Share with:


חלבי

אופן הכנה

500 גר ביסקויטים פיתבר.
שמנת מתוקה אחת
2 סוכר וניל
3 כפות סוכר
כוס חלב
חבילה אינסטנט פודינג וניל
500 גר גבנה לבנה 5%

להקציף את השמנת עם הסוכר וסוכר וניל. חלב.ואינסטנט.לקצף תפוח ויציב
להניח בתבנית על ניר אפיה
3 שורות של ביסקוטים טובלים בחלב
שבכל שורה יש 6 עד 7 ביסקוטים לאורך
את השורה הראשונה יש לרוחב הביסקויט.
למרוח בנדיבות מהקרם ומעל להניח באמצע השורה ביסקויט לרוחב והצדדים ביסקויט לאורך
את שאר הקרם יש לשפוך באמצע על הביסקויט לרוחב שהקרם יהיה גבוהה ואז עם הידים להרים את הביסקוטים משניי הצדדים לצורת פירמידה להדק היטב עם הניר אפיה לסגור היטב למקפיא לשעתיים
להוציא לפתוח את הניר אפיה להדק היטב את הפירמדה

להכין קרם גנש
קופסא שמנת מתוקה
שוקולד מריר 200 גר
וכף דבש
להמיס במיקרו לדקה לערבב היטב
לשפוך על העוגה
להעביר למקרר לפחות ל3 שעות

עוגת ביסקוטים עם גבינה משולשת
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים