Share with:


אופן הכנה

קל להכנה
מהיר
קערה אחת
נחתכים לריבועים בקלות בלי להתפורר
עם קמח כוסמין
פריכים מבחוץ ורכים ונימוחים מבפנים
מחממים תנור לטורבו 175 מעלות
בעזרת טורפן מערבבים בקערה:
4 כפות חמאה טבעונית רכה מאוד
3/4 כוס סוכר חום בהיר
מוסיפים:
כפית תמצית וניל
גביע יוגורט טבעוני בטעם טבעי
2 כפות רסק תפוחים לא ממותק
מערבבים טוב לאיחוד המרכיבים
מוסיפים:
כוס ועוד 2/3 קמח כוסמין לבן (או חיטה)
כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
מערבבים בעזרת המטרפה רק עד לאיחוד המרכיבים
מוסיפים 1/2 כוס שוקולד צ׳יפס או שוקולד קצוץ
מסדרים בשכבה אחידה (יכול להיות שתצטרכו להשתמש בידיים מעט רטובות כי הבלילה סמיכה) בתבנית 20 על 10 משומנת עם ניר אפייה משומן שבולט מהצדדים לשליפה נוחה
מפזרים עוד חופן שוקולד צ׳יפס/שוקולד קצוץ
זורים פירורי חלבה
לתנור ל- 25-35 דקות
תבדקו אחרי 20 דקות לראות אם צריך לסובב את התבנית
המאפה יהיה רך וירקוד קצת כשמזיזים אבל לא מימי
קיסם ייצא עם פירורים לחים
מוציאים ומצננים חצי שעה בחדר ממוזג
שולפים בזהירות לקרש חיתוך ומצננים עוד שעה
חותכים ומגישים

מתכוןמתכון

בלונדיז מאולתרים_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

37 מתכונים