Share with:


חלבי

אופן הכנה

לפני שמתחילים👇

תבנית בקוטר עגולה24.26.תבנית אינגליש קייק.
כוס חד פעמי לשתיה קרה.
ביצים בטמפרטורת החדר

מתחילים👇
5 ביצים גודל M
כוס סוכר. מי שאוהב מתוק .שישתמש ב 2 כוסות סוכר.
כף שמן
שמנת חמוצה 1
כוס קוקוס
כוס ועוד 2 כפות קמח. מנופה!
אבקת אפיה 1
תמצית וניל כפית.
👇
ביצים .סוכר.תמצית וניל.להקציף היטב לקרם תפוח.
לא להתעצל.5 4 דקות.
להוסיף בהדרגה כל פעם קצת מהשמן, מהשמנת החמוצה.
את הקמח ואבקת האפיה להוסיף בהדרגה.
להמנע מעירבוב יתר!לשמן תבנית היטב.
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות.
40 עד דקות.
שהעוגה קרה מירחו ציפוי שוקולד מעל .לא חיב.❤

מתכוןמתכון