Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים לבצק :
3/4 כוס סוכר
1 מרגרינה/נטורינה(200ג)
3 חלמונים L
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1/2 כוס מים/מ.תפוזים
מעט גרידת לימון
קמח לפי הצורך בערך 3 וחצי כוסות קמח בכוס חד.פעמי חם

מצרכים למרנג :
3 חלבונים L
1 כוס סוכר
3 כפות פודינג וניל

אופן הכנת המרנג :
להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה סוכר ..
להוסיף בתנועות קיפול
3 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה :
*ללוש את כל מרכיבי הבצק לבצק חלק ונעים
* לחלק את הבצק ל – 3 חלקים שווים
* לרדד לצורת מלבן כל חלק על גבי נייר אפיה מעל להניח נייר נוסף .
* למרוח שליש מרנג בצורה אחידה על כל מלבן
*לחתוך עם סכין רצועות ארוכות בעובי 3 סנטימטר
* לגלגל כל רצועה לצורת ספירלה (שבלול) ראה בתמונה
* להניח את שושני הבצק על גבי תבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה.
לאפות בחום בינוני 180-200 מעלות בערך 13 דקות או עד להזהבה קלה מאוד

בהצלחה אסתי ✨

מתכוןמתכון

עוגיות שושני מרנג🌹_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

180 מתכונים