קרפים כשר לפסח בשני צבעים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

לכמות של 8 4 ביצים 2 כוסות קורנפלור כף וחצי סוכר. 2 כפיות תמצית וניל 2 כוסות חלב. כף שמן חמאה למריחה במחבת. מילוי: שוקולד נוטלה לקרפ הבהיר שוקולד לבן לקרפ השוקו. או ממרח חלווה. לערבב א כל החומרים היטב שלא יהיו גושים לחלק את הבלילה ל2 קערות להוסיף לאחת הקערות כף קקאו לשמן מחבת […]

ריבת חצילים ננסי_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  *20 חצילונים קטנים לחרוץ 4 חריצים בכל חצילון בעזרת שיפוד.. לשים בסיר ולכסות את החצילונים במים ולשלוק כ 15 דקות . *לסנן מהמים *לשים בסיר נקי 4 כוסות סוכר (כוס חד פ.חם) 2 כוסות מים 2 שקיות סוכר וניל מקל קינמון (אופציונלי ) להרתיח את מרכיבי הסירופ כ 5 דקות ולהוסיף את החצילונים החצי […]

ריבת קליפת אשכולית אדומה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים לריבה : 3 אשכוליות אדומות 3 כוסות סוכר 2 כוסות מים 1/4 רבע כפית מיץ לימון 1/4 כפית קינמון טחון אופן הכנת הריבה : *הכנת הריבה מתחילה יום קודם שוטפים את האשכוליות ומנגבים היטב . *בעזרת מגרדת מגרדים לאשכוליות מעט את הקליפה מקלפים את הקליפה בעזרת סכין . *מכניסים את קליפות האשכולית לתוך […]

ריבת סלק_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים : 3 סלקים בינוניים מקולפים חתוכים לחצי מבושלים כ 15 דקות במים *לסנן מהמים ולחתוך לקוביות בינוניות *לשים בסיר 3 כוסות סוכר 1 וחצי כוס מים 2 שקיות סוכר וניל מקל קינמון (אופציונלי ) להרתיח את כל המצרכים של הדבש כ 5 דקות ולהוסיף את קוביות הסלקים החצי מבושלות * להוריד לאש בינונית […]

עוגיות שיבולת שועל בריאות נדירות 🍪🍪🍪_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מידה בכוס חד פ.חם 1.5 כוס קוואקר (גרוס גס) שליש עד חצי כוס סילאן חצי כוס שוקוציפס שקית סוכר וניל כפית א.אפיה רבע כפית ס.לשתיה רבע כוס אגוזים קצוצים או רבע כוס קוקוס למי שאוהב(לא חייב) 1 ביצה L כפית קקאו (אופציונלי) רבע כוס טחינה אופן ההכנה: לערבב את כל המצרכים ואת הטחינה להוסיף בסוף […]

עוגת חצי טורט במילוי קרם וג'לי_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

🍒🍓🍍🥭🍎 עוגת 3 שכבות באווירת האביב..ניתן להוסיף תותים… מתכון לטורט: כוס אוניברסלית 3 ביצים L 1/2כוס סוכר 1 וניל 1 כף שמן 1.4 כוס קמח תופח (אחד ורבע ) חומרים לקרם וניל: 1 שמנת להקצפה 2 כפות סוכר 1/2 כוס חלב 2 כפות גבינה 9% 2 כפות גדושות פודינג וניל אופן ההכנה: להקציף את השמנת, […]

עוגת שוקולד קוקוס ושקדים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגות בחושות קטגוריית מאפינס (מתוק) קטגוריית פסח שחר שולמית – מידות אוניברסליות הערה – ניתן להכין מהמסה מאפינס במקום עוגה מחממים תנור ל160 מעלות תבנית נון סטיק קוטר 23 סנטימטר משומנת ומקומחת מצרכים… 3 ביצים גודל לארג' ½1 כוסות סוכר (300 גרם) 2 סוכר וניל 3/4 כוס שמן (180 מ"ל) ½1 כוסות מיץ תפוזים […]

מאפינס שכבות מייפל ואגוזים_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

כוס מידה אוניברסלית בקערה מערבבים 2 ביצים 2 כפות סוכר חום חצי כוס שמן 3/4 כוס מים 5 כפות סירופ מייפל 2 כוסות קמח תופח לערבב הכל לבלילה מסדרים סלסלות נייר בתבנית שקעים בכף מידה שמים בכל סלסלה מהבלילה מפזרים אגוזים קצוצים ומעל כפית סירופ מייפל ושוב שמים מהלילה בכל סלסלה מנערים קלות את התבנית […]

עוגת ביסקוויטים ואוכמניות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

שרוול ביסקוויטים לוטוס. 250 מ"יל שמנת מתוקה או גלידן. 2 כפות אינסטנט פודינג. 2 כפות אבקת סוכר. חפיסה קטנה של אוכמניות. 100 גרם שוקולד אגוזי פאקן קצוצים שמנת מתוקה. לטבול ביסקוויטים בחלב ולסדר בתבנית. לבשל את האוכמניות עם 2 כפות סוכר עד הסמכה ולהשאיר לקישוט מספר אוכמניות. לצקת את רוטב האוכמניות מעל הביסקוויטים. להקציף את […]

מאספן_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

מאספן וכל מילה מיותרת 🔥 מתכון של אריה רוזנשטוק לתחתית: חצי כוס מים חצי כוס שמן 1 ביצה 3 כוסות קמח למלית: 3 ביצים 3 כוסות שקדים מולבנים 1 כוס סוכר גרדת לימון מלימון אחד 1 סוכר וניל אופן הכנה: מעבדים את חומרי התחתית עוטפים בניילון למנוחה חצי שעה. למלית. טוחנים את השקדים פעם אחת. […]

מגולגלות מבצק פריך_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים

  מצרכים: קג קמח שתי שקיות סוכר וניל שקית אבקת אפייה כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 2 חבילות נטורינה/ מחמאה גרידת תפוז/לימון. קורט מלח. מליות: ממרח תמרים ואגוזים/ ממרח קרם עוגיות/ לוקום/ריבה עם קוקוס/שוקולד/ממרח קרמל אופן ההכנה: 1. במיקסר : להכניס את החומרים לפי הסדר וללוש במיקסר עד לאיחוד. 2. לחלק ל 6 כדורים. כל […]

לחמניות מקמח מלא_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים לעיסת השמרים בכוס לשים 2 כפות שמרים יבשים כפית סוכר חצי כוס מי ברז לערבב ולתת לעיסה לתסוס כמה דקות .. בקערה גדולה : 7 כוסות קמח חיטה מלאה 2 כוסות קמח לבן או כוסמין לבן 1 כף מלח 3 כפות סוכר חצי כוס שמן מים לפי הצורך 3 עד 4 כוסות אופן […]

לעסיד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

חצי כוס סולת(הכל לפני הבישול עדיין) כוס קמח 2 כוסות מים קרים כפית מלח לערבב שלא יהיו גושים לבשל עד שמתגבש ונהיה לחתיכה אחת רכה.(יצרתי כדורים במקום גוש) לזום: 2 אשל שמנת 2 כוסות חלב חצי כוס קמח. כפית מלח חצי לימון סחוט כפית סחוג לערבב לפני הבישול להניח על הגז לערבב כל הזמן עד […]

עוגיות בראוניז כשר לפסח _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 200 גרם שוקולד מריר 180 מל' שמן 300 גר סוכר 4 ביצים 200 גר אבקת שקדים 50 גרם קמח כשר לפסח קורט מלח מעלים על בן מארי את השוקולד ברגע שהוא נמס לחלוטין מוסיפים את השמן, מערבבים דקה ומוסיפים את הסוכר ומעבירים מהאש. ברגע […]

דג טונה עם אפונה ולימון כבוש_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  קטגוריית דגים קטגוריית פסח שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים… 6 יחידות גדולות של דג טונה אדומה ללא עור 400 גרם אפונה 3/4 כוס שמן (180 מ"ל) כפית מחוקה כורכום כפית מחוקה פפריקה מרוקאית כפית מחוקה פלפל שחור גרוס כף מחוקה שום כתוש חופן כוזברה קצוצה מספר פרוסות של לימון כבוש אופן ההכנה… משרים […]

עוגת וניל שמנת ותותים 🍓_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים לתבנית עגולה קוטר 22 מידה בכוס 250 מיל 2 ביצים L 3/4 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 1 כפית גרידת לימון 1/2 כוס מיץ תפוזים טבעי 1 כוס קמח 1/2 כוס קוקוס 1 כפית גדושה אבקת אפייה 1 כף פודינג וניל או שקית סוכר וניל לזיגוג אחרי האפיה רבע כוס סילאן 2 כפות […]

פירה אחרת_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

אם חשבתם שאלה עוגיות ! אז שלא !😜 זה פשוט פירה שנשאר לי מאתמול במקרר זילפתי אותו עם צנתר כוכב.ריססתי מעל מעט שמן זית והכנסתי לתנור על חום 200 מעלות עד הזהבה ! לפירה: ממש פשוט .. תפוחי אדמה לבנים מבושלים מעוכים היטב מוסיפים מעט מאוד מהמים שבו בושלו תפוחי האדמה .. מתבלים: במעט מלח.מעט […]

קונפי שום _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 אין כמו השום החדש שיוצא לקראת פסח. הזדמנות להכין ממנו קונפי לכל השנה 😁 קילו שיני שום נקיים לבחור את הגדולים הבשרניים. את הקטנים לטחון :)) תבנית אפייה אלומיניום, שקית קוקי גדולה. להכניס את שיניים השום להוסיף כוס שמן זית,חצי כוס מים, חצי כוס […]

עוגיות חמאה/מחמאה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 200 גרם מחמאה/ חמאה קרה לחתוך לקוביות. 120 גרם אבקת סוכר ביצה תמצית ווניל איכותית להקציף הכל במיקסר במהירות גבוהה עד שתקבלו קרם בהיר חלק. מוסיפים שקית אבקת אפיה. 3 כוסות קמח בשלבים, שימו לב לא לייבש את הבצק, לאט עם הקמח, המרקם צריך […]

עוגיות פסח_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 5 חלמונים חצי כוס שמן 3/4 כוס סוכר 400 גרם קוקוס להקציף תחילה את החלמונים (הצהוב) כשהקצף מתחיל לעלות מוסיפים קורט מלח ולהוסיף סוכר באיטיות מוסיפים את השמן מוסיפים את הקוקוס ומזלפים ללא צנטר. לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות במשך 15 דקות. אפשר […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת מרנג אגוזים / מרנג שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 ראשית לקלות אגוזי מלך מספיק רבע קילו קלייה על חום נמוך 100 מעלות למשך 15-20 דקות, תשמרו זה נישרף מהר. לקלות שקדים עם הקליפה 160 מעלות 20 דקות. או קשיו, פקאן אגוזי לוז, פיסטוק… מספיק רבע קילו מכל חומר גלם. לאחר הקליטה, לצנן הייטב […]

פסטלה שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 חבילת דפי סיגר, האריזה האדומה. מספריים. חלבון ביצה. חצי קילו שקד טחון, 2 כוסות סוכר, חצי כוס מים, המון גרידת לימון, מעט ווניל. לבשל מים וסוכר על אש קטנה למשך 15 דקות עד שיסמיך מאוד, לכבות, להוסיף רבע כוס מיץ לימון, להמתין שיתקרר. להוסיף […]

ריבת מרוזיה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות צימוקים כהים 2 כוסות צימוקים בהירים חצי כוס שמן כוס סוכר כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים גס חצי כוס מיץ לימון להשרות את הצימוקים בקערה, במים פושרים כשעתיים- שלוש, ולסנן. בסיר מחממים את השמן. מוסיפים את הצימוקים ומטגנים כדקה. מוסיפים גם את […]

עוגיות פריך שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות קמח 2 כוסות שקדים 1.5 כוסות סוכר (מינימום 1 כוס) 4 ביצים לארג' שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל צבע מאכל ירוק דובדבנים לעיטור לערבב את כל החומרים ביחד, למעט הדובדבן. לתת לזה לנוח שעתיים במקרר. לזלף, לאפות בחום 140 מעלות למשך […]

פקעות/ עוגיות בצק פריך עם שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 150 גר מחמאה כוס סוכר 2 ביצים רבע כוס שמן כוס שקדים עם הקליפה לא קלוי טחון דק 2 כוסות קמח שקית סוכר וניל שקית אבקת אפיה מעט תמצית שקדים לערבב את כל החומרים ביחד לתת לבצק לנוח חצי שעה. ליצור כדורים במשקל 25 […]

פאי פירות הדר לפסח_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מצרכים לקלתית: חמאה קרה חתוכה לקוביות 100 גרם סוכר 50 גרם (1/4 כוס) ביצה 1 יחידה קמח כשר לפסח 210 גרם (1 1/2 כוס) אבקת אפייה 1/2 כפית מצרכים לקרם שקדים: חמאה רכה 150 גרם סוכר 150 גרם (3/4 כוס) ביצים 2 יחידות שקדים […]

עוגת תפוחים משגעת לפסח🍎🍎 ללא שום סוג של קמח לרגישים😊 בחושה קלה להכנה_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

אז 👇 4 כפות גדושות סוכר, שקית אחת וניל סוכר. כף שטוחה קינמון .אפשר להפחית או להוסיף לפי טעמכם. 120 גר חמאה בטמפרטורת החדר/מחמאה 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר כף מיץ לימון.גרד לימון בכמות של כפית קטנה 220 גר אגוזים טחונים.דק. . 5 תפוחים מהזן המתוק.מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות מונחים בקערה ומעל לזלף מעט מיץ […]

בלינצ'ס לפסח במילוי פטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

3 כוסות קמח תפוחי אדמה. כוס וחצי מים(כוס חד פעמי שתיה קרה) 2 ביצים. חצי כפית מלח. מילוי בצל קצוץ סלסלת פטריות כף פפריקה כפית מלח חצי כפית פלפל שחור. כפית כמון. ההכנה: לערבב היטב את חומרי הבלילה זה קצת קשה בהתחלה אחר כך נעשה חלק וקל. לשמן מחבת לנגב את המחבת בנייר מגבת ואז […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת מרנג אגוזים / מרנג שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

ראשית לקלות אגוזי מלך מספיק רבע קילו קלייה על חום נמוך 100 מעלות למשך 15-20 דקות, תשמרו זה נישרף מהר. לקלות שקדים עם הקליפה 160 מעלות 20 דקות. או קשיו, פקאן אגוזי לוז, פיסטוק… מספיק רבע קילו מכל חומר גלם. לאחר הקליטה, לצנן הייטב אפילו למחרת לטחון. לטחון בעדינות לאבקה, לא במכונת בשר ולא במג'ימיקס. […]

עוגת הגזר שאני אופה אותה שנים_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

עוגת הגזר שאני אופה אותה שנים שאתם חיבים לאפות,ולמה? כי היא טעימה, רכה ,משתבחת אם תתאפקו גם יום למחרת ,אל תותרו על הציפוי טעימה מאוד שווה😋 אז👇 375 גרם גזר מגורד , 3 כוסות 250 גרם קמח+אבקת אפיה 1 200 גרם סוכר 1 כפית אבקת קינמון 250 מל שמן 4 ביצים 200 גרם שקדים, טחונים. […]

רולדה😊_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  3 ביצים חצי כוס אבקת סוכר או סוכר רגיל כוס וחצי קמח. חצי כוס מיץ תפוזים שקית א, אפיה. רבע כוס שמן כפית תמצית וניל. להקציף ביצים עם סוכר לקצף בהיר ותופח, להוסיף שאר חומרים בהדרגה ולהנמיך מהירות של המערבל. לרפד תבנית רחבה(אלה שמגיעים עם התנור). לצקת לאפות בחום 170 רבע שעה עד 20 […]

מקרוד מטוגן ❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: חצי קילו סולת כוס וחצי קמח 2 כפות סוכר 1 סוכר וניל קליפת לימון מגוררת 1 כוס שמן רותח על כל המצרכים ואחר כך להוסיף : חצי כפית אפיה כוס ורבע מים מברז למילוי: חבילת תמרים בוואקום מעט ציפורן גרידה מתפוז רבע כוס מיץ תפוזים להכנת מילוי תמרים ; מחממים בסיר על הגז את […]

אלפחורס לבבות ❤️❤️❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מרכיבים בכוס ח.פ. לשתיה חמה 3/4 2 כוסות קמח (כמעט 3 כוסות קמח ) 200 גרם חמאה רכה 1 כוס קרונפלור 1 כוס אבקת סוכר שקית אבקת אפיה 2 כפות פודינק וניל 3 חלמונים L אופן הכנה : ללוש היטב את כל המצרכים ולהוסיף קמח בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה לרדד את הבצק […]

ספירלה מרוקאית ( שבקייה קצת אחרת )😋_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

😋😋 קטגוריית עוגיות שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים… ½3 כוסות קמח (490 גרם) אבקת אפיה (10 גרם) 1/2 כוס שמן ( 120 מ"ל) כף חומץ (15 מ"ל) 4 כפות מחוקות אבקת סוכר (32 גרם) כוס מים חמימים (240 מ"ל) מצרכים לסירופ… כוס סוכר (200 גרם) כוס מים (240 מ"ל) 2 כפות מיץ לימון (30 […]

עוגת שמרים תפוזים שקדים פרווה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 הכמות של הבצק מספיקה ל 4 רולים תבנית אינגליש קייק לבצק: קילו קמח כוס סוכר כף וחצי שמרים כוס וחצי מיץ תפוזים (פריגת טיבעי ) 200 גרם מחמאה 3 ביצים לארג' מעט ווניל מעט תמצית שקדים 4 כפות גדושות שקד מולבן טחון כפית שטוחה […]

מאפה מתוק מתוק_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קל פשוט וטעים בטירוף לבצק: 2 ביצים שקית סוכר ווניל כפית מלח כף חומץ 3 כפות מים כף סוכר לערבב הכל ביחד להוסיף קמח כמה שנכנס בערך 2 כוסות פלוס. לעטוף ל15 דקות במקרר. להכין מילוי חצי קילו שקד מולבן. 2 כוסות סוכר גרידת […]

אוזני המן …במילוי תמרים 🎊🎈🎉🥂🥳_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

  מתכון קלאסי פשוט וקל…במילוי שתבחרו . חומרים: 500 גר קמח 1 שקית א. אפיה 2 סוכר וניל 3/4 כוס סוכר 1 חלמון 200 גר חמאה/ מרגרינה רכה מאוד 1/2 מיץ תפוזים / מים אופן ההכנה: לתוך קערת המיקסר עם וו גיטרה… לשים את כל החומרים ללוש עד לקבלת בצק אחיד….כ-2 דקות …(.אין צורך בלישה […]

עוגיות /מגולגלות במילוי ממרח פרג_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

רק סמיילי בתגובות ותוכלו לעקוב אחרי הפוסטים שלי 😍 🌰🥜🥥 מתכון משופר, קריספי ונשמר יותר… מומלץ !!! חומרים: כוס אוניברסלית 5 וחצי כוסות קמח רגיל. 200 גר' מרגרינה /חמאה (רכה) 2. כפות שטוחות סוכר. 3/4 כוס שמן 1 כוס מים חמים 1 כף אבקת סוכר. 2 סוכר וניל. 1 שקית אבקת אפיה. למילוי: ממרח פרג/ […]

שומשומיות שוקו או וניל_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגיות שחר שולמית – מידות אוניברסליות 32 יחידות – תלוי בגודל העוגיה תבניות סיליקון משומנות ' מצרכים… 70 גרם חלבון ביצה (מ2 ביצים גודל לארג') 1/2 כוס סוכר (100 גרם) סוכר וניל 50 גרם חמאה מומסת (או מחמאה לפרווה) 1/2 כוס קמח (70 גרם) ½1 כוסות שומשום (195 גרם) הערה – אם רוצים שומשומיות […]

פררו רושה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

– 23 יחידות: למילוי לטחון: 50 גרם גליליות במילוי קרם אגוזים 100 גרם אגוזי לוז קלויים להמיס: 100 גרם שוקולד מריר 100 גרם מחית נוגט 3 כפות שמן לאחד את 2 התערובות ולהעביר לשקית זילוף, למלא עד שלושת רבעי בתבנית מיני טראפלס להכניס אגוז לוז שלם קלוי באמצע ולמלא שוב מהקרם עד הסוף. להקפיא ולחלץ. […]

שבקיה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

רעיון לשבקיה פרח למשלוח מנות ! מרדדים את הבצק קורצים בעזרת קורצן פרח עושים כמה חריצים באמצע (לא עד הסוף) מטגנים וטובלים בסירופ למתכון לבצק לשבקיה 👇 מידה בכוס חד פ.חם 1 נטורינה/מרגרינה 11/2 כוס מים רותחים רבע כפית מלח קמח לפי הצורך בערך 6 עד 7 כוסות קמח ההכנה; להמיס את הנטורינה והמים ומלח […]

גרגירי חומוס ובצל ברוטב עגבניות_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

בסיר מטגנים 1 בצל קצוץ מוסיפים 2 עגבניות קטנות מרוסקות מערבבים 3-4 דקות מתבלים 2 כפות רסק עגבניות כף פפריקה מתוקה כפית פילפל שחור כפית שום כתוש מערבבים ומוסיפים כוס מים חצי צרור כוסברה חצי צרור פטרוזיליה 4 כוסות גרגירי חומוס שבושלו קודם מערבבים ומבשלים כ  30/40 דקות

דפי אורז במלית תפוחי אדמה ובצל מטוגן_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  קטגוריית פסח קטגוריות ללא גלוטן שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלות 20 יחידות כל יחידה עשויה מ3 דפים שמונחים זה על זה מצרכים לבלילה לדפי האורז… כוס חלב (240 מ"ל או מים) ביצה גודל לארג' כף רוטב סויה או סילאן (15 מ"ל) אופן ההכנה… מערבבים את המצרכים היטב עם מזלג בקערה רחבה גדולה מעט […]

רולדה במילוי נוטלה וקצפת❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

להקציף 4 חלבונים ולהוסיף 1/2 כוס סוכר להוריד מההקצפה ולהוסיף כפית תמצית וניל 4 חלמונים 1/2 כוס שמן 1 כוס קמח 1 אבקת אפיה. להפריש 3/4 כוס ולערבב עם כפית קקאו להכניס לשקית זילוף ולצייר מעל נייר אפיה משומן מעט. ציירו איך שאתם רוצים… להכניס לתנור על 180 מעלות ל3 דקות להוציא מהתנור ולשפוך מעל […]

עוגיות רכות נמסות בפה … פלורנטין_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מצרכים לעוגייה: 125 גרם חמאה 50 גרם אבקת סוכר חצי כפית מחית וניל שמינית כפית מלח 150 גרם קמח 20 גרם חלבונים 25 גרם קקאו למילוי: 100 גרם סוכר חום 100 גרם חמאה 100 גרם שקדים 100 גרם גלוקוזה אופן הכנת בצק: מיקסר עם […]