה נפרדת7 כפות סולתכוס וחצי חלבלערבב היטבכשהחלב רותח יוצקים לסיר ומערבבים היטב על אש נמוכה עד שמסמיך
קונוסים במילוי קרם לוטוס קרם לימון וקרם וניל 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
🔥🔥🔥 טעים לקונוסים בצק עלים .מורחים עם ביצה מצפים עם סוכר אופים עד השמחה. לקרם :500 מייל שמנת מתוקהחבילה אינסטנט פודינג ונילכוס חלב .זה ישמש אותכם בתור בסיס לשאר הקרמים .אבקת סוכר אם רוצים יותר מתוק לקרם לוטוס :מערבבים 3 כפות ממרח לוטוס מוסיפים מהקרם הבסיסי 5 כפות מערבבים עם בלנדר ידני .לקרם לימון .סוחטים […]
עוגה בחושה❤_מתכון של נירה חופי – מאסטר מתכונים
עוגת תפוחים חלבית_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
לקבוצה שלי לחצו כאן : אצל ברכה במטבחעוגת תפוחים משגעת😋❤עוגת תפוחים וואי וואי איזה טעימה😋❤עוגת תפוחים קריספית מי שלא מכין מפסיד .אחת מהעוגות השוות😋שתפו ושימרו לחמם תנור 170 מעלות.כוס וחצי קמח.אחד וחצי כפיות אבקת אפיה.125 גרם חמאה רכה.125 גרם סוכר חום .50 גרם סוכר לבן.חצי כפית קינמון.2 ביצים.תמצית וניל כפית 1.7 כפות חלב קר.2 תפוחים […]
כרוב ממולא באורז_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
כרוב אחד בינונילמילוי:3 כוסות אורז.כפית מלחמיץ לימון.צרור פטרוזליהבצל יבש מגורדכף פפריקה אדומה.כף כמוןכפית פלפל שחור לערבב הכל עם האורז.את הכרוב נכמיס למיקרו ל10 דקות עד שיתרכך לא ממש ממש רך.נפתח את הכרוב לעלים נחתוך את קצה הגבעול של הכרוב נמלא בכף אורז נקפל משני צידי הכרוב ונגלגל נניח בסיר רחב.לרוטב:קופסת עגבניות מרוסקות.רסק עגבניות קטןכף פפריקהכף […]
עוגת ביסקוויטים שמנת ותותים מבושלים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
שרוול ביסקוויטים.2 שמנת מתוקה להקצפה.גבינת שמנת6 כפות אינסטנט פודינג.סלסלת תותיםחצי כוס סוכרכוס וחצי מים.לטבול ביסקוויטים בחלב ולסדר שורה ראשונה בתבנית.להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט לקצף יציב למרוח ולהכניס לפריזר לשעה.בינתיים לקצוץ תותים להכנעס לסיר עם הסוכר והמים ולבשל עד הסמכה.ולקררלהוציא את העוגה מהפריזר לצקת שכבה דקה של הרוטב תותים.שוב לטבול ביסקוויטים לסדר מעל התותיםלהקציף שמנת […]
מאפה בצק עלים במילוי ירקות ופטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
חבילת בצק עלים מרודד3 תפוחי אדמה מבושלים3 גזרים מבושליםחצי סלסלת פטריות מטוגנות עם בצל קצוץ אחד.כפית מלחחצי כפית פלפל שחורלערבב את הירקות המבושלים עם הפטריותלרדד את הבצק להניח לאורך הבצק את המלית ולגלגל לנקניק ארוך.לחתוך לשבלוליםלצפות בביצה ובסומסוםלאפות בחום 180 עד שמזהיבתוספת קלה לכל ארוחה
עוגת שוקולד ותותים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
כופתאות תפוחי אדמה במילוי פטריות ובצל_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
4 תפוחי אדמה בינוניים.כוס קמחכפית מלחסלסלת פטריות חתוכות דקבצל יבש בינוני.כפית פלפל שחורמעט אבקת מרק פטריות לא חובה.לבשל את התפוחי אדמה עד שמתרככים.לקצוץ פטריות ובצל לטגן עד ריכוך לתבל במלח ופלפל שחור ומרק פטריות ולערבב.בקערה להניח את הפירה עם כוס קמח ומעט מלח ללוש למן בצק אחידליצור כדורים ובכל כדור ליצור גומה.לסנן מהשמן את הפטריות […]
