Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי קילו שקד חלוט מקולף מיובש.
כוס וחצי סוכר
גרידת לימון לפחות כף.
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
5-4 חלבונים מוקצפים קלות.
רבע כפית מלח
לטחון את השקדים פעם ראשונה
לטחון את השקדים פעם שניה עם הלימון והסוכר
להעביר לקערה, למה סיף מלח, ווניל אבקת אפייה
לערבב ללוש טוב עם הידיים.
להוסיף חלבונים. (רק הלבן של הביצים)
ללוש טוב טוב,
לחמם תנור 180 מעלות.
ליצור כדורים במשקל 25 גרם
לטבול באבקת סוכר
להניח על תבנית אפייה לשמור מרחק הן מתנפחות.
לנעוץ שקד או דובדבן באמצע.
לאפות 12-14 דקות