ריבת ענבים עם אגוזים❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

  1 קילו ענבים ירוקים 3/4 כוס סוכר כוס מים מיץ מלימון אחד 2 מקלות קינמון. מנקה ושוטפת את הענבים שמה במסננת ,כחצי שעה. בסיר שמה סוכר ומים ממיסה את הסוכר ומוסיפה את הענבים מבשלת כ-10 דקות על אש גבוהה מנמיכה וממשכיה לבשל מוסיפה קינמון ולימון כשהנוזלים מצטמצמים מפזרת אגוזים, מבשלת עוד כמה דקות להשתדל […]

סיגרים בדבש 🍯_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

מצרכים: חבילת עלי סיגר מרובעים או עגולים חתוכים לחצי מצרכים למילוי: 2.5 כוסות שקדים טחונים 1/2 כוס קוקוס/שקדים טחונים 10 כפות סירופ (מתכון לסירופ למטה👇 ) 1 שקית סוכר וניל טיפונת מי זהר רבע כפית גרידת לימון מעט חלבון ביצה לפי הצורך מערבבים את כל מרכיבי המילוי ואם יש צורך מוסיפים מעט מחלבון ביצה עד […]

ריבת תפוחים נדירה🍎_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : 6 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות 4 כפות סוכר 2 כפות פודינג וניל אופן ההכנה : את כל המצרכים מכניסים לתוך סיר עם תחתית עבה ומבשלים על אש גבוהה וכל הזמן מערבבים על לצמצום רוב הנוזלים עד שמתקבלת לנו ריבה ! * מאחסנים במקרר עד שבוע או במקפיא עד 3 חודשים הריבה מעולה […]

קנלוני ממולאים בתערובת גבינות ותרד_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים

אפויים עם רוטב לזניה מצוין והמון גבינה נמסה ונמתחת מעל מנה מרשימה וממכרת יחד עם סלט פשוט, זה באמת כל מה שצריך לארוחת ערב בביקור בניצת הדובדבן ניתקלתי בגבינת מסקרפונה של תמיז שלא ראיתי המון זמן והייתי חייבת להכין כזה מתכון ״בערך״: לחבילת קנלוני 500 גרם תבנית ארוכה ועמוקה (בערך 40 על 20) ליטר רוטב […]

עוגת שוקולד וקרם שוקולד_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

6 ביצים מופרדות 1 כוס סכר 200 גר' שוקולד מריר 1/4 כוס שמנת 1 כף נס קפה / אספרסו קצר להמיס שוקולד שמנת כף נס קפה / אספרסו להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב ורך. להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח. להוסיף את השוקולד לחלמונים ולהקציף […]

לחמניות דלעת עם בצק מקדים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

לבצק מקדים 1 כוס קמח 1 כוס מים 1 כפית שמרים יבשים בקערה לערבב את כל חומרים ולהשאיר בטמפרטורת חדר כ12 שעות לבצק 1 קילו קמח לחלה פחות 1 כוס. 1.5 כפות שמרים יבשים. 3 כפות סוכר 1/2 כוס שמן 1כף מלח 1 ביצה 1 וחצי כוסות מחית דלעת לאחר בישול וקירור. בין 1 ל2 […]

עוגת תמרים,שוקולד וחמאת בוטנים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

  *חומרים* 5 ביצים קורט מלח 1 כוס סוכר 3/4 כוס שמן 1.5כוסות קמח 1 שקית א.אפייה חצי כוס קקאו חצי כוס שוקולית 3/4 כוס מים חמים חצי מיכל ממרח תמרים 2 כפות חמאת בוטנים. *ציפוי* 100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה . *עיטור* 2 כפות ממרח בוטנים *הכנה* להקציף ביצים […]

עוגיות דלעת ושוקולד ציפס פרווה_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*חומרים* 2 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה. 1 כוס סוכר 100 גר מחמאה מומסת. 1.5 כוסות שוקולד ציפס. 2 כפות טחינה גולמית. 1 כוס מחית דלעת לאחר בישול וקירור. *עיטור* לא חובה 100 גר שוקולד מריר מומס *הכנה* לקערה להכניס את כל החומרים ולאחד לבצק אחיד. לגלגל כדורים קטנים במרווחים. אפייה ב180 מעלות בין […]

ריבת חבושים נדירה 👌 לראש השנה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

❤️ למתכון 👇 מצרכים: 1 קילוגרם חבושים (בערך כ – 4 חבושים בינוניים) 3 כוסות סוכר 1.5 כוסות מים רותחים 2 שקיקי תה 2 כפות סילאן קינמון טחון/מקלות קינמון מיץ לימון 2 שקיות סוכר וניל אופן ההכנה: לקלף ולחתוך את החבושים לארבע רבעים ולשלוק את החבושים במים כ- 25 דקות לסנן מהמים ולקרר ! לחתוך […]

עוגת דבש פרווה עם תפו"ע לראש השנה 🍎_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🍎🍎🍎🍎🍎🍎 לקירמול תפו"ע. 3 תפו"ע חתוכים לפלחים. כף סוכר לבן כף סוכר חום כף דבש לעוגה: 4 ביצים XL 2 כוסות קמח תופח כפית שטוחה סודה לשתייה. 6 תמציות של תה מושרות בחצי כוס במים רותחים. כוס שמן 3/4 כוס דבש כף סוכר לבן חצי כוס סוכר חום כפית קינמון. אופן הכנה: במחבת שמים סוכר […]

עוגת תפוחים ותמרים🍎🍏🍎_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

טעימה ומיוחדת ללא צורך במיקסר למתכון 👇. מרכיבים- 3 ביצים L 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 3 תפוחים גדולים ירוקים לחתוך לקוביות קטנות 1 כף קינמון 1 אבקת אפיה 1 וחצי כוסות קמח כוס 200 מ"ל 1/2 כוס אגוזי מלך טחונים 4 תמרים (מג'הול) חתוכים לקוביות הכנה – לערבב יחד בקערה אחת –בלי הקצפה!!! […]

עוגיות מרוקאיות פריכות וטעימות להפליא👌תזהרו זה ממכר_מתכון של גיטה סלע – מאסטר מתכונים

מתכון: 1 קג קמח מנופה 1 וחצי כוס סוכר 3/כוס שמן 1 מחמאה 1 כוס קוקוס 1 כוס שומשום 2 אבקת אפייה 2 סוכר וניל 3 ביציםXL או 4 ביצים L חצי כוס מיץ תפוזים גרדת תפוז אופן ההכנה : בקערה שמים את כל הנוזלים ואחר כך מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה מעבדים לבצק נוח,נותנים […]

רולדה בזילוף ריבת חלב_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לרולדה: 4 ביצים L מופרדות 2 כפות שמן 1/4 כוס מיץ תפוזים 5 כפות סוכר 6 כפות גדושות קמח 1 כפית אפיה *אופן ההכנה:* מקציפים חלבונים עם סוכר ומוסיפים חלמונים שמן. מיץ תפוזים ובסוף קמח ואפיה מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה. מורחים את הבלילה בתבנית על ניר אפיה משומן ואופים בתנור שחומם מראש […]

פיצה בטאבון_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

יצא מושלם💕💕 1 ק"ג קמח פיצה כפית שטוחה שמרים כפית סוכר 650 מ"ל מים 2 כפות מלח שמן זית לשימון התבנית. אופן ההכנה- לשים הכל בקערה ( אפשר קערת מיקסר) מלבד המלח, ללוש ההיטב להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש הייטב, עד שהבצק חלק. משמנים את הבצק בתבנית ומניחים במקרר 48 שעות עד 72 שעות מוציאים […]

לביבות כרובית_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

להרתיח למשך כמה דקות כרובית בינונית (מפורקת לפרחים) ו- 2 תפוחי אדמה בינונים לקרר ולמעוך, להוסיף: כוס פירורי לחם 3 כפות קמח כפית אבקת מרק מלח פלפל מעט כורכום 2 ביצים. לערבב הכל ביחד ליצור לביבות ליטבול בצלחת עים פרורי לחם ושומשום (מעורבבים ביחד) ולטגן בתיאבון!

פאי גבינה פירורים וריבת חלב 🍰_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

המצרכים לעוגה בתבנית פאי 24-26 לבסיס: 3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף 3/4 כוס סוכר 1 ביצה 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס שמן גרידת לימון אופציונלי אופן ההכנה : בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומפזרים בתבנית […]

עלי סיגר מקמח כוסמין מלא ( לכל מילוי שרוצים )_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

לבלילה להשתמש בכוס מידה 250 מיל מצרכים לבלילת הבצק: 2 כוסות קמח כוסמין מלא 2.5 כוסות מים +2 כפות מים 1/4 רבע כפית מלח 1 כפית שמן שמים בקערה את הקמח ומוסיפים בהדרגה את המים מערבבים במטרפה ידנית היטב ומוסיפים את השמן והמלח ומערבבים היטב היטב עד למרקם חלק ללא גושים אופן ההכנה : מחממים […]

עוגיות בוטנים קוקוס קקאו ודבש 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מיוחד לחג 🔥🔥 מידה בכוסות שתיה קרה. *500 גרם בוטנים קלויים וטחונים. כוס קוקוס *2 כפות מחמאה. *כוס סוכר חום 2 כפות דבש 1 אבקת אפייה 2סוכר וניל 3 ביצים כף קקאו אבקת סוכר לגילגול. אופן הכנה: לערבב את כל החומרים. מנוכה חצי שעה במקרר. לגלגל כדורים לפי בחירתכם לתוך אבקת סוכר. לסדר בתבנית למעוך […]

גלידת וניל בציפוי שוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מתכון לגלידה ביתית מחומרים שיש תמיד בבית ללא צורך בחלב מרוכז ! למתכון 👇 מצרכים: 500 מיל שמנת מתוקה 4 כפות פודינג וניל 2 שקיות סוכר וניל 2 כפות סוכר אופן הכנת הקצפת : מקציפים היטב היטב את כל מצרכי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה אחרי ההקצפה מוסיפים בתנועות קיפול מיכל 1 גבינה לבנה 250 […]

עוגת גבינה לוטוס מטורפת 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

תבנית 24 לתחתית 200 גרם ביסקוויט לוטוס 100 גרם חמאה מומסת לתערובת של העוגה: 2 גביעים גבינת שמנת נפוליון. 2 שמנת מתוקה. 3/4 צינצנת ממרח לוטוס. 1 שמנת חמוצה. חבילה אינסטנט פודינג וניל. 3 כפות אבקת סוכר. לציפוי. 1 שמנת מתוקה. 2 כפות אינסטנט פודינג וניל. חצי צינצנת ממרח לוטוס. אופן הכנה: גורסים את הביסקוויטים […]

עוגיות מרוקאיות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

הייתה לי במחסן מכונת בשר פשוטה שלא השתמשתי בה שנים ..פלא פלאים חיברתי לה את הצורה של העוגיות מרוקאיות .. יוצאות עוגיות מכונה תוך שניות וללא מאמץ קצת פחות פוטוגניות מהרגיל אבל למי אכפת ,במיוחד שאלו עוגיות שמתחסלות מהר 😜 למתכון 👇 מידה בכוס חד פעמי קר 2 שקיות אבקת אפיה 2 שקיות סוכר וניל […]

עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבת חלב _מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: בכוס מידה 250 מ' 2 כוסות קמח 200 גרם נטורינה/חמאה 1 כוס סוכר 4 כפות פודינג וניל 1 ביצה L אופן ההכנה : *בתוך קערה שמים את כל המצרכים ולשים היטב לקבלת בצק חלק *מפזרים מעט קמח על גבי משטח עבודה ומרדדים לבצק דק *קורצים עיגולים חלק עם חור וחלק בלי חור *מחממים תנור […]

עוגה בציפוי קרמל טופי🍬_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

כוס מדידה 250 מיל מתאים לתבנית בינונית רגילה או שתי תבניות אינגליש למצרכים: 4 ביצים L 1 מיכל קצפת צמחית /חלבית 250 מיל 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 שקית סוכר וניל 2 כפות פודינג וניל 1 שקית אפקת אפיה 2 כוסות קמח לציפוי : 2 -3 כפות טופי קרמל או ריבת חלב ★אופן […]

טארט חמאה במילוי קרמל ואגוזים_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

מתכון לטארט חמאה ואגוזים. נתחיל בהכנת הבצק הפריך . לערבב תחילה בקערת המיקסר עם וו גיטרה, את החומרים הבאים עד מרקם חול : 500 גר קמח לבן 200 גר חמאה/נטורינה 1+1/4 כוס אבקת סוכר. להכין מראש ולהוסיף בהדרגה תוך לישה במיקסר את התערובת הבאה: 2 חלמונים 1/4 כוס חלב 1/4 כוס שמן 2 כפות מחית […]

עוגת שוקולד ג'לי דובדבנים ואוכמניות מוס גבינת מסקרפונה ושוקולד🍒🍒_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

  6 ביצים מופרדות 1/2 כוס סוכר 200 גר' שוקולד מריר 1/3 כוס שמנת להקצפה ממיסים שוקולד ושמנת מערבבים היטב ומצננים, מוסיפים חלמונים וטורפים עם מטרפה ידנית היטב. מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב אבל עדיין רך. מקפלים את קצף החלבונים עם תערובת השוקולד עד לקבלת בלילה אחידה, יוצקים לתבנית קפיץ 24 אופים […]

סלט חצילים מטוגן עם גמבה_מתכון של סמדר גבאי – מאסטר מתכונים

  2 חצילים בינוניים 2 גמבה אדומה 1 לימון כף אריסה מתוקה מלח פלפל שחור 3 כפות שמן 2 שיני שום קצוצות גס חופן פטרוזליה 1 כף פפריקה אדומה מתוקה חצי לימון סחוט אופן ההכנה: שוטפים את החציל מקלפים לריבועים שמים במסננת ממליחים ושמים לשעה בצד עד שהנוזלים ירדו מידי פעם לערבב לאחר מכן שוטפים […]

סלט חצילים עגבניות פלפלים חריפים וגמבות-סלדה משווייאה_מתכון של סמדר גבאי – מאסטר מתכונים

המצרכים: 2 חצילים גדולים 4 פלפלים חריפים 2 גמבות אדומות 2 גמבות ירוקות 2 עגבניות גדולות לתיבול: 1 לימון פטרוזליה קצוצה 3 שיניי שום כתושים שמן זית מלח פלפל שחור אופן ההכנה: שורפים את כל הירקות על הגז כולל העגבניות מקלפים אות החצילים מסננים ומועכים היטב מקלפים את העגבניות מוציאים את המיץ חותכים לריבועים קטנים […]

סלט חצילים עם מיונז_מתכון של סמדר גבאי – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 2 חצילים קטנים או 1 חציל גדול 2 שיני שום כתושות חצי לימון סחוט חופן פטרוזלייה מלח פלפל לבן 5 כפות מיונז גדושות זה מה שעושה את הטעם הנהדר של הסלט הרבה מיונז אופן ההכנה: שורפים את החציל על הגז מרלפים אותו מסננים במיסננת מועכים היטב מוסיפים את השום הפטרוזליה הלימון והתבלינים מלח […]

עוגיות מייפל בריאות 🍪_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

בכוס מידה 250 m מצרכים : 1.5 כוס קמח כוסמין/לבן 3 כפות אגוזי מלך טחונים דק 3 כפות מייפל/סילאן 0.5 חצי כוס שמן קנולה אופן ההכנה : מערבבים את כל המצרכים יחד יוצרים כדורים קטנים בקוטר מטבע חצי שקל ומועכים קלות בעזרת האצבעות מניחים חצי אגוז מלך מעל כל עיגול בצק מסדרים את העוגיות על […]

גליליות במילוי קרם וניל פרווה 💥💥💥_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: 1/4 כוס קורנפלור(כוס חד פעמי חם)25 ג' 1/4 1 כוס חלב סויה קר או כל תחליף חלב שיש (250 m) 1/2 חצי כוס סוכר 3 שקיות סוכר וניל 2 חלמונים L אופן ההכנה : *בסיר בינוני לשים קרונפלור ולהוסיף בהדרגה כוס ורבע חלב כל פעם מעט מהחלב ולערבב היטב על מנת שלא יווצרו גושים […]

עוגת גבינה לימונית_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*בסיס* 2 כוסות וופלים בטעם לימון טחון דק. 3 לחיצות של שמן קנולה. *למלית הגבינה* 750 גר גבינה לבנה9% 200 גר גבינת שמנת 200 גר שמנת חמוצה 1 מכל שמנת להקצפה 5 ביצים שלמות 25 גר חמאה מומסת 1 כוס סוכר 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל 3 כפות קונפלור *ציפוי* 200 גר שמנת חמוצה 2 […]

לחם כוסמין במילוי זיתי קלמטה,עגבניות מיובשות,וגבינת צ'דר_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*חומרים* 1 קילו קמח כוסמין לבן. 2 כפות שמרים יבשים 2 כפות סוכר רבע כוס שמן זית 1 כוס זיתי קלמטה חתוכים גס. 1 כוס עגבניות יבשות חתוך גס חצי כוס גבינת צ'דר חתוכה לקוביות קטנות 300 גר יוגורט 1.5 כוסות מים(יתכן שנצטרך פחות /יותר) *הכנה* לקערת המיקסר להכניס את כל החומרים פרט למים. את […]

עוגת וניל במילוי חלווה ושוקולד ציפס_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

  *לעוגה* 4 ביצים 3/4 כוס סוכר חצי כוס שמן 150 גר יוגורט 2.5 כוסות קמח מנופה 1 שקית אבקת אפייה. 1 שקית אינסטנט פודינג וניל פחות 2 כפות. 1 כף מיץ לימון. *הכנה* להקציף ביצים וסוכר לקצף אוורירי,בהדרגה להוסיף,שמן,יוגורט וחומרים יבשים עד לקבלת בלילה אחידה. לתבנית 26 עטופה בנייר אפייה,יש לשפוך את בלילית הוניל […]

אצבעות תמרים ופצפוצי אורז מלא ללא גלוטן בציפוי שוקולד מריר_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

  *חומרים* 1 חבילת תמרים בוואקום. 4 שזיף יבש ללא חרצן. חצי כוס אגוזי מלך 3 כפות טחינה גולמית 2 כפות חלב סויה 2 כוסות פצפוצי אורז. *הכנה* יש לטחון את כל המרכיבים ביחד עד לקבלת מסה אחידה. לתבנית קרח בצורת אצבעות/ניתן לכדרר גם עיגולים,יש להדק את מסת התמרים להשאיר בהקפאה עד להתייצבות. *ציפוי* 200 […]

מגולגלות במגוון טעמים_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

לבצק הפריך , לערבב תחילה בקערת המיקסר עם וו גיטרה, את החומרים הבאים עד מרקם חול : 500 גר קמח לבן 200 גר חמאה/נטורינה 1+1/4 אבקת סוכר. להכין מראש ולהוסיף בהדרגה תוך לישה במיקסר את התערובת הבאה: 2 חלמונים 1/4 כוס חלב 1/4 כוס שמן 2 כפות מחית ווניל איכותית ברגע שמתחיל להיאסף הבצק להוסיף […]

עוף ופטריות 🧅🥔🧄🫑🍗_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: 8-10 חתיכות שוקיים 1 בצל גדול חתוך לקוביות 1 קופסת פטריות חתוכות 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות 1 גמבה חתוכה לקוביות תבלינים: מעט כורכום מלח כפית מרק עוף קמצוץ פלפל שחור גרוס 1 כף סילאן אופן ההכנה: מטגנים בצל גדול עד הזהבה מוסיפים קופסת פטריות וגמבה קטנה חתוכה וקוביות ומטגנים לעוד כמה דקות כשהכל […]

דג סלמון בתנור 🐟🐟🐟_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

מצרכים: 6 חתיכות דג סלמון שטופות ונקיות מעור בקערה מתבלים : 1/4 כוס שמן זית מעט מלח קמצוץ פלפל שחור גרוס 1/4כפית כורכום 1/4 כפית פפריקה 1 כף כוסברה קצוצה 3 שיני שום קצוצות פלפל שטה גרוס מעט (אופציונלי לחריפות פקנטית ) מערבבים את כל התיבול אם צריך מוסיפים עוד קצת שמן זית מסדרים דגי […]

מיני פיתות יוגורט ללא התפחה_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

מצרכים : 4 כוסות קמח כוסמין מלא או קמח לבן רגיל 1 כפית שטוחה מלח 2 גביעי יוגורט 400 m 1/3 שליש כוס חלב אופן ההכנה : ללוש היטב את כל המצרכים ואת החלב להוסיף בהדרגה לפי הצורך .במידה והבצק ממש יבש ניתן להוסיף עוד כמה כפות חלב ליצור עיגולים בגודל קצת פחות מביצה למרוח […]

עוגת שיש שוקולד ושקדים כמו פעם, אפיה סטאטית בסיר פלא_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

*לשמן היטב בנטורינה או חמאה תבנית סיר פלא. *לחמם תנור ל-180 מעלות, אפיה סטאטית 175 מעלות. מצרכים ואופן הכנה: להכין מראש בשתי קערות נפרדות, את שתי התערובות הבאות על מנת להוסיפן לסירוגין אחרי הקצפת הביצים והסוכר. *קערה 1 -שמנים ונוזלים. 100 גרם חמאה או נטורינה מומסת. חצי כוס(חד'פ חם) שמן אגוזים. 1/2 כוס לימונדה או […]

עוגת אגוזים ריבת חלב וקוקוס_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

לערבב תחילה בקערת המיקסר עד מצב סבלה 120 גר חמאה רכה 80 גר סוכר 1.5 כוסות קמח להוסיף: 2 כפות תמצית ווניל 2 חלמונים חצי כוס קמח שקדים חצי כוס מיץ תפוזים גרידת לימון 2 כפות שמן אגוזים 7 גר' אבקת אפיה. *להגיע למצב של איחוד החומרים ולהפסיק לישה. מתקבל בצק רך מאוד מאוד. לצנן […]

עוגת פבלובה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

לכבוד טוב באב ♥️ מפנקת אתכם במתכון לפבלובה באהבה♥️♥️♥️ למתכון 👇 למרנג מתכון למרנג בכוס חד פעמי קר מצרכים למרנג : 1 כוס חלבונים בערך (4 -5 חלבונים) 2 כוסות סוכר אופן הכנת המרנג : להקציף היטב את החלבונים עד לקבלת קצף לבן מתחילים להוסיף בהדרגה את הסוכר כף אחרי כף מצרכים להכנת קצפת : […]

פיתות כוסמין רכות_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

מצרכים: 4 כוסות קמח כוסמין מלא (500ג) כפית גדושה מלח 1/4 כוס שמן קנולה/זית 11/2 – 2 כוסות מים פושרים לעיסת השמרים: 1 כף שמרים כפית סוכר 1/4 כוס מים נוספים אופן ההכנה : לוקחים את השמרים כפית סוכר ורבע כוס מים שמים בכוס מערבבים היטב ומניחים לזה לתסוס כ 10 דקות בנתיים לוקחים קערה […]

עוגה בחושה "באנדט" פירות יער ושוקולד לבן 🍇🍎🍉🍒🍋_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

זה שם העוגה כפי שפורסם ביוטיוב…עוגה בחושה חלבית רכה, עשירה בטעם !! 🍒 חומרים :כוס אוניברסלית 4 ביצים XL 200 גר חמאה רכה 1.5 כוס סוכר 2 וניל / תמצית 2.5 כוסות קמח רגיל 1. שקית אבקת אפיה 1/4 כפית סודה לשתיה קורט מלח 1 שמנת חמוצה להוסיף לקראת סיום: 1 כוס פצפוצי שוקולד לבן […]

עוגיות שושני מרנג🌹_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לבצק : 3/4 כוס סוכר 1 מרגרינה/נטורינה(200ג) 3 חלמונים L 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 1/2 כוס מים/מ.תפוזים מעט גרידת לימון קמח לפי הצורך בערך 3 וחצי כוסות קמח בכוס חד.פעמי חם מצרכים למרנג : 3 חלבונים L 1 כוס סוכר 3 כפות פודינג וניל אופן הכנת המרנג : להקציף את החלבונים ולהוסיף […]

עוגת ריקוטה עם דובדבני אמרנה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

ממכרת בטרוףףףףףףף 🙏🙏❤️❤️ מתכון:תבנית 28 לבצק: 140 גרם חמאה רכה 140 גרם סוכר מחית וניל איכותית 2 חלמונים L 200 גרם קמח כוסמין לבן קורט מלח 1 אבקת אפייה דובדבני אמרנה למלית: 500 גרם ריקוטה 100 שוקולד לבן 2 כפות אינסטנט פודינג וניל גרדת לימון לשטרוייזל: 200 גרם קמח 120 גרם חמאה 80 גרם סוכר […]

עוגת ביסקויטים קרה בשכבות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מקציפים היטב: 500 מיל שמנת מתוקה 4 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר חצי כוס חלב(כוס ש.קרה) אחרי ההקצפה מוסיפים בתנועות קיפול 2 מיכלים של גבינה לבנה 500 גרם מעורבבים עם 2 כפות שטוחות סוכר חבילת פטיבר בטעם שוקולד ההרכבה: טובלים ביסקויטים במעט חלב ומסדרים בצורה אחידה על גבי תבנית בינונית. מעל מורחים שליש מהקצפת […]

לביבות טונה ותפו"א_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

טעיםםםםםםםם 🔥🔥🔥עם מטבוחה חריפה 3 תפו"א קלופים 2 קופסאות טונה בשמן 1 בצל חצי חבילה כטסברה חצי חבילה פטרוזיליה 2 ביצים 4 כפות קמח מלח פלפל לטעם לפי טעמכם. סולת לציפוי. אופן הכנה: מגרדים את תפו"א לקערה שמים חצי כפית מלח. ומים רותחים. למשך חצי שעה. מסננים וסוחטים. מגרדים בצל לתוך הקערה. קוצצים את הירק […]