Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

כל מילה מיותרת 🔥🔥🔥🔥מאספן נדיררררררררר בטעם 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥מאספן וכל מילה מיותרת 🔥🔥

לתחתית:
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
1 ביצה
3 כוסות קמח

למלית:
3 ביצים
3 כוסות שקדים מולבנים
1 כוס סוכר
גרדת לימון מלימון אחד
1 סוכר וניל

אופן הכנה:
מעבדים את חומרי התחתית עוטפים בניילון למנוחה חצי שעה.
למלית. טוחנים את השקדים פעם אחת. אפשר גם לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וטוחנים שוב.
אפשר גם קמח שקדים.
טורפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את השקדים עד לקבלת עיסה אחידה לא לדלילה ולא קשה.מוסיפים צבע מאכל טבעי.
למי שרוצה צבעוני.

שלב ההרכבה:
פותחים את הבצק לעובי הכי דק שאפשר 2 מ"מ במארוך או במכונת פסטה.
קורצים עיגולים בגודל של תבניות מאספן. דואגים לשמן את התבניות. מהדקים את הבצק לתבנית.. מזלפים 2/3 מגובהה התבנית מפזרים סוכריות.
אופים 180 מעלות 20 הערך עד הזהבה.

בהצלחה 🌹🌹

מתכוןמתכון

מאספן…מלכת-העוגיות 👸_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים