Share with:


פרווה

אופן הכנה

קל להכנה , ומאוד טעים.
מצרכים :

18 יחידות
4 ביצים
כוס סוכר ( כוס מדידה)
כוס קמח ( כוס מדידה)
כפית גדושה אבקת אפיה
כוס קקאו ( כוס חד פעמי)
100 גרם שוקולד מריר קצוץ ( בעזרת סכין)
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מים

אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
מערבלים קלות את החלמונים עם 2 כפות סוכר והשמן ,

להוסיף את הקקאו והמים וממשיכים לערבל ,מוסיפים את הקמח ,השוקולד קצוץ ואבקת האפיה ולהמשיך לערבב.

מקפלים את קצף החלבונים לתערובת העוגה ,עד קבלת תערובת אחידה.

מוזגים כמעט עד הסוף לתבניות סיליקון משומנות קלות ,אופים בחום של 165 מעלות כ 25- 30 דקות.

לצנן היטב ולבזוק מעל אבקת סוכר בנדיבות.

עוגת שוקולד אישית
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים