Share with:


חלבי

אופן הכנה

300 מאות גרם פירורי ביסקווטים ים 200 גרם חמאה
להשאיר בחוץ את החמאה לערבב טוב להדק בתבנית 26 – זה הבסיס

מלית גבינה
3 גבינה 5 אחוז
חבילה פודינג שוקולד לבן
כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 שמנת מתוקה להקצפה
מקציפים את המלית לקבלת מרקם לא קצף חזק
לשפוך על הפירורים
להקפאה 5 שעות
לפני הגשה להוציא את העוגה אפשר לפזר על העוגה מה שבלכם כיד הדימיון

עוגת גבינה עם פירורי ביסקווטים_עופרה מרציאנו
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים