Share with:


חלבי

אופן הכנה

הכנת הבסיס:
2 ביצים
קומץ מלח
מקציפים יחד
1/2 כוס סוכר
מוסיפים ומקציפים במהירות מקסימלית רק שתי דקות שהצבע יהיה בהיר מוסיפים
1/2 כוס שמן
3/4 כוס חלב
תמצית וניל איכותית
מקציפים במהירות
מסננים
2 כפות קקאו
אבקת אפייה
כוס וחצי קמח
מערבלים לאיחוד
מעבירים לתבנית משומנת אופים 170 מעלות בערך 15 דקות ומצננים.

שמים בכוס
3/4 כוס חלב
כף שוקולית מערבבים שמים בצד.

מכינים את שכבת הקוקוס:
שמים במחבת עמוקה
2 כוסות קוקוס דק
1/2 כוס סולת
1/3 כוס סוכר
2 כוסות חלב
75 גרם מרגרינה
מבשלים על אש בינונית עד שהנוזלים מתייבשים.

הופכים את העוגה בתוך הרינג
מרטיבים אותה עם כוס הנוזלים
מורחים מעל את שכבת הקוקוס באופן אחיד ומיישרים מניחים לצינון ומכינים את שכבת השוקולד שמים בפיירקס:
150 מל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
כף נסקפה
מחממים דקה במיקרו מערבבים היטב שופכים בעדינות מעל שכבת הקוקוס מקשטים עם כפית מכניסים לקירור.
*אפשר להחליף חלב לחלב קוקוס.

בהצלחה ♥️ אילנית!

עוגת באונטי👌🏾_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים