Share with:


חלבי

אופן הכנה

טעימה רכה עוגה שתהיה קבועה אצלכם😋
אז 👇
6 ביצים בטמפרטורת החדר
כוס סוכר
200 גר חמאה רכה
תמצית וניל כף.
1 וחצי כוסות קמח מנופה!לא להתעצל🙃
שקיק אבקת אפיה
כוס מיץ תפוזים סחוט.אם אין אפשר קנוי
כוס אגוזים טחונים דק.או גס.
להכנת העוגה נשתמש,בשתיי קערות.
תבנית טבעת,/תבנית עגולה(,26)
.
אני ריפדתי בנייר אפיהאת התבנית העגולה.ושימנתי מעט רק את הדפנות.
אפשר גם בלי נייר האפיה.ורק לשמן את כ התבנית.
כוס חד פעמי לשתיה חמה.
לחמם תנור ל175 מעלות
ההכנה
,בקערה אחת .
את החלבונים להקציף עים הסוכר.את הסוכר להוסיף בהדרגה. לקצף תפוח ויציב.
בקערה שניה.
את החמאה וחלמונים תמצית וניל, קמח ,מיץ התפוזים, אגוזים, אבקת האפיה ושוקולד צ'יפס, להקציף עד לבלילה אחידה.
בעזרת לקקן , ,לקחת מקצף החלבונים ולהוסיף לקערת החלמונים,לא בבת אחת..לערבב בעדינות בכל הוספה.עד להטמעה ואיחוד.להמנע מעירבוב יתר.
ליצוק לתבנית לאפות אפיה רגילה קוו למעלה קוו למטה.עד כארבעים דקות.אפיה
אפשר לצפות בשוקולד❤️