Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

2 חצילים בינוניים
2 גמבה אדומה
1 לימון
כף אריסה מתוקה
מלח
פלפל שחור
3 כפות שמן
2 שיני שום קצוצות גס
חופן פטרוזליה
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
חצי לימון סחוט

אופן ההכנה:
שוטפים את החציל מקלפים לריבועים שמים במסננת ממליחים ושמים לשעה בצד עד שהנוזלים ירדו מידי פעם לערבב לאחר מכן שוטפים היטב את החצילים מייבשים במדבת מטגנים בשמן עמוק מעבירים למסננת או בקערה עם נייר סופג מצננים מעט מעבירים את החצילים לקערה רחבה מקלפים את הלימון מהקליפה הצהובה חותכים לריבועים ושמים על החציל שורפים את הגמבה מנקים מהקליפה חותכים לקוביות ומעבירים לחציל מוסיפים את את השום את הפטרוזלייה הקצוצה המלח הפלפלפ שחור האריסה הגמבה והשמן סוחטים את הלימון מערבבים היטב ובתאבון

סלט חצילים מטוגן עם גמבה_מתכון של סמדר גבאי – מאסטר מתכונים
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים