Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
4 כוסות מים פושרים כוס שתייה חמה
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
כף מלח

לעבד הכל במיקסר עד לקבלת בצק אחיד ודביק
להתפיח חצי שעה ואז כל 20 דקות במשך 4 פעמים להוריד את הנפח בצורת קיפול הבצק.
לחמם תנור 250 מעלות
להוציא את הבצק למשטח מקומח לחלק לכמה שרוצים בעדינות לא להוריד מההתפחה
לשים בתבנית עם נייר אפייה ולהתפיח לעוד רבע שעה ולהכניס לתנור ל 12 דקות בדיוק!!

Oshri Akuka

מתכוןמתכון

לחם פרנה_הועלה על ידי אושרי אקוקה .. מתכון של מימי נידם – מאסטר מתכונים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים