לחמניות_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים

‏מצרכים!! קילו קמח. שתי כפות שמרים יבשים שתי ביצים 2כפות סוכר‏!! 3 כוסות מים פושרים כף מלח 1/2כוס שמן , ‏לציפוי !! 1 ביצה ‏שומשום אופן ההכנה!! ‏בקערת המקסר לשים קמח שמרים סוכר לערבב ‏להוסיף ביצה ‏שמן‏ ‏ להסיף את המים בהדרגה נלוש ‏להוסיף מלח ‏ונמשיך ללוש לבצק רך ,ונעים 10 דקות ‏ ‏נוציא את […]

רצועות‏ של חזה עוף ‏עם ירקות במחבת_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים

מצרכים . ‏שני פרפרים של חזה עוף ‏חתוך לרצועות ‏בערך (חצי קילו)מערבב ‏בכפית שמן ‏פלפל שחור ומלח קורט פפריקה ‏סלסלה ‏של פטריות ‏שני בצל ירוק בצל אחד גדול ארבע שיני שום כוס שעועית ירוקה טריה ‏גמבה אדומה אחת חתוך לרצועות ‏ ‏ג׳ינג׳ר חתיכה קטנה‏ כפית ‏שומשום תבלינים ‏כפית פלפל שחור כפית אבקת עוף ‏קורט מלח […]

בצק שמרים / קרואסון / רולדות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

  1 ק"ג קמח כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה) 2 סוכר וניל 3 ביצים L כוס שמן 2 כפות שמרים חצי כפית מלח בערך 2 כוסות מים פושרים. ההכנה – לערבב הכל ביחד בסוף מלח. בצק רך ונעים. למרוח מעט שמן בקערה. התפחה ראשונה שעה. לחלק את הבצק ל-4. חלק קראסון שוקולד נוטלה […]

עוגיות חלווה/ ממרח תמרים/ אגוזים או שקדים/שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

4 סוגי עוגיות ממתכון אחד❤️ ( הכנתי כמות כפולה וככה יש מספיק עוגיות) עוגיות חלווה/ ממרח תמרים/ אגוזים או שקדים/שוקולד צ'יפס 1 מרגרינה – מחמאה רכה 1/2 כוס שמן 1/4כוס סוכר 3/4 כוס מים 1 אבקת אפיה קמח כמה שנכנס ( בערך 4 כוסות קמח) להוסיף בהדרגה. בצק רך ונעים. מילוי- ממרח חלווה/ ממרח תמרים […]

עוגת לימון עם דובדבנים טעימה 🍋🍋🍋_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כוס אוניברסלית. מתאים ל 3 תבניות אינגליש. או תבנית גדולה 5 ביצים כוס סוכר כוס שמן 2.5 כוסות קמח 1 אבקת אפייה חצי כפית סודה לשתייה כוס מיץ לימון סחוט טרי!!! כף תמצית וניל איכותי 2 כפות גרדת לימון חצי קילו דובדבנים טריים ללא גרעין חצויים לשניים. אופן הכנה: בקערת המיקסר עם וו בלון. מקציפים […]

ריזוטו אורזו(פתיתים בצורת אורז)_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים

אני פשוט לא מצליחה להפסיק לאכול את המנה המאולתרת הזאת אז החלטתי לחלוק מתכון ״בערך״ כי באמת זה היה הכנה של על הדרך ריזוטו אורזו (שזה שם סתם יומרני לפתיתים ממש ממש טעימים): בסיר מחממים כפית שמן זית מוסיפים בצל סגול בינוני קצוץ דק (או שאלוט) מטגנים עד שנהיה שקוף מוסיפים 6-8 שיני שום קצוצות […]

פאי היער השחור🍒_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

  21/2 כוסות קמח 2 כפות גדושות קקאו 200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות 1/2 כוס אבקת סוכר 1/2 כוס שקדים טחונים 1 ביצה לערבל קמח חמאה קקאו עד לקבלת פירורים להוסיף אבקת סוכר שקדים טחונים ולערבל מעט להוסיף ביצה ולערבל עד לקבלת בצק. לעטוף בנילון נצמד ולקרר שעתיים. להדק את הבצק לרינג 24 עם […]

פאי תפוחים 🍎🍎 ללא גלוטן עם קמח תמי _מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

200 גר' חמאה קרה 1 ביצה 2/3 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 3/4 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה מלית תפוחים: 7 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביית או רבעים 1 כוס סוכר 1/כפית קינמון 2 כפות קורנפלור בצק: לערבל במקסר חמאה סוכר ביצה ותמצית וניל. להוסיף קמח ואבקת אפיה ולערבל עד קבלת בצק אחיד. לעטוף […]

חיתוכיות ריבת תות ביתית וקוקוס מטורףףףף 🍓_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  לבצק: 200 גרם חמאה 100 גרם סוכר כף תמצית וניל 1 ביצה 80 גרם אינסטנט פודינג וניל. 200 גרם קמח. למלית כל ריבה שאתם אוהבים. כוס קוקוס. מתכון לריבת תותים שלי. 1 ק"ג תותים. 700 גרם סוכר. 10 גרעינים תפוז או לימון. בסיר על אש בינונית למשך שעה. להוריד לאש נמוכה עד הסמכה. אופן […]

חלות/לחמניות_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים

‏קילו קמח. שתי כפות שמרים יבשים 1ביצה 4 כפות סוכר‏!! 2 כוסות מים ‏מהברז אם הקמח יבש מוסיפים עוד מים ‏בהדרגה עד שהבצק רך ונעים כף מלח 1/2כוס שמן ‏לציפוי ביצה‏ ‏שומשום אופן ההכנה!! ‏בקערת המקסר לשים קמח שמרים סוכר לערבב ‏להוסיף ביצה ‏שמן תוך כדי לישה ‏להסיף את המים בהדרגה תוך כדי. לישה. ‏ממשיכים […]

לפת כבושה (מחללה ) מהמטבח‏ העירקי _מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים

מוגש ליד כל ארוחה מצרכים ‏צנצנת זכוכית מעוקרת ‏בינונית(‏שטוף במים ‏רותחים ‏‏ארבע לפת גדולים 3 סלק ‏בינוני ‏פלפל חריף אחד ‏חצי כוס חומץ כף מלח ארבע שיני שום ‏ אופן ההכנה ‏לשטוף את הצנצנת הזכוכית במים ‏רותחים .לשטוף את הלפת את הסלק ולקלף ‏ולחתוך לאורך לאיזה צורה שרוצים להניח בתחתית הצנצנת שום פלפל חריף מעל […]

בסבוסה/נמורה_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים

‏מצרכים כוס סוכר 3/4‏ כוס מיץ תפוזים (או מים 3/4 כוס שמן 2ביצים ‏‏1/2 3 ‏כוסות סולת ‏כפית אבקת אפייה כפית תמצית וניל ‏שקדים לקישוט ‏ לסירופ ‏שני כוסות מים ‏חצי כוס סוכר ‏חצי כוס דבש ‏שני פלחים של לימון. ‏כפית ‏מיי ורדים ‏להרתיח על הגז ‏ אופן הכנה ‏להקציף ביצים להוסיף סוכר ‏תמצית וניל […]

עוגת טורט משמשים בחושה, קלה ומהירת הכנה_מתכון של דייויד ביטון – מאסטר מתכונים

2 תבניות סטנדרטיות מוארכות חומרים : 5 ביצים 100 גרם חמאה כוס סוכר 1 אפיה 1 וניל כוס ורבע קמח לפיזור מעל : משמשים חתוכים לקוביות/רבעים לזיגוג: ריבת משמש בקערה לערבב את כל החומרים יחד . לפזר את פלחי המשמשים מעל. להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 35 דקות לערך / עד שמשחים […]

עוגת גבינה עם בישקוטים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

חבילה וחצי של בישקוטים. 750 גבינה לבנה 5% 2 שמנת מתוקה 4 כפות אינסטנט פודינג וניל. 3כפות אבקת סוכר. 2 כפות נס קפה. כף מחית וניל איכותי חצי כוס מים רותחים כוס חלב. אופן הכנה: תבנית 25/30 בקערת המיקסר שמים שמנת פודינג ואבקת סוכר ומחית וניל. מקציפים 2 דקות. מוסיפים את הגבינה לעוד דקה אחת […]

קערת אסאי_מתכון של גלי אלון – מאסטר מתכונים

לפתוח את היום עם קערת אסאי הכי קל, טעים, מרענן ואצלי גם עוזר להעביר את תופעות האלרגיה של העונה המטורללת הזאת הפעם הכנתי אותו פרוביוטי כי גם הבטן שלי עושה בעיות בנוסף לגרון המגרד, הנזלת והעיניים שרוצות לצאת מהמקום לבלנדר (עדיף עם מוט דחיפה כי המסה סמיכה): 100 גרם מחית אסאי קפואה בננה גדולה קפואה […]

עוגת סולת -בסבוסה_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים

בס"ד "סוכר יה סוכר בסבוסה " עוגה שהיא שלמות במלוא מובן המילה… מתאימה להמתיק את אחה"צ לצד כוס תה עם נענע…😘 מצרכים 1 כוס סוכר 1 כוס קוקוס 1 כוס קמח 1 וחצי כוסות סולת 2 כפות בוטנים קצוצים 2 שקיות אבקת אפייה 1 וחצי כוסות מיץ תפוזים טרי 1 כוס שמן 4 ביצים לסירופ […]

מוס אוראו וגבינת מסקרפונה_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

  תחתית: 250 גר' עוגיות אוראו תחונות 100 גר' חמאה מומסת לערבב יחד ולהדק ברינג 24 ולהקפיא . מוס שוקולד מריר: 200 גר' שוקולד מריר מומס 10 גר' גלטין + 1/3 כוס מים קרים להמיס את הג'לטין ולערבב עם השוקולד 500 גר' שמנת להקצפה 1 גבינת מסקרפונה בטמפ' החדר 5 כפות אבקת סוכר להקציף את […]

קונוסים עם פיצוחים קרמל 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כוס מידה אוניברסלית 4 כוסות קמח 2 ביצים 3/4 כוס שמן 3/4 כוס מים 2 כפות אלכוהול כף תמצית וניל חצי כוס שומשום קורט מלח לסירופ: 1 ק"ג סוכר חצי ליטר מים וחצי לימון סחוט אופן הכנה לסירופ.: בסיר נשים סוכר ומים ולימון עד הסמכה. על אש בינונית. למלית: 1כוס סוכר כף מים 1 שמנת […]

עוגת שוקולד,גבינה וקרמבל_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*לשכבת השוקולד* 4 ביצים וקורט מלח 1 כוס סוכר חצי כוס שמן 3 כפות חלב 1.5 כוסות קמח מנופה 1 שקית אבקת אפייה 3 כפות קקאו 3 כפות אבקת שוקו 1 קופסא אינסטנט פודינג שוקולד *הכנה* להקציף ביצים ומלח,בהדרגה להוסיף,סוכר,שמן,חלב וחומרים יבשים עד לקבלת בלילה אחידה ויציבה(לא נוזלית)לשטח בתבנית26 עטופה בנייר אפייה. *לבלילת הגבינה* 2 […]

קינוח " שחור ולבן "_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  לתחתית: 3 ביצים כוס סוכר חצי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים חצי כפית סודה לשתייה כוס קמח תופח 2 כפות קקאו לקרם: קופסה של מסקרפונה 2 שמנת מתוקה 38% 2 כפות אינסטנט פודינג וניל כף אבקת סוכר. למלית ריבה או שוקולד. או כל דבר אחר שתבחרו. אופן הכנה: בקערת המיקסר נשים ביצים קורט […]

טרליצה-העוגה הכי טעימה בעולם ושלא יגידו לי אחרת 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון : 3 שלבים למתכון לבסיס : 7 ביצים 6 כפות קמח 1.5 אבקת אפיה 1/2 כפית מלח 1 כוס סוכר 1 סוכר וניל חצי כוס שמן שלב 2 : 750 מיל חלב 250 מיל שמנת מתוקה מקל וניל שלב 3 – קרמל : 1 כוס סוכר 250 מיל שמנת מתוקה 100 גרם חמאה . […]

עוגת סניקרס גלידה❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

תבנית אינגליש רחבה אפשרי בחד פעמי . לצפות את התבנית בנילון נצמד לאורך ולרוחב להמיס על מחבת כוס סוכר עד להמסה וצבע עינברי להוסיף 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות ולערבב להוסיף 1/2 שמנת מתוקה בזהירות רבה לערבב היטב ולהעביר למסננת שיהיה קרם חלק. להוסיף כוס וחצי בונדוק ולערבב.. לשפוך לתוך התבנית ולהכניס למקרר. 2-להקציף 1 […]

בצק פריך עם שמנת ושוקולד מגורד+בצק פריך עם שמנת וריבת פטל ביתית💗_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

2 ביצים 1/2 כוס סוכר ( כוס חד פעמי שתיה חמה) 3 כפות מים 1/2 כוס שמן 1 סוכר וניל 3 וחצי כוסות קמח 1 אבקת אפיה מכינה בצק מכל החומרים קמח מוסיפה בסוף. מחלקת את הבצק – מרדדת 3/4 מהבצק בתבנית עגולה או מלבנית / את הרבע הנותר שמתי בתבנית אינגלייש. עם נייר אפיה. […]

קובה פטריות צימחונית בשיטת הפטנט_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

יצא מושלם❤️ ❤️ לטחון חבילת פטריות טריות 1 בצל 1 גזר (לא חובה) 1/4 חבילת פטרוזיליה עלה כרפס את הכל לטחון לדק ולהכניס ל2 דקות למיקרו שיתרכך לסחוט היטב ולשים מלח פלפל שחור וחצי כפית בהרט לקובה . להכין כדורים לצפות בביצה ולגלגל בסולת שוב ביצה וסולת ולהכניס למרק בהצלחה ממש ממש טעים ❤️❤️❤️❤️❤️

עוגת גבינה קרמית בקלות_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

💐🌸 כוס אוניברסלית לתחתית העוגה תבנית 26 1.4 קמח (כוס ורבע) 80 גר חמאה רכה 2 כפות חלב 1 ביצה 1 וניל 1 כף סוכר חומרים למלית: 1כוס סוכר 6 ביצים L 750 גר גבינה % 9 או %5 1 שמנת חמוצה 1 פודינג וניל 4 כפות קורנפלור 2 סוכר וניל אופן ההכנה: ללוש את […]

ביסקוטי_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים

2 כוסות קמח תמי כתום או רגיל מי שרוצה כפית אבקת אפייה קורט מלח חצי כוס,סוכר 2 ביצים שלמות 2 חלבונים כפית תמצית וניל חופן מכל פיצוחים אגוזי לוז אגוזים קשיו שקדים חמניות או פרות יבשים לחתוך משמש תאנים תמרים ואגוזים לערבב עם הבצק לשים בתבניות אנגליש עם ידיים רטובים ומעל שומשום 180 אפיה רגילה […]

בישקוטים ללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים

2 כוסות קמח תופח של תמי חצי כוס סוכר כף תמצית וניל קורט מלח 2 ביצים שלמות 2 חלבונים ללוש במיקסר בקערה כוס אגוזים חצי כוס אגוזי לוז חצי כוס שומשום מטוגן מעט על מחבט כוס שקדים 6 משמשים יבשים לחתוך לקוביות לערבב ואחר כך לשים בתוך הבצק שבמיקסר ולערבב מעט לשטח בתבנית חד פעמי […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת גבינה גבוהה ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים.

עוגת גבינה גבוהה תבנית קוטר 22 ,24 לחמם תנור עם אמבט מים בפנים (תבנית העמוקה של התנור)להיווצרות אדים. לצפות את התבנית בניר אפיה ומריחה של חמאה. לחמם תנור על 200 להיווצרות אדים.. קערה מס׳ 1 – 7 חלבונים וחצי כוס סוכר להקציף ל2 דקות להוסיף : 3 כפות אינסטנט וניל 3 כפות קורנפלור בהריון חודש […]

קרם ברולה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

תקשיבו לרעש של שבירת הסוכר ❤ במטרפה לערבב היטב 6 חלמונים וחצי כוס סוכר ולהניח בצד. לרוקן תוכן מ – 2 מקלות וניל ולהכניס לסיר קטן את התוכן ביחד עם 2 המקלות שרוקנו ו.. 500 מ" ל שמנת מתוקה לערבב היטב ולהביא לרתיחה . ליצוק את תערובת החלמונים לתוך השמנת בהליך של השוואת טמפרטורה ( […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת בורקס טורקי ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

קילו קמח כפית מלח 4 כוסות מים לתת לבצק מנוחה של 10 ד ולחלק לכדורים שימו לב למגש עם השמן… לא הרבה שמן רק חשוב שכל הכדורים יהיו מצופים…לכסות בנילון גדול את הכדורים שהבצק לא יתייבש!!! לתת מנוחה שעה או לילה במקרר … לפתוח להכי דק שאפשר למלא בגבינות ולגלגל תרד לא חלוט כנען בולגרית […]

בלינצ׳ס ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לערבב טוב טוב וללא גושים 3 כוסות קמח 2 ורבע כוסות חלב 3 ביצים תעבירו במסננת על מנת שלא יווצרו גושים תפרישו כוס שימו כפית קקאו תערבבו טוב טוב במחבת טפלון מרוחה בחמאה תזלפו לקישוט מהחום חכו חצי דקה שיתייבש ותשפכו בעזרת מצקת ותטלטלו את המחבת על לגודל המחבת חכו דקה … זה יתרומם לבד […]

פשיטדת קישואים וכדורי גבינה ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לטחון בסלייסר או לגרד על פומפיה : 6 קישואים 2 בצל להוסיף 1כוס קמח 1 אבקת אפיה חצי כפית מלח 3 ביצים וכוס גבינה צהובה מגורדת (לא חובה) לערבב הכל יחד ולתנור לשמן תבנית ולפזר מעט פנקו . לכדורים ולא חובה: מעט תרד בולגרית צפתית וגבינת שמנת . לעשות כדורים ולהטמיע לתוך הבלילה. לפזר מעל […]

פסטה מוקרמת ❤️בצל , כרישה ופטריות_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

בבקשה את הפסטה הזאת אל תפספסו . להרתיח חבילת פסטה צינורות … או כל צורה שאתם רוצים לפי הוראות יצרן ולסנן. במעבד מזון או מכשיר חשמלי קוצץ לקצוץ 3 בצלים גדולים 3 כרישה לקצוץ ולהוסיף לבצל … 1 חבילה פטריות טריות חתוכים לפלחים , להוסיף לקראת הסוף לבשל עד לרכות . ולהוסיף : מלח, פלפל […]

גביניות שמרים 💗_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

  לבצק שמרים- קילו קמח מנופה כפית מלח 3/4 כוס סוכר (שתיה חמה) 200 גרם חמאה רכה 1 סוכר וניל 3 ביצים L 2 כפות שמרים כוס וחצי מים פושרים(בערך). מילוי גבינה- 500 גרם גבינת טוב טעם 500 גרם גבינת ריקוטה ביצה אחת רבע כוס סוכר כפית תמצית וניל 4כפות קונפלור. סירופ- כוס סוכר כוס […]

בוריקיטס מבצק חמאה ❤ הכי טעים שאכלתם ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לבצק : 4 כוסות קמח (רגיל ) 200 גרם חמאה בטמפ' החדר חתוכה לקוביות 1 גביע שמנת חמוצה 2 כפיות אבקת אפיה 3/4 כפית מלח לעבד לבצק – אם חסר מעט קמח אפשר להוסיף בכפות עד לבצק נעים .לפתוח חצי מהבצק על השייש לקרוץ עם קורצן עיגולים ולמלא בגבינות או חציל על האש וגבינות ולסגור […]

עוגת קרם ברולה עם שערות קדאיף ופיסטוק … טעם נדיר 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לקרם בורלה: *1 ליטר שמנת מתוקה 38% * 200 גרם סוכר * 6 חלמונים * כפית מחית וניל איכותי. לתחתית שערות קדאיף: * 120 גרם שערות קדעיף * 100 גרם חמאה מומסת * 2 כפות אבקת סוכר * 100 גרם פיסטוק טחון דק * תותים לקישוט או כל דבר שתבחרו. אופן הכנה: נתחיל בסיר נשים […]