Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לקלוף תפוחי אדמה לחתוך לפלחים עבים מעט ולטגן .
לטגן לאחר מכן 1 חציל לפלחים.
לחתוך לקוביות ולטגן עם מעט שמן :
6 תפוחי אדמה
2 גזר
1 בצל
2 פלפל גמבה
חתיכת כרוב לבן
1 בטטה
6 עלי כרפס.
לאחר 10 דקות להוסיף :
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף שטוחה קארי הודי
1/2 כפית פלפל שחור וכף מלח
לשטוף ולסנן 3 כוסות אורז ולשפוך לתוך הסיר …
4,1/2 כוסות מים ולבשל עד לבישול כמעט מלא.
בסיר ג'חנון מצופה בניר אפיה להניח את התפוחי אדמה המטוגנים ולשפוך שכבה של אורז . מעל חצילים מטוגנים ומעל 1 צרור פטרוזילה , 1כוסברה ,4 עלי כרפס חתוכים לגס . מעל שכבת אורז ומעל תפוחי אדמה מטוגנים
להכניס לתנור על 160 מעלות כשעתיים .בתאבון ❤

מתכון כתוב + סרטון להכנת תבשיל אורז וירקות מסודר בסיר ג'חנון__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים.
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים