Share with:


פרווה

אופן הכנה

150 מחמאה ממוספת
2 כפות קקאו
2 כפות סוכר חום
25 גר אגוזים מלך קצוצים
לפזר שערות חלבה
לפתוח את הבצק למרוח את השוקולד מעל אגוזים ושערות חלבה לבגור לגליל לחתוך באמצע לסגור לקרנץ

להתפחה נוספת. למרוח ביצה.לאפות 180 מע כ 30 דק.
כשהמאפה חם
ולמרוח סירופ קר

סירופ:
כוס מים
חצי סוכר
כפית רום
להרתיח עד להמסת הסוכר

קרנצ' שוקולד ואגוזי מלך ושערות חלבה
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים