סלט בטטה 🍠_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 2-3 בטטות גדולות חתוכות לקוביות בינוניות 2 גבעולי סלרי קצוצים 2 כפות חמוציות 2 כפות פיצוחים קלויים 3-2 כפות שמן זית מעט מלח לזריה לתיבול : רבע כפית שמן קנולה 1 כפית חומץ או לימון פלפל שחור גרוס 1 כף סילאן או דבש 1 כפית סוכר אופן הכנה: בקערה גדולה שמים קוביות […]
עוגת תה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
(תבנית אינגלייש קייק 1) 2 ביצים כוס סוכר חום(כוס חד פעמי שתיה חמה). 3/4 כוס שמן 3/4 כוס תה(מים חמים 2 תמציות תה) 1/2 כפית אבקת אפיה. 1/2 כפית סודה לשתיה כוס וחצי קמח. תמצית וניל. לציפוי: 100 גרם אבקת סוכר. 2 כפות מים חמים גרידת לימון. הכנה: להקציף ביצים עם הסוכר להוסיף בהדרגה […]
אלפחורס חלומי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
המידות בכוס ח.פ. לשתיה חמה 200 גרם חמאה רכה 1 כוס קרונפלור 1 כוס אבקת סוכר שקית אבקת אפיה 2 כפות פודינג וניל 3 חלמונים L קמח לפי הצורך בין 2-2.5 כוסות קמח אופן הכנה : ללוש היטב את כל המצרכים ואת הקמח להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה לקמח ולרדד את הבצק בין […]
עוגיות לקפה ☕_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מידה בכוס ח.פעמי חם מצרכים : 1/2 כוס שמן 3/4 כוס סוכר 2 ביצים L 1 שקית א.אפיה 1 שקית סוכר וניל שליש כוס שומשום שליש כוס קוקוס (אופציונלי) חצי כפית גרידת לימון 3/4 2 כוסות קמח אופן ההכנה: להקציף היטב את הסוכר והביצים במקצף חשמלי למשך כשלוש דקות ולהוסיף את שאר המרכיבים ואת הקמח […]
עוגיות שושנים_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
ממולאים פרווה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
כוס אורז לא מבושל. חצי כוס שמיר קצוץ חצי כוס פטרוזליה קצוצה. בצל מגורד. עגבניה מגורדת כפית מלח חצי כפית פלפל שחור כפית פפריקה. חצי לימון סחוט לערבב את כל מרכיבי המילוי. למלא את הפלפלים והקישואים. לרוטב: 1/3 כוס שמן. רסק עגבניות. כף פפריקה מתוקה מעט פפריקה חריפה. כפית מלח. 2 כפות סילאן למלא […]
שבלולי שמרים וקינמון_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
*לבצק* 1 קילו קמח 1 כוס סוכר 2 סוכר וניל 2 כפות שמרים יבשים 1 כוס שמן 3 ביצים קורט מלח בערך 2 כוסות מים. *הכנה* לקערת המיקסר נכניס את כל המרכיבים פרט למים אותו נוסיף בהדרגה לקבלת בצק אחיד. התפחה עד להכפלת הנפח. *מילוי* 200 גר חמאה רכה/מחמאה. 1 כוס סוכר 5 כפות קקאו […]
עוגת שוקולד חגיגית ללא גלוטן_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
3 ביצים. חצי כוס סוכר חום. כוס קמח שקדים. שקית סוכר וניל או כפית תמצית וניל. שקית אבקת אפיה. להוסיף גם חצי מרוטב השוקולד מבושלת (100 גרם שוקולד מריר, 50 גרם חמאה, חצי כוס מים, רבע כוס סוכר, כף וחצי קקאו, לבשל עד10 דקות ). לערבב הכל לצקת לתבנית משומנת מס 22 לאפות 40 דקות. […]
עוגת קינמון בחושה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
3 ביצים כוס וחצי קמח שקית אבקת אפיה. חצי כוס סוכר חום. כפית תמצית וניל חצי כוס מיץ תפוזים רבע כוס שמן. למילוי 5 כפות סוכר חום מעורבב עם 5 כפות קינמון לערבב את כל החומרים יחד. לפזר בתחתית תבנית אינגלייש קייק סוכר וקינמון מעליו מעט מהבלילה. ומעל הבלילה שום קצת מתערובת הסוכר והקינמון. ושוב […]
פסטייה של הלייף 🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
🔥🔥לא הספקתי לצלם אותה שלמה כבר חתכו ממנה ❤️ חבילה בצק פילו 4 כרעיים של עוף או קילו פרגיות. 5 בצלים קלופים וחתוכים לרצועות. 200 גרם פיצוחים לפי בחירתכם 200 גרם שזפים. צימוקים. משמש כפית כורכום 4 כפות סוכר חום כפית מלח כפית לפלפל לבן או שחור כפית קינמון חצי כפית הל.. עם אוהבים חצי […]
פחזניות מושלמות 🔥_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
בסיר: מידה בכוס ח'פ קר כוס וחצי מים חצי כוס שמן 4 כפיות סוכר שטוחות 1 שקית סוכר וניל וקורט מלח להרתיח ואז להכין בקערה : כוס וחצי קמח ולשפוך בפעם אחת הכל לסיר ולערבב עם כף עץ היטב לתערובת אחידה . לכבות האש ולקרר את התערובת כחצי שעה או יותר עד לקירור מלא .מוסיפים […]
עוגת תפוחים קינמון וצימוקים_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
ארטישוק ממולא בבשר_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
שקית תחתיות ארטישוק קפוא. חצי חבילה בשר בקר(אפשר לשדרג יחד גם כבש). למלית הבשר: בצל גדול מגורד. פטרוזליה קצוצה דק. 2 גבעולי שמיר קצוצים. כוסברה קצוצה דק. כפית מלח. כפית פלפל שחור. חצי כף פפריקה מתוקה בשמן. לרוטב התבשיל: מיץ מלימון אחד. 6 שיני שום כתושים מעט. 2 גבעולי סלרי חתוכים לרבעים. עלי סלרי קצוצים. […]
עוגת שוקולד גבינה עם פירורים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
*לשכבת השוקולד* 200 גר שוקולד מריר מומס חצי כוס שמן 1 כוס אגוזי מלך טחון דק 3 כפות קקאו כהה 3 כפות קמח 1 שקית סוכר וניל 4 ביצים קורט מלח 3/4 כוס סוכר *הכנה* להקציף ביצים,קורט מלח וסוכר,לקבלת קצף מעט תפוח. בהדרגה להוסיף,שמן,שוקולד מריר מומס ושאר חומרים יבשים,לקפל עד לאיחוד. להניח בתבנית 26. *שכבת […]
מאפה בשר חגיגי לסוכות 🌿 קונכיות במילוי בשר_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים: 1 חבילת בצק עלים 13-15תבניות אישיות אלומניום למאפינס ביצה למריחה שומשום לציפוי מצרכים למילוי: 800 גרם בשר טחון 2 בצלים קצוצים 1 קופסת פטריות חתוכות (לא חובה) תבלינים: מעט מלח רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כורכום חצי כפית פפריקה כף צ'ילי מתוק חצי כפית שום גבישי אופן ההכנה: מזהיבים בצלים מוסיפים פטריות […]
קציצות עוף ובטטה _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 1 קילו עוף טחון 1 בטטה בינונית מגוררת דק (או 3 גזרים) 6 שיני שום קצוצות מעט מלח ופלפל שחור רבע כפית כורכום חצי כפית פפריקה כף שמן זית אופן הכנה: ליצור כדורים בעזרת ידיים רטובות ולטגן בשמן עמוק או לרסס מעט שמן ולהכניס לתוכנית טיגון בנינג'ה . * אין צורך בפירורי לחם […]
קרואסוני שוקולד פרווה_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
כוס שתיה קרה חד פעמי בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים 3 כפות סוכר כפית תמצית וניל 3/4 כוס מים 4 כוסות קמח 2 ביצים 4 כפות שמן כף שמרים לשים לבצק אחיד התפחה כשעה מרדדים בצק לעלה דק יוצרים משולשים מורחים ממרח שוקולד ומעל מפזרים שקד טחון למרוח ביצה ולפזר שומשום התפחה כ10 […]
עוגת דבש בקישוט אגוזים קצוצים_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
כוס מידה אוניברסלית מקציפים 1 ביצים חצי כוס סוכר חום מוסיפים חצי כוס שמן 4 כפיות דבש חצי כוס מים 1.5 כוסות קמח תופח משמנים תבנית אינגליש קייק מוזגים את הבלילה מפזרים מעל אגוזים קצוצים 180 מעלות 30/35 דקות
עוגות שמרים פרווה_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
כוס מידה אוניברסלי בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים 3 כפות סוכר כפית תמצית וניל 3/4 כוס מים 3.5 כוסות קמח 2 ביצים 4 כפות שמן כף שמרים לשים לבצק אחיד התפחה כשעה מחלקים ל4 כדורים כל כדור לרדד למרוח שוקולד ולפזר שקים טחונים לגלגל בצורה שרוצים למרוח ביצה ולפזר שומשום התפחה כ10 דקות […]
שומשומיות_מתכון של גלית נחמן מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
בס"ד תודה לך אלוהיי, על עוד יום שחולף עובר לו ועל אוטוטו חמישי, שבפתח עומד לו 🙏🙏🙏🙏 והפעם בע"ה מתוקים לשישי שלפני צום ומוצא"ש של אחרי הצום בעשייה בייתית יאמי כמה שזה טעים😋 קרדיט מתכון של ליהי לוקריץ חברתי המדהימה #המתכון: 2 כוסות שומשום (200 גרם)שקולים במחבת עד שהשומשום הופך לזהוב. במקביל להכין 2 ניירות […]
קומפוט חבושים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
המשקה הזה זכור לי בילדות אמא שלי היתה קוטפת מהגינה חבושים מכינה כל חודשי תשרי. ומגישה לי קר. הפעם אני הכנתי 2-3 חבושים חתוכים לבשל עם 4 כוסות מים וכוס סוכר. לאחר רבע שעה בישול להוסיף חצי שקית ג'לי ולהמשיך לבשל עוד חצי שעה לצנן ולהכניס למקרר.
בצלים ממולאים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
הבת שלי הכינה❤️. : לבצלים למלא אותם, להרתיח בסיר כמה בצלים (5-6) , לחתוך X באמצע כדי שיתרכך ויהיה קל לשלוף מילוי: אורז (כוס) פטרוזיליה כוסברה בצל מגורד מלח פלפל שחור קצת פפריקה מתוקה חצי לימון סחוט לרוטב: 2-3 כפות שמן זית כף סילאן מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה פפריקה חריפה כוס מים לערבב ולשפוך […]
פאי תפוחים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
הכינה הבת שלי. 2 וחצי כוסות קמח. 1/2 כוס סוכר. 220 גרם חמאה או מחמאה. ללוש היטב לחלק את הבצק לשניים לכסות בניילון נצמד ולהניח שעה במקרר. לתפוחים: 4 תפוחים קלופים וחצויים לאורך כף קינמון כוס קורנפלור מעט אגוז מוסקט 1/2כוס סוכר לערבב את התפוחים עם כל מרכיבי המילוי. לרדד את הבצק לסדר בתבנית פאי. […]
פנקייק דבש ללא גלוטן … מתכון מוצלח_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
לחומרים 1 חבילה פרו 20 1/2כפית אבקת אפיה 2 כפות שיבולת שועל טחון 2 כפות קמח ללא גלוטן 1 כף סולת תמי ללא גלוטן 1-2 כפות מיץ תפוזים 1 יוגורט יווני 120 גרם 2 סוכר ווניל /כף דבש 2 ביצים איך עושים לקערה מכניסים את המצרכים מערבבים עם מקצפת ידנית. לעיסה חלקה. מטגנים ללא שמן […]
טרמיסו פיסטוק_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
מטורףףףףףףף 🔥🔥🔥 מרכיבים: לעוגת ספוג פיסטוק: 1 כוסות קמח לכל מטרה 1/2 כוס פיסטוקים טחונים 1 כפית אבקת אפייה 1/4 כפית מלח 4 ביצים גדולות, מופרדות 3/4 כוסות סוכר לקרם מסקרפונה: 1 וחצי כוסות גבינת מסקרפונה 1 כוסות שמנת מתוקה 1/2 כוסות אבקת סוכר 1 כפית תמצית וניל לאסיפה: 1/2 כוס אספרסו מבושל, מקורר 1/4 […]
עוגת מילפיי עם קרם דיפלומט_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
מצרכים הדרושים 500 גרם בצק עלים אבקת סוכר, לפידור למלית קרם דיפלומט 240 מ"ל (1 כוס) חלב 1/2 תרמיל וניל חצוי לאורכו 4 חלמונים מביצים בינוניות 65 גרם (1/4 כוס+ 1 כף) סוכר 20 גרם (1/2 2 כפות) קורנפלור 10 גרם (1 כף מחוקה) קמח לבן 115 גרם חמאה רכה 120 מ"ל (1/2 כוס) שמנת […]
עוגת בננות ודבש_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים
מתיקות מופלאה מהטבע, ללא גלוטן. בחי הקצפות ובלי טרחה יתרה🥰🙂🤩 לחמם תנור ל160 מעלות . להוסיף לקערת ההכנה את החומרים לעוגה בסדר הבא ולבחוש אחרי כל הוספה: 3 בננות רכות מרוסקות. 3 ביצים טרופות. 4 כפות שמן סויה, 1/2 כוס שמנת להקצפה 38 % שומן. 5 כפות דבש, 3 כפות סירופ תמרים(סילאן), 1/2 כוס חמוציות […]
עוגת גזר אגוזים עם שטרוייזל פרווה_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
*שטרוייזל* 3/4 כוס קמח חצי כוס סוכר חצי כוס אגוזי מלך גרוס. חצי כפית קינמון 60 גר מחמאה/חמאה *הכנה* להכניס את כל החומרים לקערה,ובעזרת הידיים לשפשף עד לקבלת תערובת פירורית. *לעוגה* 5 ביצים מופרדות קורט מלח 1 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל חצי כוס שמן 3/4 כוס מיץ תפוזים 1 כוס גזר מגורד […]
עוגה בחושה קוטג' וחלבה😋_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
*חומרים* 3 קופסאות קוטג'(לטחון במעבד מזון לבלילה חלקה) 200 גר שמנת חמוצה. 3 כפות גבינה לבנה 5 ביצים+קורט מלח 2 שקיות סוכר וניל 1 כוס סוכר 3 כפות שמן 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל חצי כוס קמח או חצי כוס קמח תפוחי אדמה או חצי כוס קונפלור. 1 כפית אבקת אפייה *מילוי* 1 כוס […]
עוגיות מלוחות ללא גלוטן ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
3.1/2 כוסות קמח ללא גלוטן תערובת רב תכליתית 1 כפית שמרים יבשים 1 כפית אבקת אפיה 80 גרם נטורינה או חמאה 1/4 כוס שמן 1 חלמון 3/4 כפית מלח לעבד לבצק לתת מנוחה במקרר כשעתיים ליצור צורה לצפות בחלמון ושומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ❤️
עוגיות טחינה ללא גלוטן ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
2 כוסות קמח שקדים חופן אגוזי מלך טחונים 3/4 כוס טחינה גולמית 1/2 כוס מייפל לעבד לבצק ליצור צורה ולהניח פקאן או בוטן 180 מעלות עד להזהבה יפה ❤️
עניבות מטוגנות בדבש 🍯_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מידה בכוס חד פ.חם 1 נטורינה/מרגרינה 11/2 כוס מים רותחים רבע כפית מלח קמח לפי הצורך בערך 6 עד 7 כוסות קמח ההכנה; להמיס את הנטורינה והמים ומלח על הגז להוסיף קמח לפי הצורך עד לקבלת בצק נוח לרידוד אופן הכנה .. לשים בקערה את כל מצרכי הבצק ואת הקמח להוסיף בהדרגה עד לקבלת […]
קינוח חגיגי במילוי תפוחים👇_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : בצק עלים ריבת תפוחים אבקת סוכר אופן ההכנה : הכי פשוט חותכים בצק עלים לריבועים מניחים כפית גדושה ריבת תפוחים חותכים רצועות דקות ומצמידים היטב בצורת אלכסון אופים בחום 180 מעלות עד להזהבה . מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה לריבת התפוחים מצרכים : 6 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות 4 […]
טנזיה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : כוס צימוקים כוס משמשים מיובשים כוס שזיפים מיובשים ללא חרצנים שמים את הפירות יבשים בכלי ומשרים אותם במים רותחים כ 8 דקות מסננים מהמים ומניחים בצד . כוס ורבע סוכר כוס מים כפית מיץ לימון מרתיחים את הסוכר המים ומיץ לימון כ 5 דקות לאחר מכן מוסיפים את הפירות היבשים שהושרו במים . […]
עוגת שמרים תפוחים חגיגית_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
3 כוסות קמח. 50 גרם חמאה. כף מחוקה שמרים. ביצה. כוס מים פושרים 3 כפות סוכר למילוי: 4 תפוחים פרוסים לעיגולים דק. 2 כפות קינמון 2 כפות סוכר חום ללוש היטב את הבצק להשאיר רק רבע שעה להתפחה. לקמח משטח רידוד לרדד לעלה מרובע לחתוך לרצועות ארוכות (יוצא 5 רצועות שוות). להניח בשורה תפוחים […]
ה….פיצה _מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
לבצק 12/ קילו קמח ניפלאות 1 כפית שמרים בשים כ-2 כוסות מים חמימים מלח איך עושים לקערה מכניסים את הקמח מלח. שמרים. מערבבים . יוצקים מים לשים ובידיים משומנות ממשיכים ללוש מספר שניות מכסים להתפחה. תולשים מהבצק מניחים על תבנית עגולה מרופדת. מורחים כל מה שבא ואוהבים. בדרך כלל אוהבים רסק עגבניות. זעתר גבינה/ מבחר […]
עוגת דבש בחושה 5 דקות הכנה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
הכל בקערה אחת(חלבית) 2 ביצים 2 כפות סוכר חצי כוס דבש חצי כוס סילאן חצי כוס חלב פושר 50 גרם חמאה רכה שקית סוכר וניל שקית אבקת אפיה כפית אבקת סודה. כוס וחצי קמח לבחוש הכל לצקת לאינגלייש קייק 40 דקות חום 170
תפוחים אפויים ממולאים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
אגוזי מלך אגוזי פאקן שקדים קינמון סוכר. וסירופ סוכר לרוקן 5 תפוחים לקצוץ יחד אגוזים ושקדים לערבב עם כף קינמון וחצי כוס סוכר. לאפות ב180 עד שמתרככים לצקת סירופ סוכר
כרובית וקציצות קבב ברוטב אדום חריף ומלא ירק😋_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
פלחי כרובית מבושלים במים ומלח ולימון 10 דקות. פרוסות עגבניה. 10 שיני שום. צרור פטרוזליה צרור כוסברה. 2 פלפלים חריפים חצויים לאורך. לקבב: בשר בקר בצל מגורד 2 שיני שום כתושים חצי צרורכוסברה קצוצה. כפית מלח כפית כמון כפית פלפל שחור. לרוטב:רסק עגבניות קטן רבע כוס שמן זית. כף פפריקה מתוקה כף כמון כפית מלח […]
תפוחים ברוטב רימונים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
5 תפוחים קלופים לרוטב:4 כוסות גרגירי רימונים 2 כוסות סוכר (אפשר דבש) 2 כוסות מיץ רימונים. כוס יין אדום. כפית קנמון כפית תמצית וניל או מחית וניל. 3 כוסות מים. לקלף את התפוחים. בסיר שמים את הרימונים והסוכר ומבשלים עד למרקחת ריבה מסננים ומוסיפים לסיר את שאר החומרים ומכניסים את התפוחים מבשלים עד שהנוזל […]
נחשי שמרים מחוברים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
נאכל ע"י תלישה. סה"כ: 3 כוסות קמח. כף שמרים. 25 גרם חמאה רכה. 3/4כוס מים פושרים. 2 כפות סוכר. ביצה. מילוי המון אבל המון קינמון וסוכר(את מה שנשאר אחרי פיזור לאסוף ולפזר שוב על העוגה). ציפוי סירופ סוכר(כוס מים, כןס סוכר לבשל עד הסמכה). ללוש לבצק חלק(אם הבצק דביק להמשיך ללוש ללא פחד לא להוסיף […]
בורקס פטריות של פעם_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
הנה רק בצורה שונה בצק עלים סלסלת פטריות פרוסות כף אבקת פטריות. בצל פרוס. חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור. לטגן את הבצל ואת נפטריות עד לריכוך נקרוץ מבצק העלים עיגולים או משושים ע"י קורצן מותאם. נאפה את הקונכיות בצק. נשים כף מתערובת הפטריות. לרוטב: כף אבקת פטריות כף אבקת מרק חצי כפית מלח […]
עוגת תפוחים שכבות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
לבלילה 2 ביצים 3 כפות סוכר 20 גרם חמאה. כפית תמצית וניל. 6 כפות קמח. שקית א, אפיה. כוס חלב. לתפוחים 3 תפוחים פרוסים דק דק. כף סוכר כפית וחצי קינמון. להקציף ביצים עם סוכר להוסיף בהדרגה את שאר החומרים. בקערה נפרדת לנניח תפוחים עם קינמון וסוכר לערבב ולהוסיף לבלילה . לשמן תבנית אינגליש קייק […]
עוגת תפוחים ותמרים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
עוגה תפוחים ללא הקצפה הכל בקערה אחת !טעימה ממש 😋 מתאימה לראש השנה 🌹 או לכבוד שבת 🫶 תכינו ותהנו 👌למתכון 👇 טעימה ומיוחדת ללא צורך במיקסר המרכיבים- 3 ביצים L 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 3 תפוחים גדולים ירוקים לחתוך לקוביות קטנות 1 כף קינמון 1 אבקת אפיה 1 וחצי כוסות קמח כוס […]
לביבות / פנקייק יוגרט דבש_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
למתכון המנצח 260 גרם יוגורט יווני 2 יחידות 2-3 כפות דבש 6 כפות שמן זרעי ענבים. 1 כוס מידה קמח ללא גלוטן 1/4 כפית קינמון ביצה גדולה כפית אפיה קורט מלח מה עשים לקערה מכניסים ומערבבים היטב את הנוזלים ולבסוף היבשים מערבבים היטב. מוסיפים קינמון. ומניחים 1/4 שעה למנוחה. עם כף יוצקים למחבט טפלון ומשטחים […]
קדירת בשר ביין, ערמונים, בטטות וגזר_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
כתף מס'5 4 פלפלים שאטה. 4 גזרים 5 עלי דפנה 2 בטטות שקית ערמונים מוכנה. 10 שיני שום. בצל סגול גרגירי פלפל שחור כף פפריקה כף מלח כף כמון. בקבוק יין אדום לקידוש 2 כוסות מים. לטגן את נתחי הבשר בשמן זית להוסיף מים בצל ושום ולבשל שעה וחצי לפרוס את הבשר, לטגן מעט […]
פיתות ביתיות בנינג'ה😍_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
פיתות שהכנתי בנינג'ה ! לכל מי שאין מכשיר גריל חשמלי לפיתות אפשרי להכין גם בנינג'ה ניסיתי ויצא לא רע בכלל ! מכינים בצק רגיל לפיתות ומכניסים שתי פיתות כל פעם על עוצמת גריל הכי גבוהה לשלוש דקות בערך הופכים לצד השני לעוד דקה וחצי בערך ! מתכון לפיתות 👇 מתכון לפיתות ביתיות 👇 בקערה: 1 […]
סירות תפודים בנינג'ה / בתנור_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
8 תפוחי אדמה מבושלים מעט בקערה גדולה 3 כפות שמן קנולה/זית כף קורונפלור כף שטוחה פפריקה כף פטרוזליה יבשה/טריה רבע כפית כורכום פלפל שחור גרוס צילי גרוס מעט מלח גריל עוף כפית סויה כפית דבש/סילאן מעט שום גבישי אופן הכנה: לאחר שתפוחי האדמה מתקררים מקלפים וחותכים אותם לסירות ומעבירים לתבנית . מערבבים את כל […]