Share with:


חריף

אופן הכנה

 

מצרכים:
חצי ק"ג פלפל יבש מתוק
חצי קילו פלפל סודניה חריף יבש
חצי כפית כמון
כפית זרעי כוסברה
כף מיץ לימון
ראש שום מקולף
3 כפות מלח דק
400 סמ"ק שמן קנולה או סויה, אם צריך מוספים

אופן ההכנה:
1. משרים את הפלפלים במיה במשך 6 שעות
2. מנקים את הגרעינים רק מהפלפלים המתוקים
3. מסננים את הפלפלים מהמים וטוחנים את כל החומרים יחד במטחנת בשר עם החורים הקטנים.
4. עושים שוב את אותה פעולה, וטוחנים שוב עד לעיסה חלקה למי שאוהב.
5. מוסיפים את השמן והמלח ומערבבים היטב.
6 מעברים לצינצנות ושומרים במקרר. וכן אפשר גם מקפיא
*** מי שרוצה שיוסיף כפית כמון לתערובת

אריסה מרוקאית, שאחקה_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים