2 חצילים בינונים
מקולף כמעבר חציה
שמים בקערה עם מים
ו2 כפיות מלח
שמים צלחת
שהחצילים לא יעלו
משאירים במצב הזה כשעה
לאחר שעה
יש 2אפשרויות..
1 לשפוך למסננת
וליבש את החצילים עם ניר סופג
2.לסחוט את החצילים בעזרת היד
מטגנים בשמן
את החצילים
ומוציאים למסננת
הכנת הרוטב..
במחבת מחממים …
רבע כוס שמן
ומוסיפים..
1 פלפל אדום חתוך
מטגנים כ5 דקות להתרככות
מוסיפים…
5 שיני שום קצוצים
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
רבע כפית מלח
כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
יכוס מים
מערבבים
ומבשלים כ15/20 דקות
מוסיפים את החצילים וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות
על אש נמוכה ומיכסה
במידה וחסר מים להוסיף מעט
לקראת הסוף מוסיפים
חופן פטרוזיליה קצוצה
מערבבים וממשיכים
2 עד 3 דקות