Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרוש׳קה 

https://www.facebook.com/maroshkakitchen/

אפשר למתן את החריפות, לשים פחות פלפל חריף, לשיקולכם.
מתכון :
2 ק"ג עגבניות תמר אדומות קלופות ללא גרעינים חתוכות לקוביות או בקבוק עגבניות של mutti
2 ראש שום קלוף קצוץ גס
8 גמבות קלויות קלופות חתוכות לקוביות
6 פלפלים חריפים קלויים קלופים וקצוצים
4 כפיות פפריקה מתוקה מעורבבת ברבע-חצי כוס שמן
מלח, פלפל, כמון, קורט סוכר

אופן ההכנה:

  1. שמים בסיר או מחבת את כל המרכיבים, פרט לפפריקה, הכמון והשמן, מביאים לרתיחה תוך ערבוב.
  2. מנמיכים להבה ומבשלים, ללא מכסה שעה או עד שרוב המים התאדו.
  3. מוסיפים פפריקה מתוקה וכמון וממשיכים לבשל עד שאין נוזל והשמן צף מעל העגבניות.
    ** את הפלפלים אני קולה בתנור, מוציאה לתוך שקית ניילון, נותנים להם להזיע ואז מורידה את הקליפה, הרבה יותר קל.
    ממליצה לשים כפפות כשמורידים את הקליפה לפלפל החריף**
    טעים ומשגע, תכינו מרוש׳קה.

מטבוחה מטריפה וטעימה וחריפה 🔥_מתכון  של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים