עוגיות רכות נמסות בפה … פלורנטין_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מצרכים לעוגייה: 125 גרם חמאה 50 גרם אבקת סוכר חצי כפית מחית וניל שמינית כפית מלח 150 גרם קמח 20 גרם חלבונים 25 גרם קקאו למילוי: 100 גרם סוכר חום 100 גרם חמאה 100 גרם שקדים 100 גרם גלוקוזה אופן הכנת בצק: מיקסר עם […]

עוגיות בצק פריך_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 בסיס הבצק: 200 גרם מחמאה או חמאה קרה חתוכה לקוביות כוס שתייה חמה ח.פ אבקת סוכר חצי כפית מלח 2 חלמונים L מעט ווניל 2.5 כוסות קמח 2כפות קורנפלור – בעוגיות שוקולד נחליף בקקאו. לבסיס הזה ניתן לחלק ל 3 טעמים קקאו, ווניל, פיסטוק […]

נשיקות מרנג בצבע שמש 🌞_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

המידה בכוס חד פעמי קר מרכיבים: 1 כוס חלבונים 2 כוסות סוכר להקציף היטב ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לזלף נשיקות על גבי נייר אפיה ולאפות בחום 85 מעלות . פס עליון ותחתון שעה וחצי עד שעתיים אם רוצים להוסיף מעט צבע לוקחים מכחול טובלים בצבע ג'ל צהוב או כל צבע שתבחרו . ויוצרים 3 או […]

פשטידת גבינות ופסטה/אטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  (מומלץ אטריות, לא היה לי😐). לבשל אטריות לפי הוראות היצרן לסנן להעביר לקערה להוסיף יוגורט טבעי. גבינה לבנה. שמנת חמוצה. כוס וחצי פתיתי גבינת מוצרלה 2 ביצים כפית מלח כפית פלפל שחור לערבב היטב לצקת לתבנית ולאפות 40 דקות חום 180

עוגות גאורגיות(צ'יחווי) משודרגות_מתכון של תכלת אזולאי על ידי רוחמה כהן – מאסטר מתכונים

חומרים: 7 ביצים מופרדות 1 1/2 כוסות סוכר 3 כוסות קמח רגיל 2 א.אפייה 2 ס.וניל 3/4 כוס שמן 3/4 כוס מיץ תפוזים 1/4 כוס מיץ לימון + גרידת לימון 2 כפות אינסטנט פודינג וניל להרטבת העוגה: 1כוס מים חמים 2 כפות ריבת תות קרם וניל: 2 שמנת מתוקה 1/4 כוס חלב 1 אינסטנט וניל […]

עוגת וניל ומייפל_מתכון של תכלת אזולאי על ידי רוחמה כהן – מאסטר מתכונים

חומרים: 1 1/2 כוסות סוכר(ח"פ קר) 1 גביע שמנת חמוצה 4 ביצים קורט מלח 3/4 כוס שמן 2 כפיות תמצית וניל 2 כוסות קמח תופח 1 כוס קוקוס לקישוט: סירופ מייפל ואגוזים אופן ההכנה: 1 בקערה נערבב שמנת, וניל,שמן,ביצים,מלח,סוכר לבלילה חלקה 2 להוסיף בהדרגה את הקמח והקוקוס ולערבב להטמעת כל החומרים 3 לשמן תבנית חד […]

לחם פרנה סולת._מתכון של תכלת אזולאי על ידי רוחמה כהן – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 2.5 כוסות מים פושרים כף סוכר כף שמרים יבשים 2 כוסות סולת כף מלח 2.5 כוסות קמח כף קורנפלור רבע כוס שמן. 1. בקערה קטנה לערבב , שמרים כוס מים כף סוכר ולכסות ל 15 דקות. 2. בקערת המיקסר נכניס 2 כוסות סולת, מלח, את הקערית עם השמרים שהכנו ועוד כוס וחצי מים […]

פסים מתוקים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית מתוק וטעים וללא אפיה קטגוריית עוגיות שחר שולמית – מידות אוניברסליות (תבניות מאיסוף במכולות שלאחר שיפוץ – 😆) מתקבלים 3 פסים ניתן להכין מהמסה גלילות או כדורים קטנים ומדליקים מצרכים… 200 גרם שוקולד מריר משובח כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים (250 גרם) 1/2 כוס חלב חם (120 מ"ל – או תחליף) 420 גרם […]

סהרוני אגוזי לוז_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לבצק: 4 כוסות קמח מנופה שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל חצי כוס אבקת סוכר 150 גרם מחמאה גרידת לימון חצי כפית מלח 1/4 כוס שמן. ללוש הכל לבצק אחיד. למלית: 4 כוסות אגוזי לוז קלויים טחון דק. חצי כוס דבש חצי כפית קינמון […]

פקעות שוקולד ואגוזי פקאן מסוכר/מקורמל_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 בערך 40 עוגיות כוס מידה שתיה חמה ח.פ תמיד גירסה פרווה/ חלבי כוס אגוזי פקאן מקורמל לטחון טוב לאבקה. כף תמצית טופי קרמל או תמצית שוקולד איכותי כף קקאו מר איכותי 350 גרם שוקולד מריר 50 גרם מחמאה או חמאה 3 כפות מים או […]

צ'ורוס סולת_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כוס וחצי סולת חצי כוס קמח 2 כפות סוכר שקית סוכר וניל כפית שמרים כוס מים חמימים מיץ מחצי תפוז קורט מלח קורט סודה לשתיה אופן ההכנה: מערבבים יחד את כל המצרכים ומכסים. נותנים לבלילה מנוחה של שעתיים שלוש ואפילו למחרת עוד יותר טוב. […]

פשטידת מח עגל עטוף בחצילים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מחמאר :))) מכינים מח לפי המתכון: מקלפים 4 חצילים וחותכים פרוסות דקות לאורך. ממליחים מניחים במסננת. מקרמלים 6 בצלים פרוס דק דק עם כף סוכר חום על אש קטנה עם מכסה בלי שמן. שוטפים את החצילים ומטגנים עם ממש מעט שמן להשחמה לריכוך בלבד. […]

ריבת קליפות תפוז במילוי אגוזי מלך שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 חותכים את התפוזים לשמיניות. מניחים בסיר ומבשלים פעמיים שלוש לריכוך ולהסיר את המרירות. מסננים. שוקלים. קילו פרי מוסיפים 700 גרם סוכר 2 כפות מיץ לימון – 2 גרגרים מסטיקה כתושה. על מחבת מחממים כוס אגוזי מלך , כוס שקד טיבעי תנו להם מעט חריכה, […]

מרציפן למילוי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מרציפן מכינים אך ורק עם שקד טבעי כל דבר אחר זה לא מרציפן זה ת'ח'רוודת. חצי קילו שקד לחלוט עם מים רתוחים 10 דקות לכסות עם נייר אלומיניום. לאחר 10 דקות לסנן להעביר את השקדים אל מגבת רצוי מאוד מגבת כהה ולהתחיל לשפשף כך […]

עוגיות בוטנים ושוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  ממיסים במיקרוגל בפולסים 200 גרם שוקולד מריר/חלב מוסיפים בערך כוס וחצי בוטנים קלויים קצוצים בסכין אפילו מלוחים בלי קליפה. מערבבים היטב בעזרת כפית שמים מעט מתערובת בתוך עטרות נייר קטנות מקשטים בפסי שוקולד לבן מומס מפזרים מעל שברי בוטנים מכניסים לקרור חצי שעה באהבה אסתי ♥️

אסאדו עסיסי בתנור_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים : 2 קילוגרם בשר אסאדו ירקות : 2 בטטות חתוכות עם קליפה 1 גזר מקולף חתוך 7 בצלים קטנים שלמים מקולפים 6 שיני שום שלמים מקולפים שמן זית תבלינים : פלפל שחור גרוס מלח עבה סילאן כורכום פפריקה אופן ההכנה : שוטפים היטב את נתח האסאדו ומנגבים אותו בנייר סופג בסיר עם תחתית […]

עוגת בולו מקושטת_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  כוס סולת כוס וחצי קמח כוס אגוזים כוס צימוקים(לא חייב). כפית תמצית וניל כוס סוכר כוס מיץ תפוזים טבעי 3 ביצים. 2 שקיות אבקת אפיה. לערבב הכל לצקת לתבנית עגולה לא קפיצית מספר 20. לאפות בחום 170 50 דקות הכל כוס חד פעמי. לקשט אני קשטתי בגלידן עם 2 כפות אינסטנט ו2 כפות אבקת […]

השימוש ב 3 תבלינים הכי יקרים בעולם >>> מסטיקה , מחלב , זעפרן_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מסבירה על השימוש ב3 תבלינים הכי יקרים בעולם!!! מסטיקה מחלב זעפרן תשמרו את הפוסט הזה מסטיקה קונים רק גרגירים זהב!! לא הגרגרים הלבנים, זה זיוף יקר. כותשים אותם במכתש עם כפית סוכר על מנת לא להרוס את הארומה הטעם והאפקט של המסטיקה. 10 גרם […]

מרק סלק חמוץ – מעדן_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית מרקים קטגוריות פסח שחק שולמית – מידות אוניברסליות אתם חייבים לנסות כי זה קל וטעים מאוד מצרכים למרק… 4 סלקים בינונים 4 קישואים בינונים 4 גזרים גדולים 4 בצלים בינונים 1/2 חבילת כרפס עלים כוס מיץ לימון (240 מ"ל) 1/3 כוס שמן (80 מ"ל) כף מחוקה אבקת מרק כפית מחוקה מלח כפית מחוקה פלפל […]

מקרוד אפוי ברמה אחרת 🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  500 גרם סולת 180 גרם קמח מעט מלח חצי כפית אבקת אפיה 2 כפות סוכר 200 גרם נטורינה כוס וחצי מים מיי ורדים לפי טעמכם מלית: 400 גרם תמרים מגולענים ( אני טוחן לבד את התמרים) רבע כוס שמן כפית קינמון חצי כפית ציפורן טחון סירופ : 3 כוסות סוכר 2 כוסו מים פרוסת […]

בקלאווה טורקית אמיתית_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  אני מעלה לכם סרטון של איך עושים בקלאווה טורקית אמיתית..אני יודע שזה הרבה עבודה אבל !!!זה משתלם שבסוף אתם נהנים מבקלאווה איכותית ברמה גבוהה מאוד. הכי מתאים לחג 🙏🙏חג שמח 🌹🌹🌹 אני מצרף מתכון של הבצק : 800 גרם קמח כוס חלב כוס מים רבע כוס שמן 1 ביצה כפית מלח 2 כפות חומץ […]

פיתה מלבנית ! _מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מי אמר שפיתה צריכה להיות עגולה?? חחחח 😂😂😂 מתכון : 500 גרם קמח (מומלץ קמח נפלאות ) כף שמרים 2 כפות סוכר חצי כף מלח 3 כפות שמן 1.5 כוסות מים פושרים . אופן הכנה : בקערה שמים שמרים סוכר וכף קמח ומים מערבבים מכסים ומחכים רבע שעה . מוסיפים את הקמח והמלח והשמן ולשים […]

מרנג קוקוס אפוי 🌸🌸🌸הכי טעים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

6 חלבונים 11/2כוסות סוכר קורט מלח 3 כוסות קוקוס אופן הכנה: על ביין מארי שמים חלבונים וסוכר עד שלא נשארים גרגירי סוכר בכלל.מוסיפים את המלח מעבירים למיקסר מתחילים להקציף 8 דקות. מקפלים את הקוקוס בהדרגה עד לקבלת מסה אחידה מזלפים למנג'טים. מכניסים לתנור 130 מעלות לא טורבו 20 דקות בהצלחה 🌹🌹 🌸🌸🌸🌸   להצטרפות לקבוצה […]

שבקייה + פרחי דבלות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

50 גרם חמאה רכה 1 חלמון ביצה כפית אבקת אפייה קורט מלח 1 סוכר וניל 280 גרם קמח שליש כוס מים כף חומץ אופן הכנה: טורפים את הביצה עם החלמון. מוסיפים מחצית מכמות מים אבקת אפייה וסוכר וניל וחומץ. מוסיפים בהדרגה קמח ומים עד קבלת בצק רך ונעים. עוטפים בניילון ל45 דקות. וההמשך בסרטון 🙏🙏 […]

לחמניות המבורגר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לאפות לצנן להקפיא יוצאות טרי טרי בכל יום לבצק ק״ג קמח כף סוכר כף מלח קוביית שמרים טריים 25 גרם חצי ליטר מים פושרים 2 כפות דבש חצי כוס שמן 2 חלמונים ללוש את כל החומרים ביחד למעט המלח והדבש. את המלח והדבש נוסיף […]

רגליים של פרה עם חומוס (במרוקאית : קרעה מעה לח'מס ) _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 רגל של פרה לדאוג ולבקש שתהיה שרופה ונקייה. ממליצה על בישול בסיר לחץ מהיר ושומר על מרקמים וטעמים. בתחתית הסיר מסדרים: 5 חתיכות יפות וסקסיוץ סל רגל 4 בצלים אדומים קצוצים דק. צרור של פטרוזיליה וקוסברה ראש של שום לכתוש דק 3 כוסות חומוס […]

לשון בקר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 שולקים את הלשון עם 4 גבעולי כרפס קצוץ כולל העלים 2 בצל חתוך לרבעים, 2 עלה דפנה מעט פלפל אנגלי חצי כפית מלח עבה כף חומץ חצי כפית כורכום. מבשלים למשך שעתיים על אש נמוכה. מכבים, מצננים מנקים את הלשון מהנימים והשיכבה העליונה. ממתינים […]

דווארה / כרשה מעדן מהמטבח המרוקאי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 ק"ג בטן של פרה נקייה נתח ריאות של פרה קילו 6 בצלים עלה דפנה ¼ כפית כורכום מעט פלפל אנגלי חצי כוס מיץ לימון 2 כפות חומץ לשטוף את כל החלקים, להשרות במים ברז עם מיץ לימון וחומץ- להשרות חצי שעה. לשטוף ולבשל את […]

לחם /בריוש חלב_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 1 קג קמח מנופה 3 כפות שטוחות של שמרים יבשים 6 ביצים 1 כוס חלב קר 1/4 כוס חלב נוספת להמשך חצי כוס סוכר כפית מלח 200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות קטנות אופן ההכנה: את השמרים וסוכר לערבב עם החלב לתת להם רבע […]

עוגיות שקדים עם סולת.. טעימות בטירוף_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות סולת 2 כוסות שקד טיבעי טחון חצי כוס שמן כוס סוכר כף ריבת משמש ללוש הכל ביחד להוסיף 3-4 ביצים לארג'. אם אחריי הביצה השלישית החומר גלם יבש להוסיף את הביצה הרביעית. לתת למסה לנוח במקרר לילה שלם למחרת לחמם תנור ל […]

סהרוני בוטנים (גם כשר לפסח)_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כוס מידה אוניברסלית להכין מרנג כוס חלבונים קורט מלח 2 כוסות סוכר להקציף לקצף מאוד יציב לקלות 5 כוסות בוטנים לקצוץ אותם גס לערבב ביחד עם המרנג להוסיף חצי כוס קוקוס לתת למסה לנוח שעתיים בקירור להוציא ליצור ממנה סהרונים קטנים לטבול אותם שוב […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת דפי סיגר _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות קמח 2 כפות סולת קורט מלח 2 כוסות מים לערבב הכל במוט בלנדר שלא יהיו גושים. לכסות להכניס למקרר 10 דק. ס ירופ: 2 כוסות סוכר כוס מים לבשל 15 דק על אש קטנה. מילוי חצי קילו שקד טיבעי עם הקליפה חצי […]

מחית פיסטוק_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 100 גרם פיסטוק 10 יחידות שקד מולבן כף דבש להכניס אותם למכונת טחינה 1,2,3 לטחון פעם ראשונה לבד פעם שניה עם הדבש לאפסן בקירור לשדרג עם תמצית פיסטוק איכותית 2 טיפות! לא יותר אפשר לוותר על השקד

מתכון כתוב + סרטון להכנת מרציפן,מחנשה,קדאיף … רק עם שקד חלוט נקי ויבש._מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 טחינה ראשונה טוחנים שקד לבד. מודדים 3 כוסות שקד טחון מוסיפים כוס וחצי סוכר גרידת לימון תמצית ווניל מכינים רבע כוס מיץ לימון עם רבע כוס מים וטוחנים פעמיים שלוש עד שמתקבל עיסה לפי הצורך מוסיפים את המיץ כל פעם כפית שתיים וללוש את […]

פקעות קוקוס_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 6-7 כוסות קוקוס מעט צבע מאכל אדום 6 ביצים שלמות מוקצפות רבע כוס שמן כוס סוכר כף גלוקוזה שקית סוכר ווניל שקית אבקת אפיה להקציף את הביצים בשלמותם להוסיף את השמן והגלוקוזה להמשיך להקציף להוסיף את הקוקוס והווניל לערבל לעטוף לתת לזה לנוח בערך […]

עוגת לימון , קוקוס וחמוציות_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגות בחושות קטגוריות מאפינס (מתוק) שחר שולמית – מידות אוניברסליות תבנית נון סטיק גודל 13 על 28 סנטימטר משומנת ומקומחת או 2 תבניות מאורכות חד פעמיות מצופות בנייר אפיה הערה- ניתן להכין מהמסה מאפינס במקום עוגה מצרכים… 6 ביצים גודל לארג' ½1 כוסות סוכר (300 גרם) סוכר וניל 1/2 כוס מיץ לימון (120 מ"ל) […]

עוגיות פיסטוק במילוי קצף ביצים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לעוגיות 100 גר'מחמאה חצי כוס סוכר 2 ביצים 2 כוסות פיסטוק טחון כוס ועוד קצת קמח מעט וניל מעט תמצית פיסטוק ללוש הכל ביחד למסה מאוד רכה שניתנת לזילוף. לקצף: להקציף 4 חלבונים עם כוס סוכר קורט מלח כף מיץ לימון לקצף מאוד יציב. […]

מתכון כתוב +סרטון להכנת אזני המן חגיגיים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 בצק פריך 200 גרם מחמאה 3/4 אבקת סוכר שקית אבקת אפיה גרידת לימון שלם גרידת תפוז שלם ביצה קורט מלח כוס מיץ תפוזים כולל האשכולות לא לוותר עליהם ווניל כ-4 כוסות קמח. לעבד את הבצק כמו בסרטון. לחלק את הבצק לטעמים לצבעים רצויים להוסיף […]

לחמניות / לחם המן לחם פורים (נגולה)_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 1 ק”ג קמח 50 גרם שמרים טריים (1 קובייה) או 2 כפות שמרים יבשים. חצי כוס סוכר חצי כפית מלח 4 ביצים לארג' חצי כוס שמן 2 כוסות מים חמים כוס שקד שלם מולבן כף זרעי אניס ביצים קשות כמספר הלחמניות או – 3 […]

מתכון כתוב +סרטון להכנת שבקייה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כוס מידה אוניברסלית 180cc כוס שמן כוס מים פושרים כפית מלח כף סוכר כף ערק או חומץ ביצה לארג' כפית קינמון ( לא חובה) שקית אבקת אפיה לערבב הכל ביחד להוסיף קמח לאט לאט כמה שניכנס בערך 4 כוסות. ללוש את הבצק כמה שיותר […]

עוגיות במילוי תמרים/לוקום טבולות בסירופ_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : בכוס ח"פ שקופה 150 גרם נטורינה רכה חצי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים כפית שטוחה אבקת אפיה שקית סוכר וניל 3 כפות אבקת סוכר 4 כוסות קמח או לפי הצורך 2 כוסות קוקוס לציפוי אופן ההכנה: מכניסים לקערה את כל המצרכים ומוסיפים את הקמח בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד וחלק […]

טורטיות ממולאות בשר בציפוי שניצל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: ל – 6 טורטיות 700 גרם בשר טחון 2 בצלים קצוצים 1 קופסת פטריות חתוכות תבלינים :מלח .פלפל שחור גרוס.כורכום.פפריקה.צ'ילי מתוק.שום גבישי אופן ההכנה: מטגנים בצלים עד להזהבה מוסיפים פטריות ונותנים עוד צריבה קלה מוציאים את הבצל המטוגן והפטריות מהסיר טיגון לכלי אחר ושומרים בצד . שמים בשר טחון בסיר שטגנו בו את הבצל […]

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת נשיקוקוס 😊טעם של נשיקות וקוקוס_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

כשמשתמשים בחלמונים נשארים החלבונים מכינים .. להקציף 6 חלבונים עם כוס וחצי סוכר , 2 סוכר וניל לקצף חזק ויציב , להוריד מהמיקסר ולהוסיף כוס אבקת סוכר 5 כוסות קוקוס . לערבב היטב ולהכניס לשקית זילוף לזלף על נייר אפיה ולקשט בסוכריות . 170 מעלות כ20 ד לציפוי בתחתית :100 גרם שוקולד מריר כפית שמן […]

תבשיל מוח בסיגנון מרוקאי_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

המנה שתשגע לכם את המוח מצרכים: 3 יחידות של מוח טלה נקי ומוכשר הפרוסים לחצי . 4 עגבניות מגורדות 1 פלפל חריף יבש חצוי לשנים. 8 שיני שום פרוסות 2 לימונים כבושים קצוצים חצי כוס כוסברה קצוצה. ( רק כוסברה ולא לוותר) כף של פפריקה מרוקאית. כפית כורכום מלח ופלפל לפי הטעם מעט קמח אופן […]

אומלט מרוקאי ! ( במרוקאית למגינה )_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 3 תפוחי אדמה רצוי אדומים. 6 ביצים. 1 גזר (אפשר גם בלי ) 1 פלפל חריף ירוק ( למי שרוצה חריף) רבע צרור פטרוזיליה. רבע צרור כוסברה. רק את העלים. ללא הגבעול. חצי כפית כורכום. רבע כפית פלפל לבן. חצי כפית מלח. חצי כפית אבקת מרק עוף. סחיטה מלימון חמוץ. 3/4 כוס חד […]