Share with:


פרווה

אופן הכנה

תכניסו גבינה בין הריבועים

לבצק :
4 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
4 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
ובערך כוס וחצי עד 2 כוסות מים חמימים.
להתפיח כ 35 דקות ..
לפתוח את הבצק בגודל התבנית ולחתוך לריבועים ולהתפיח שוב חצי שעה .
3/4 כוס שמן זית
כף שום כתוש
1/2 צרור פטרוזיליה ולערבב היטב
142 חבילה כוסברה 1/4 חבילה שמיר .
כפית מלח

לצפות את הבצק
למרוח ולהכניס לחריצים …לשמור מעט לאחרי האפיה .180 מעלות עד להשחמה ….

מתכוןמתכון

לחם שום וירק סוףףףףף… לשבועות ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1163 מתכונים