Share with:


בשרי

אופן הכנה

2 שומר מפורק ונקי (לחתוך כמו קערה)

למילוי:
250 גרם בשר טחון
בצל קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן סלרי עלים קצוץ
4 כפות פירורי לחם (שמתי פרורי לחם מלא)
חצי כפית בהרט
רבע כפית קינמון
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
שליש כוס שמן זית
רבע כוס מי סודה

לרוטב:
2 חבילות עלי סלק מנגולד קצוץ
חצי חבילה עלי סלרי קצוץ לא כולל גבעול
5 שיני שום קצוץ
1 כפית מלח ים אטלנטי
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
3 כפות מיץ מלימון סחוט
2 כוסות מים רותחים

להכין את המילוי הכל ביחד הבצל הקצוץ הפטרוזיליה והסלרי הקצוץ התיבול ויתר החומרים ללוש היטב ולהניח לחצי שעה במקרר לאחר חצי שעה למלא בקערית השומר ולטגן לטבול בקמח ובביצה לטגן משני הצדדים
להכין את הרוטב להוסיף את השמן השום
המלח הפלפל שחור הכורכום ומיץ הלימון
להכניס לסיר את המנגולד והסלרי הקצוצים
הנפח יורד ומשאיר מעט נוזל להווסיף על זה את השומר שטיגנו ואז להוסיף את המים החמים לבשל על אש בנונית כ 10 דקות ואז להעביר לתנור בחום 170 מעלות כשהסיר מכוסה בנייר כסף בערך שעה עד שהנוזל מצטמצם

יוצא סיר של השמחות טעים טעים

שומר ממולא בשר_מתכון של זהבה אבילחק – מאסטר מתכונים
זהבה אורספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אור

148 מתכונים