Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס חד פעמי שתיה קרה
3 1/2 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
1 ביצה
3 כפות סוכר
כוס ‏מים פושרים כוס מדידה כפית מלח
1/4 כוס שמן

לציפוי
1 ביצה
‏שומשום

רוטב
‏חצי צרור פטרוזיליה
1/4 כוס שמן זית שש שני שום קצוץ כפית מלח ‏לקצוץ את הפטרוזיליה להוסיף שמן להוסיף מלח את השום שהחלה מוכנה לשפוך על החלה מעדן

‏אופן ההכנה
‏בקערה גדולה נערבב את כל ‏ ‏המצרכים לבצק ‏נתחיל לגלוש לבצק רך ונעים שבע דקות ‏ ‏נוציא את הבצק נסים בקערה נקיה ‏נחסה ‏את הבצק להכפלת הנפח ‏שעה וחצי כעבור שעה וחצי נוציא את הבצק ‏נרדד נגלגל ‏על משטח מקומח ונקלה ‏חלה ‏נניח את החלה. ‏בתבנית מרופדת עם נייר אפיה חצי שעה נכין ‏את הבלילה של הביצה ‏ ‏ונמרח מעל החלה ‏ ‏מפזר מעל שומשום כעבור חצי שעה ‏ ‏נאפה את החלה ‏בתנור שחומם מראש על 180 מעלות חצי שעה ‏עד הזהבה

לחם שום
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים