Share with:


חלבי

אופן הכנה

חצי ק"ג קמח לחם שטימל 2
125 גר חמאה
כוס וחצי חלב
כפית מלח
חצי כוס סוכר
25גר שמרים טריים/כף שמרים יבשים
ביצה אחת L
חצי כפית מחית וניל/ כפית ת.וניל איכותית
אופן הכנה
להמיס חמאה עם חלב
בקערה עם וו לישה
קמח .סוכר.שמרים.ת.וניל.בביצה להוסיף את חלב עם החמאה
לעבד עד שנוצר בצק להוסיף כפית מלח להמשיך לעבוד לעוד ,,,5 דק
הבצק אמור להיות נוזלי
לשמן מעט קערה לעבד קצת עם ידים מקומחות להעביר את הבצק להתפחה כ45 דק
לחלק ל4 חלקים
למרוח חמאה לפזר כף קינמון עם חצי כוס סוכר חום כהה
להוסיף לא חובה אגוזי פקאן קצוצים לגלגל לרולדה להכניס למקפיא כחצי שעה
להוציא לפרוס לעיגולים להתפיח שוב כשעה
לחמם תנור 170 מע' 25 דק
ציפיו גבינה שמנת 25/% עם 100 גר' אבקת סוכר 50 גר' חמאה רכה מאוד תמצית וניל כפית. לערבב היטב
כשהמאפים יוצאים מהתנור
לשפוך מי סוכר
ולמרוח מהגבינה ,💞
בתאבון בהצלחה🙏

סינבון/קינמון אגוזי פקאן/שוקולד_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים