גוזלמה מהמטבח הטורקי_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
3 כוסות קמח 1 גביע יוגורט חצי כפית מלח כף חומץ למילוי 200 גרם גבינה בולגרית מגורד 200 גרם גבינה צהובה מגורד 5 גבעולי בצל ירוק קצוץ *מערבבים את כל הגבינות והבצל לעיסה אחידה ומניחים בצד הכנת הבצק ללוש את כל החומרים לבצק אחיד וחלק ומניחים למספר דקות לאחר מיכן קורצים 10 כדורים שווים מקמחים […]
שפינג'_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
קילו קמח מנופה 2 כפות שמרים חצי כף שטוחה מלח חצי כוס סוכר 2 סוכר וניל רבע כוס שמן 4 כוסות מים פושרים לערבב היטב עד לקבלת בצק דביק להתפיח כ40 דקות לאחר מיכן לקמח משטח עבודה לרדד ולקרוץ עיגולים עם חור או לשמן את הידיים לקרוץ עיגולים ולהעביר למחבת לאחר הטיגון לטבול בסוכר
חטיף שקדים. גרעיני חמניה ושומשום_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
לרכיבים 150 גרם שקדים גרוסים גס 150 גרם שומשום חום 50 גרם גרעיני חמניה כפית קינמון טחון 1/2 כוס דבש 1/2 כוס סוכר להכנה 2 דפי אפיה משומנים צד אחד על להבה נמוכה. בסיר ממסים את הדבש הסוכר. ואחרי מספר שניות מוסיפים את הקינמון ומערבלים היטב. מוסיפים את השקדים גרעיני חמניה. השומשום ומערבלים היטב. מורידים […]
זלביה / ספינג' מהמטבח התימני_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
יש האוכלים עם סוכר .ויש עם עגבניה מרוסקת וסחוג . לא משנה מה תבחרו הזלביה טעימה 🔥 600 גרם קמח מנופה כף וחצי שמרים כפית מלח 2 וחצי כוסות מים פושרים ללוש הכל עד לקבלת בצק דליל ודביק מכסים במגבת ומתפיחים כ-40 דקות במחבת רחבה מחממים שמן.משמנים את הידיים לוקחים חתיכות בקוטר 5 ס"מ משטיחים […]
כדורי שוקולד לבן קוקוס ולוטוס _מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
1חלב מרוכז רבע כוס שקדים גרוסים 2 שוקולד חלב מומס 3 כוסות קוקוס לערבב הכל ליצור גומה ל למרוח מעט לוטוס על הלוטוס אגוז לוז 1 לסגור בעדינות שהלוטוס לא יצא החוצה לגלגל לכדור לטבול בקוקוס להניח להכניס לקירור כשעה לאחר מיכן לחמם לוטוס לשפוך בעדינות מעל כל כדור ולהחזיר לקירור עד להגשה (אפשר גם […]
מארנג [נשיקות] _מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
העיקרון חלבון וכמות כפולה במשקל של סוכר. חייב להשתמש במשקל. חלבון 250 גרם סוכר גרם 500 קורט מלח לפני שמתחילים: לנגב עם חומץ וניר את כול הכלים, קערת המיקסר, קערת נירוסטה, מטרפה ועוד. חשוב גם שיהיו יבשים לחלוטין. ברגע שיש קצת שומן לא תצליחו להכין את הקציפה הסמיכה של חלבון הביצה והסוכר. לעשות "בן מרי" […]
סלט יווני_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
מלפפון עגבניות שרי זיתים שחורים חסה גבינה בולגרית מעט פלפל שחור. שמן זית לפזר מעל זעתר פשוט מעדןןןן
סלט קינואה_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
2 כוסות קינואה 1כוס עדשים שחורים 3 גזר מגורד מיקס פיצוחים כוס חמוציות שמן זית פלפל שחור מלח 1 לימון סחוט 1פטרוזיליה כוס פיצוחים הכנת הקינואה על כל כוס קינואה להוסיף 2 כוסות מים על אש נמוכה להוסיף כף מלח .2 כפות שמן.לערבב מידי פעם לבשל כ16 דקות לאחר מיכן להניח בד על מסננת […]
עוגת (בראשית )שוקולד עם בצק סוכר_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
קונים תמונה בצק סוכר תמונה אכילה.ניתן להשיג בחניות למוצרי בישול ואפיה (את דף הסוכר מומלץ לשמור במקום מוצל ויבש )לא במקרר עוגת בסיס ×2 להכין עוגה בחושה מכל סוג 32×25 תבנית מלבנית בקערה 4 ביצים כוס שמן כוס סוכר 6 כפות קקאו לערבב היטב להוסיף 2 כוסות מים רותחים לערבב תוך כדי ללא הפסקה להוסיף […]
סלט פסטה עם רימונים ותפוחים_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
חבילה פסטה פרפלה 1 שקית עלי ביבי 1 תפוח עץ ירוק חמוץ 1 בצל סגול חופן עלי נענע כוס גרגרי רימון כוס שבבי שקדים קלויים לרוטב 3 כפות שמן זית 2 כפות מיץ לימון כף שומשום מעט פלפל מעט מלח מבשלים את הפסטה מסננים . מומלץ להוסיף מעט שמן זית למניעת הידבקות חותכים את התפוח […]
עוגת גבינה_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
6 ביצים חצי כוס סוכר 750 גרם גבינה לבנה 1 גביע שמנת ( ראו תמונה מצורפת ) 1 שמנת חמוצה 3 כפות פודינג 3 כפות קורנפלור בקערה א' מקציפים את החלבונים עם הסוכר +סוכר וניל עד לקבלת קצף יציב ומבריק בקערה ב' להעביר את כל הגבינות .שמנת.קורנפלור.פודינג .וחלמונים לערבב היטב שלא יהיו גושים לקפל את […]
עוגיות פרח ריבה_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
3 כוסות קמח 100 גרם חמאה 2 ביצים חצי כוס א -סוכר קורט מלח 2 כפות שמנת מתוקה למילית ריבה בטעם תות במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה קמח א סוכר מלח עד לתערובת פרורית מוסיפים שמנת מתוקה. וממשיכים לעבד כדקה מעבירים את הבצק לניילון נצמד לקירור למשך חצי שעה לאחר קירור הבצק.מניחים על משטח […]
פבלובה_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
170° למשך שעתים 5חלבונים קורט מלח כוס וחצי סוכר 1כף קורנפלור כף חומץ כף תמצית וניל אופן ההכנה על בן מארי עד להמסת הסוכר . להעביר למיקסר ולהקציף כחמש דקות להוסיף תמצית וניל .קורנפלור .חומץ להמשיך לערבב עוד מספר דקות עד לקבלת קצף יציב ומבריק להעביר לשקית זילוף לזלף עיגולים על תבנית אפייה מרופדת בנייר […]
קרואסונים ממכרים_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
מתכון: קילו קמח 2 ביצים כוס סוכר כף תמצית וניל 2 כפות שמרים כוס חלב פושר 100 גרם חמאה מומסת 2 כוסות מיים פושרים אופן ההכנה: בקערה לשים את הקמח חמאה שמרים והביצים לערבב היטב לאחר מכן להוסיף חלב פושר ואת המים הפושרים, כמה שצריך מים לההמשיך בלישה כ- 10 דקות להתפיחה שעה לחלק ל- […]
משולשי בקלאווה במילוי פיסטוק תבולים בסירופ 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
הכי קל שיש. חבילה של בצק פילו או דפי יופקה (קניתי בדבח) שמנה חמאה מזוקקת אני ארשום איך עושים את השמנה. אגוזים או פיסטוקים גרוסים קד. סירופ 4 כוסות סוכר 3 כוסות מים חצי לימון כף מיי ורדים. לפי טעמכם. אופן הכנה של השמנה: 400 גרם חמאה שמים בסיר קטן. על אש נמוכה עד שהחמאה […]
פחזניות_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
כוס מים/חלב 100גרם חמאה/מרגרינה 2כפות סוכר חצי כפית מלח 1כוס +3כפות קמח 4 ביצים למילוי שמנת מתוקה 3כפות א -סוכר 3כפות פודינג וניל *בקערה מקציפים את השמנת עם א-סוכר עד לקבלת קצפת יציבה .מוסיפים פודינג .ומעבירים לשק זיךוף א-סוכר לפזר קרם שוקולד 120 גרם שוקולד מריר 2 כפות שמנת מתוקה 4 כפות דבש *בקערה קטנה […]
עוגיות שושנים_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
200 גרם חמאה /מרגרינהקרה חתוכה לקוביות 1גביע שמנת חמוצה /כוס מיץ תפוזים 3 חלמונים 2וחצי כוסות קמח 1אפיה 1וניל למילוי 3 חלבונים חצי כוס סוכר 1 וניל 3כפות גדושות פודינג וניל מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והשמנת .מוסיפים בהדרגה את החלמונים ו מסיפים את הקמח א-אפיה וניל ולשים היטב מכסים בניילון נצמד ומכניסים […]
מגולגלת תמרים_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
לחמם תנור ל-170° 500 גרם קמח לבן 1כף סוכר 1אפיה 100 גרם חמאה/מחמאה/נטורינה חצי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים/חלב /מים מילוי לבחירה/תמרים/שוקולד שחר /ממרח חלבה/ נוטלה אופן ההכנה : במקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה קרה .קמח.אפיה.וסוכר לתערובת אחידה עד לקבלת מרקם חולי. מוסיפים שמן מיץ תפוזים ומערבבים עד קבלת בצק .שימו ❤️ לא […]
קובניות_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
1 ק"ג קמח 3 כוסות מים פושרים 1כף שמרים 1כף מלח 1כף סוכר 2 כפות קצח רבע כוס שמן לאחר תפיחה לחלק ל16 כדורים לרדד כל כדור ולמרוח חמאה רכה לגלגל שבלול להניח בתבנית לחמם תנור ל180° להתפיח כ20 דקות למרוח ביצה ולפזר שומשום
אלפחורס_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
180° למשך כ-8 דקות 200 גרם חמאה בטמפ' החדר 250 גרם קורנפלור 1כוס קמח 1אפיה חצי כוס סוכר 2 ביצים למילוי גביע ריבת חלב קוקוס מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה סוכר וביצים מוסיפים את קורנפלור.קמח.אפיה.וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק משי נעים למגע מכניסים לקירור חצי שעה מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ,מרדדים […]
עוגת שכבות קוקוס שוקולד חגיגית בבסיס קוקוס_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
—————- לקערת מיקסר עם וו הקצפה 4 חלבונים להקציף כמה שניות עד להופעת בועות לבנות להוסיף 1/2 כוס סוכר להקציף לקצף יציב להוסיף 1/2 1 כוס קוקוס לערבב בעדינות עם לקקן את הקוקוס להעביר תערובת לתבנית מס׳ 26 עגולה עם נייר אפייה משומן לאפות 180 מ׳ בערך 10 – 15 ד׳ עד שמשחים מעט להוציא […]
עוגת קצפת על בסיס פריך_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגה קרמית עסיסית מושלמת_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
למצרכים 1/2 קילו עוגת לקח/. רולדה שעדין לא מלאנו 100 גרם מיקס אגוזים קלויים וקצוצים דק 1/4 כוס קקאו מנופה 1.1/2 חפיסות שוקולד מריר 1 שמנת צמחית תמצית וניל איכותית לקרם 2 חפיסות שוקולד מריר 1 שמנת צמחית למעבד מזון מכניסים את העוגה מפוררים מוצאים. ושופכים לקערה. מוסיפים את האגוזים את אבקת הקקאו. מערבבים. […]
כרוכיות/רולדות נהדרות_מתכון של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
הכי טעימות שיש בצק קל קל.. אחת עם תמרים ואגוזים אחת עם קרמל מלוח ושוקולד אחת עם ריבת תאנים… מצרכים: נמדד בכוס אוניברסלית 4 כוסות קמח רגיל 1 כוס שמן 1 כוס מים רותחים 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל לערבב את כל המצרכים לבצק, לחלק אותו לארבעה כדורים. לרדד את הבצק ולמלא במה שאוהבים. […]
חומוס עדשים כתומות/אדומות_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
מרגישה שכבר שנים לא העליתי משהו החגים גיחה לחו״ל הוציאו את המערכת מאיזון אז אתמול התחשק משהו מנחם אבל מלא בחלבון כדי להחזיר גם את הגוף לאיזון אחרי זלילות בלתי נשלטות וחזרה לשגרת אימונים ישר קפץ לראש חומוס אבל למי יש זמן או כוח להשרות יומיים, לבשל, לקלף…. בכל מקרה- חומוס עדשים כתומות (או אדומות, […]
בבקה אגוזי לוז וצימוקים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
מתכון מיוחד… בבקשה לשים ❤️ אני חייב לציין שזה קצת עבודה אבל התוצאה מדהימה ❤️ לשלבים במתכון 🙏 500 גרם קמח מנופה כף שמרים 100 גרם סוכר 2 ביצים 3/4כוס שתיה קרה מים גרדת לימון כף תמצית וניל איכותי 250 גרם חמאה 250 גרם חמאה לקיפולים רכה למלית: 450 גרם אגוזי לוז קלויים וגרוסים דק […]
מקלות כעכ קימל בציפוי שומשום וקצח_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
כעכים 5 כוסות קמח שתיה חמה 250 גרם מחמאה / חמאה חצי כוס קימל 1 אבקת אפיה שליש כוס שמן כף מלח חצי כוס מים אופן הכנה: לערבב את כל החומרים. ליצור נקניק בעובי של חצי ס"מ באורך 7 ס"מ. לסגור לטבול בביצה שומשום וקצח לאפות 170 מעלות עד הזהבה
דג דניס עם עשבי תיבול_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
דג דניס עם עשבי תיבול 1 חבילת כוסברה 10 שיני שום קצוצים פלפל שיפקה מלח, כמון, פלפל שחור( אפשר כף פפריקה) שמן זית או קנולה מערבבת הייטב. חורצת בדג עם סכין ממלא בתוך הדג תערובת ככה מסדרת את הדגים מה נשאר שופכת למעלה. מכסה ושמה במקרר כ- 3 שעות. אופה בטאבון או תנור.
דג סלמון❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
לקחתי חבילת כוסברה 6 שיני שום קצוצים דק מלח, פלפל שחור, שמן זית או רגיל 4 פלפל שיפקה ( למי שאוהב חריף) פזרתי מעל, ככה מקבל טעמים לקראת החג שמה בטאבון ( אפשר תנור) בישול קצר שלא יתייבש
קונוסים עם שמנת/ קצפת_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
1 בצק עלים ( לילה במקרר) 500 מ"ל קצפת /שמנת חצי כוס סוכר 1 פודינג וניל להקציף ביחד הכל , לקצף יציב. לפתוח את הבצק עלים וחתוך לרצועות דקות לקחת מהקצה ולגלג על קונוס משומן. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 עד הזהבה. לקרר הייטב למלא בקצפת לפרווה או שמנת לחלבי אני חלקי חצי […]
מגולגלות עם שוקולד לבן ופיסטוק נדיר בטעם_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
🔥🔥🔥🔥 לבצק: 4 כוסות חמה קמח 250 מרגרינה /מחמאה / חמאה 1 כוס אבקת סוכר 1 כוס קורנפלור חצי שקית אבקת אפיה 1 ביצה רבע כוס מיץ אופן הכנה לבצק: בקערה שמים קמח אבקת סוכר אבקת אפייה וקורנפלור מערבבים מוסיפים את המרגרינה מערבבים עד פירורים. מוסיפים את הביצה בהדרגה מוסיפים את התפוזים עד גיבוש של […]
עוגות שמרים שוקולד לבן ופיסטוק_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
1 ק"ג קמח לחם של נפלאות (זו רק המלצה) 2 כפות שמרים 250 חמאה חתוכה לקוביות טמפרתות החדר .אפשר מחמאה / נטורינה חצי כוס סוכר חצי כפית מלח 4 ביצים רבע כוס שמן כוס וחצי מים פושרים . גרדת לימון מלימון אחד 2 סוכר וניל שוקולד לבן מומס פיסטוק גרוס דק אופן הכנה : מערבבים […]
עוגת גבינה בחושה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לטחון 3/4 שרוול ביסקויטים לדק ולערבב עם 80 גרם חמאה מומסת ,ולהדק לתחתית. להקציף 6 ביצים יחד עם כוס ורבע סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף : גרידת לימון לא חובה , 1 סוכר וניל 750 גרם גבינה לבנה 1 גביע שמנת חמוצה 1 גביע גבינת שמנת נפוליון 3 כפות קורנפלור 3 […]
בולו טריפולטאי_מתכון של גיטה סלע – מאסטר מתכונים
מצרכים: 1 קילו קמח 2 ביצים 3/4 כו סוכר 3/4 כוס שמן 2 כפות שמרים יבשים 1 כף מחוקה מלח 1 כוס מים יתכן שנצטרך עוד מעט מים תלוי בסוג הקמח, חופן צימוקים חופן שומר יבש וחופן כמון זרייר ( לקנות מחנות תבלינים) אופן ההכנה: לנפות קמח בקערת מיקסר להוסיף את השמרים לערבב, להוסיף את […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת רוגלך🥐 חלבי במילוי ממרח נוטלה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠 מצרכים הדרושים 500 גרם קמח 2 כפיות שמרים יבשים 100 גרם חמאה רכה מאוד 180 מ"ל מים =קצת פחות מכוס לשתיה חמה 80 גרם סוכר=חצי כוס לשתיה חמה קורט מלח 2 ביצים🐣🐣 1 כפית תמצית וניל למילוי: 1 צנצנת ממרח נוטלה 1 ביצה טרופה להברשה לסירופ 1 וחצי כוס מים […]
עוגת שמרים שוקולד משולבת עם עוגת שוקולד וגנאש מריר_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
סיגרים עם שקדים בציפוי סירופ מתוק וקוקוס_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
חומרים לבצק:⚘roz 2 כוסות קמח חצי כוס שמן חצי כוס מים רבע כפית אבקת אפיה כפית נוזל וניל 3 כוסות קמח אופן ההכנה:⚘ שמים בקערה את החומרים מלבד הקמח שניכנס בהדרגה ללוש עד לבצק רק ונעים לעטוף ולשים אותו בצד למנוחה מילוי שקדים:⚘ חצי קילו שקדים עם הקליפה 3 חלמונים 2 ביצים כפית תמצית וניל […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת לחמניות מתוקות…כמו עוגה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
מרכיבים 1 ק"ג קמח מנופה 2 כפות שמרים כוס סוכר 1/2 כוס שמן 2 וחצי כוסות מים פושרים כף מלח לסירופ סוכר כוס סוכר כוס מים 1 סוכר וניל 2 כפות תמצית וניל אופן ההכנה בקערת המיקסר מקציפים את הקמח , סוכר ושמרים ומערבלים , מוסיפים את המים ושוב מערבלים עד שהבצק מתגבש ,מוסיפים את […]
שבלול שמרים פריך ללא התפחה ❤_מתכון של דורית לוי – מאסטר מתכונים
פילה סלמון עשבי תיבול קראסט פיסטוק ברוטב לימון וזעפרן_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
טעם מטורףףףףףףף 🔥🔥🔥🔥🔥 פילה סלמון ללא עור חתוך לשבע חתיכות. 1 חבילה פטרוזיליה קצוצה 1חבילה כוסברה קצוצה צרור טימין קצוץ 2גזרים מגורדים 2 פלפל גמבה אדומה חתוכים לקוביות קטנות 2 לימונים סחוטים חצי כטס שמן זית מלח פלפל 150 גרם פיסטוק קצוץ קמצוץ זעפרן מושרה ברבע כטס מים רותחים לחצי שעה. חשוב מאוד!!! אופן הכנה: […]
עוגיות אורייבה מצריות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
כמו של אמא שלי ז"ל 🙏 עוגייה מטורפת בטעמה 🔥🔥🔥 250 גרם חמאה טמפרטורת החדר 150 אבקת סוכר 500 גרם קמח אופן הכנה: מקציפים חמאה עם אבקת סוכר עד לקצף לבן קרמי . מוסיפים ב3 פעמים את הקמח וממשיכים להקציף את השליש האחרון של הקמח מערבבים ביד. יוצרים כדורים במשקל של 20 גרם. נועצים שקד […]
מרנג קוקוס_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
6 חלבונים 11/2כוסות סוכר קורט מלח 3 כוסות קוקוס אופן הכנה: על ביין מארי שמים חלבונים וסוכר עד שלא נשארים גרגירי סוכר בכלל.מוסיפים את המלח מעבירים למיקסר מתחילים להקציף 8 דקות. מקפלים את הקוקוס בהדרגה עד לקבלת מסה אחידה מזלפים למנג'טים. מכניסים לתנור 130 מעלות לא טורבו 20 דקות בהצלחה 🌹🌹
מאספן דואט פיסטוק ושקדים טעם מטורף_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
לתחתית: חצי כוס מים חצי כוס שמן 1 ביצה 3 כוסות קמח למלית שקדים: 3 ביצים 3 כוסות שקדים מולבנים 1 כוס סוכר גרדת לימון מלימון אחד 1 סוכר וניל למלית פיסטוק: 2 כוסות פיסטוק טחון דק דק כוס אבקת סוכר 1 סוכר וניל 2 ביצים כפית תמצית פיסטוק אופן הכנה אותו דבר כמו השקדים. […]
מגולגלות ממרח תמרים ופיצוחים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
כוס חדפעמי קר במיקסר עם וו גיטרה מערבבים 5 כוסות קמח 100 גרם נטורינה רכה קוביות מוסיפים 100 גר' אבקת סוכר 1 סוכר וניל חצי כוס מיץ תפוזים 1 א.אפיה לשים לבצק אחיד שמים במקרר כחצי שעה מלית ממרח תמרים פיצוחים קצוצים (אגוזי מלך. בונדק.קשיו) מחלקים את הבצק ל 4 כל חלק מרדדים לעלה מלבני […]
עוף עם שומר ואפונה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
לחמניות מתוקות_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
בצק בסיסי רק שיותר סוכר ניתן להוסיף כוס צימוקים או אגוזים לבחירתכם בשלב הסופי ❤️ קילו קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים 3/4 סוכר ולערבב להוסיף 1/2 כוס שמן 3 כוסות מים כוס אוניברסלית חסר מעט תוסיפו בטיפות וכפית מלח בסוף להתפיח כ40 דקות להכין צורה ללחמניה ולהתפיח שוב 30 דקות . למרוח חלמון וסוכר […]
עוגת דבש גבוהה..ומבושמת🍯🍯_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤ עוגה רכה וטעימה כמו של פעם חומרים: כוס אוניברסלית 6 ביצים L (או 5 XL) 1/2 כוס סוכר לבן 1/2 כוס סוכר חום כהה 1 כף תמצית וניל 1 כוס שמן 3/4 כוס דבש 1/2 כוס קפה ( להכין כמו כמו קפה בוץ לאחר שמתקרר […]
עוגת דבש ושקדים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
לרכיבים 5 ביצים מופרדות גדולות 1.3/4 כוסות קמח תופח 1/4 כוס שמן זרעי ענבים 1/2 כוס שקד מולבן קלוי קצוץ גס 3/4 כוס סוכר 3/4 כוס דבש תמצית וניל כפית קינמון מכינים למיקסר מקציפים חלבונים מוסיפים סוכר בהדרגה. לקצף יציב לא נוקשה… בקערה ניפרדת בכף מעץ מערבבים חלמונים שמן עד שמתקבלת תערובת אחידה. לתערובת מוסיפים […]