Share with:


חלבי

אופן הכנה

מיכל יחזקאל

מצרכים לתבנית 24 ס"מ
בסיס:
120 גר' ביסקוויטים
45 גר' חמאה מומסת

לשכבת המוס:
160 גר' שוקולד (לבן/חלב/מריר)
300 מ"ל שמנת מתוקה (לחלק ל-2 חלקים)
5גר' ג'לטין (אבקה)
25 מל' מים פושרים לכיוון הקרים

דגש על סדר הפעולות :
1.מכינים את הבסיס משטחים אותו על התבנית ומכניסים למקפיא עד להכנת השכבה הראשונה של המוס.
2.שמים את השקף .
3.הכנת המוס : עפ"י הדרך שהראתי את המוס שוקולד הלבן ,מכינים את כל המוסים הסדר לבחירתכם. לאחר הכנת המוס יש להקפיא ל30 דק' לפחות ורק אז להכין את השכבה הבאה.
4.אחרי שכל השכבות מוכנות יש להקפיא למינימום שעתיים, ועדיף גם לתת לזה לילה.
5.יש להפשיר את העוגה כשעה לפני ההגשה, היא טעימה גם קפואה :))

עוגת טריקולד משגעת
מיכל יחזקאלספר המתכונים של
מתכון של

מיכל יחזקאל

11 מתכונים