עוגיות סולת ותפוזים פרווה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מחממים תנור ל 200 מעלות 2 ביצים קורט מלח 100 גרם סוכר 3/4 כוס שתיה קרה 120מייל תפוזים סחוטים3/4 כוס שתיה קרה 100 מייל שמן 3/4 כוס שתיה קרה 15 גרם אבקת אפייה שקית ורבע 400 גרם סולת 4כוסות שתיה קרה 50 גרם קוקוס חצי כוס שתיה קרה אופן הכנה: בקערה שמים ביצים מלח וסוכר […]

פוקצות/זעתר/פלפל קלוי ובולגרית_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

רכות,טעימות וקלות להכנה כוס מידה אוניברסלי בקערת המיקסר כף שמרים כף סוכר כוס מים חמימים תסיסה כ5 דקות מוסיפים 3.5 כוסות קמח כף מלח 1/4 כוס שמן זית מתחילים בלישה ומוסיפים בהדרגה 1/2 כוס מים לשים כ7 דקות מקמחים ולשים ביד כ2 דקות התפחה כשעה קורצים כדורים(10) ביד משומנת פותחים את הבצק לצורה מלבנית ומסדרים […]

עוגיות מלוחות במגוון טעמים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

5 כוסות קמח שתיה חמה 250 גרם מחמאה / חמאה 1 אבקת אפיה שליש כוס שמן כפית וחצי מלח אופן הכנה: לערבב את כל החומרים. לרדד את הבצק לעובי 5 מ"מ לקרוץ צורה לפי דמיונכם לתבול בצד אחד בביצה לצפות בשומשום או פרג או קצח . לאפות 170 מעלות עד הזהבה בהצלחה 🌹🌹

עגילי תמרים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

300 גרם קמח(אולי צריך להוסיף עוד מעט) 80 גרם קורנפלור 70 גרם אבקת חלב כפית שטוחה אבקת אפייה קורט מלח 2ביצים 3/4 כוס שמן 125 גרם סוכר אופן הכנה: בקערה שמים קמח קורנפלור אבקת חלב ואבקת אפייה ומלח בבלנדר שמים ביצים שמן וסוכר מעבדים 2 דקות. יוצקים לקערה עם הקמח. מעבדים לבצק רך ולא דביק.. […]

כנאפה ביתית_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

  300 גרם שערות להכנת קדאיף 50 גרם חמאה מומסת חצי קופסא גבינת ריקוטה פרסקה חצי קופסת גבינת עזים כף מי ורדים לערבב את הגבינות עם המי ורדים להניח בצד למי הסוכר חצי כוס סוכר חצי כוס מים חצי כפית מלימון טרי מבאים לרתיחה את הסוכר המים והלימון כחמש דקות להניח בצד לערבב את תערובת […]

אגסים ביין_מתכון של אוצרה ברזלי– מאסטר מתכונים

מנחה רב תחומית , מאמנת ומלווה לצמיחה והתפתחות אישית.לחשיבה חיובית, איכות חיים ואושר, יוצרת קוד האושר ושיטת ש.מ.ח.ה‏ ב-‏מנהלת סדנאות חיים ואושר‏ 052-6645388 רשימת המצרכים: 6-8 אגסים כוס וחצי יין אדום. חצי כוס מיים. 2/3 כוס סוכר לבן. 2/3 כוס סוכר חום. מקל קינמון. אופן ההכנה: 1. קולפים את האגסים ומשאירים את קצה האגס( העוקץ). 2. […]

קציצות בקר עם ערמונים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

לתערובת הקציצות- חצי קילו בשר טחון בקר לגרד בצל בנוני חופן פטרוזיליה קצוצה מלח. פלפל שחור. כמון כרכום פפריקה מתוקה. מעט שמן. לערבב הייטב הכל ביחד. להניח בצד. לטגן בסיר רחב בצל בנוני להוסיף 4 שיני שום 4 פלפל שודניה או פלפל צ'לי. 2 מקלות קינמון( אפשר גם בלי) להוסיף 3 חבילות ערמונים להוסיף כוס […]

עוגיות מכונה ששברו את הרשת ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

מתכון: 1קילו קמח פחות כוס 1 כוס סוכר חצי כוס קוקוס חצי כוס שומשום 1 מחמאה 200 גרם 1 כוס שמן 2 סוכר וניל 2 אבקת אפייה 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי קורט מלח לערב הכל במיקסר. לעטוף בניילון למקרר ל שעתיים אפייה לא טורבו 180 מעלות עד הזהבה. בהצלחה 🌹🌹🌹 אריה רוזנשטוק תודה

לחם עם שמן זית , מלח גס, אבקת שום וזעתר ❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח 1 וחצי כפות שטוחות שמרים כף מלח 2 כפות סוכר 2 וחצי כוסות מים פושרים 1/4 כוס שמן (אפשר זית). ללוש הכל ביחד , את המים להוסיף בהדרגה. ללוש הייטב. בצק רך ונעים למגע. התפחה שעה. להוריד נפח לחלק את הבצק ל- 12 יחידות. נייר אפיה עם מעט קמח לרדד ולהניח לעוד […]

עוגת שיש שכבות עם שוקולד חלב ושיברי לוז_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

  כוס מידה אוניברסלית בקערת המיקסר מקציפים 3 ביצים חצי כוס סוכר מוסיפים 1 סוכר וניל חצי שמנת מתוקה חצי כוס שמן 2 כוסות קמח 1 א. אפיה לשים היטב לבלילה אחידה הכנת הגנאש ממיסים במיקרוגל חצי שמנת מתוקה שוקולד חלב ושיברי לוז משמנים תבנית מוזגים חלק מהבלילה ומשטחים מוזגים מהגנאש ובעזרת מרית משטחים על […]

סנדביץ' חציל ממולא בשר_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כל מילה מיותרת 🔥🔥🔥🔥🔥 מתכון לכמות של 20 יחידות. 3 חצילים לא עבים מדי 700 גרם בשר טחון 1 בצל קצוץ קטן חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה חצי חבילה כוסברה קצוצה 4 פרוסות לחם מושרים במים וסחוטים. כף גדושה בהרת חצי כף כמון כף מרק עוף חצי כף מלח חצי כף פלפל שחור חצי כף פפריקה […]

פוף במילוי קרם וניל_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

קינוח חדש מטורף 🔥🔥🔥 פוף במילוי קרם וניל ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו ❤️❤️❤️❤️ הכי חשוב להשתמש במשקל!! זה מתכון בכמות קטנה אפשר להכפיל. לבצק: 1 ביצה L 2 גרם סוכר 2 גרם שמרים יבשים 90 גרם קמח לקרם וניל: 1 שמנת מתוקה 2כפות אינסטנט פודינג וניל 1כף אבקת סוכר אופן הכנה: בקערה מערבבים ביצה שמרים וסוכר. […]

עוגיות רייפעת_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון 1 כוס שמן 11/2כטס סוכר 2 סוכר וניל 3 ביצים חצי כוס מים חצי כוס שומשום חצי כוס אניס 2 כפות גרדת תפוז 2 אבקת אפייה 1 ק"ג קמח אולי לא צריך את כל הקילו לשים לב אופן הכנה: בקערת המיקסר עם וו גיטרה נשים את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת אפייה. נוסיף בהדרגה […]

עוגיות מכונה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון: 1קילו קמח פחות כוס 1 כוס סוכר חצי כוס קוקוס חצי כוס שומשום 1 מחמאה 200 גרם 1 כוס שמן 2 סוכר וניל 2 אבקת אפייה 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי קורט מלח לערב הכל במיקסר. לעטוף בניילון למקרר ל שעתיים אפייה לא טורבו 180 מעלות עד הזהבה 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

בריוש כרוך_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  250 גרם קמח חלה 87 גרם ביצים 50 גרם חלב 15 גרם שמרים טריים 60 גרם חמאה 82% יבשה חצי מקל וניל גרדת לימון 130 גרם חמאה לקיפול. אופן הכנה: בקערת מיקסר או ביד מעבדים את כל החומרים לבצק רך ונעים. עוטפים לרבע שעה בחוץ. בזמן הזה סוגרים את החמאה לקיפול בנייר אפייה בגודל […]

עוגיה עם קרם לוטוס וקרם בורלה+עוגיה עם גבינת מסקרפונה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

עוגיות נדירות ביותר 🍒🍒 הבצק רב תכליתי לידיעתכם!! לבצק: 125 חמאה /מחמאה 80 גרם סוכר 1 סוכר וניל 2 ביצים 1 אבקת אפיה 350 קמח מנופה למלית גבינה: 200 גרם גבינת מסקרפונה 1 כף סוכר 1 כף אינסטנט פודינג וניל 1 כף קמח גרדת לימון מלימון אחד לקרם בורלה: 300 מיל שמנת מתוקה 1 מקל […]

עוגת גבינה אפויה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

עוגת גבינה אפויה מטורפתתתת כמו של פעם עם תותים וג'לי תות 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 מתכון: 7 ביצים 750 גבינה לבנה 5% 1 שמנת חמוצה כוס וחצי סוכר 7 ביצים 3 כפות קמח 3 כפות קורנפלור 3 כפות אינסטנט פודינג וניל 3 סוכר וניל גרדת לימון מלימון וחצי חשוב לשים תבנית מים בתחתית התנור לפני האפייה ורשת מעל […]

עוגת שוקולד שילדים אוהבים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

מתאימה לעוגת יום הולדת / מסיבות 💕💕💕💕 6 ביצים L כוס סוכר ( שתיה חד פעמי) כוס שמן כוס קקאו/ שוקולית 2 כפות נס קפה כוס מים/ קצפת/ שמנת/תפוזים 1 אפיה 1/2 2 כוסות קמח. להקציף ביצים שלמות במהירות גבוהה להוסיף סוכר קצף יציב ( כ- 6 דקות הקצפה), להנמיך מהירות במקסר להוסיף בהדרגה לפי […]

עוגת קצף קצפת_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

בצק: 200 גר' חמאה 1/4 כוס סוכר 21/2 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה לעבד את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד. לחלק את הבצק ל- 2 חלקים שווים, ולשטח על תבנית או רינג 24 או 26. לאפות בחום של 170 ולצנן. מרנג: 4 חלבונים 11/4 כוסות סוכר להקציף חלבונים להןסיף סוכר, להקציף […]

קנולי מטוגן ובמילוי קצפת פרווה /חלבי _מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

  אתן חייבות לנסות אפשר לעשות את זה פרווה עם קצפת צמחית מרכיבים 10 קלנוני כוס סוכר כפית קינמון למילוי 1 שמנת מתוקה 2 כפות פודינג 2 כפות סוכר אופן ההכנה מטגנים את הקלנולי במעט שמן עד להזהבה להיזהר לא לשרוף את זה כי זה מקבל צבע ממש מהר מערבבים סוכר וקינמון וישר מהשמן מצפים […]

רולדות תמרים ואגוזים_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

רולדות תמרים ואגוזים של גילה (מתכון מבית זנתי חברתי היקרה והטובה מירי) הבצק: רך ומשגע… קילו קמח רגיל (מנפים יחד עם רב’ האפייה) 2 שקיות אבקת אפיה 2 נטורינה – רכה 3/4 כוס שמן 2 סוכר ווניל 1/3 כוס סוכר כוס מיץ תפוזים או כוס מיי ברז (מוסיפים בהדרגה עד לאחידות הבצק, לא תמיד יש […]

פריך עם ריבה וקוקוס -העוגה של פעם_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

מצרכים 1) 5 חלמונים 2 שקיות סוכר וניל 1/4 כוס סוכר 1 שקית אבקת אפיה 2 וחצי כוסות קמח 2) ריבת תות או כל ריבה שאוהבים. 3) 5 חלבונים 3/4 כוס סוכר 1 וחצי כוסות קוקוס. אופן ההכנה – 1)מערבבים במיקסר עם וו לישה, את החלמונים , סוכר ,קמח , אבקת אפיה מחמאה, וסוכר וניל […]

פיתה בתנור עם שומשום_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח (אפשר כוסמין) 2 כפות שמרים כף מלח 2 כפות סוכר 2 וחצי כוסות מים מהברז 2 כפות שמן (אפשר זית). לערבב הכל ביחד את המים להוסיף בהדרגה ללוש היטב. למרוח מעט שמן למעלה התפחה שעה. להוריד נפח לחלק את הבצק ל-15 יחידות. צלחת עם שומשום כל כדור בצק לטבול הייטב בשומשום לרדד […]

לביבות תפו"א אפויות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

5 תפו"א מבושלים עם הקליפה 2 בצלים חתוכים לקוביות ומטוגנים. חצי כוס כל ירק קצוץ שתבחר 3 כפות קמח תופח 4 ביצים חצי כפית אגוז מוסקט מלח פלפל לפי טעמכם. אופן הכנה: מקלפים ומועכים את תפו"א לפירה. מוסיפים את כל החומרים. מערבבים. יוצקים לתבנית סיליקון משומנת. אופים 180 מעלות 25 דקות עד הזהבה. בהצלחה 🌹🌹🌹

קיש פטריות + קיש תרד_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  לבצק: 400 גרם קמח 200 גרם חמאה /מחמאה / נטורינה 2 חלמונים חצי כף מלח למלית פטריות: 2 סלסלות פטריות שמפיניון פרוסים. 2 בצלים חצי כפית אגוז מוסקט 100 גרם צהובה מגורדת חצי חבילה שמנת מתוקה חצי כוס חלב 2 ביצים 2 כפות קמח מלית לתרד: חבילה של תרד טרי 2 בצלים חצי חבילה […]

יויו בציפוי קוקוס ופיסטוק 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח מנופה 200 גרם מחמאה כוס שמן כוס מים 1 אבקת אפייה לסירופ: 3 כוסות סוכר 2 כוסות מים רבע לימון וחצי תפוז מקל קינמון אופן הכנה לבצק: בקערת המיקסר עם וו לישה שמים מחמאה שמן ומים מערבלים 3 דקות מערבבים קמח עם אבקת אפייה מוסיפים בהדרגה. עד קבלת בצק גמיש. מרדדים לעובי […]

פנקייקים שקדים וקפה_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

שמנמנים וטעימים כוס מידה אונבירסלית בקערה מערבבים 2 ביצים 4 כפות סוכר 2 סוכר וניל 50 גרם חמאה רכה 2 כוסות חלב כף אינסטנט קפה 2 כפות קמח שקדים קורט מלח 2 כוסות קמח 1 א.אפיה מערבבים היטב 15 דקות מנוחה משמנים מחבת בחמאה(שמן) במצקת כמדידה לורחים מהבלילה ומוזגים למחבת כשנוצרות בועות בחלק העליון הופכים […]

עוגיות שוקולד מתפוצצות/מושלגות_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

  מתכון : רבע חמאה (25 גרם ) 200 גרם שוקולד מריר איכותי שבור לקוביות 2/3 כוס סוכר 2 וחצי כפיות תמצית וניל 3 ביצים 1 וחצי כוסות קמח 3 כפות קקאו 1/4 כפית מלח 1/2 כפית אבקת אפיה לציפוי : כ-2 כוסות אבקת סוכר מנופה ללא גושים אופן ההכנה : ממיסים חמאה ושוקלד על […]

סופגניות אפויות עם קרם בורלה נדירות❤️_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  חצי קילו קמח לחם 4 ביצים 80 גרם חלב 80 גרם סוכר כף שמרים כפית מיץ לימון כף קוניאק כפית תמצית וניל חצי כפית מלח 80 גרם חמאה רקה אופן הכנה: נתחיל בהכנה של הקרם בורלה: בסיר נשים 300 מייל שמנת מתוקה עם תמצית וניל איכותית. עד 80 מעלות. בקערה נערבב 50 גרם סוכר […]

פונציקי – סופגניה גאורגית / סופגניות במילוי קרם פטיסייר😋_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

  לקרם 1 ליטר חלב על אש עם מקל וניל חצוי בקערה נפרדת 4 חלמונים חצי כוס סוכר 7 כפות קורנפלור 50 גרם חמאה (לשמור לסוף) לערבב היטב ללא החמאה שלא יהיו גושים לאחר שהחלב רתח להנמיח למזוג מעט מהחלב לתערובת ביצים ולערבב להשוות טמפרטורה להחזיר הכל לסיר תוך כדי עירבוב עד להסמכת הקרם להוסיף […]

לחם שום, פלוטים/בייגלה ממולא זיתים וגבינה, לחם קופים, פרנה ועוד_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

החומרים הנדרשים מופיעים לצד אופן ההכנה בכל שלב. לקערת המיקסר יש להכניס : 1 קג קמח מנופה 2 כפות גרגירי שמרים יבשים. 4 כפות סוכר. להרכיב וו לישה ולערבב קלות את החומרים היבשים. להוסיף בהדרגה: 3/4 כוס(חד פעמית שתיה חמה) שמן זית. 3 כוסות מים פושרים. כף מלח. ללוש את הבצק עד איחוד ורק אז […]

חלות לשבת👑_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים

המתכון לבצק 3 כוסות קמח כוסמין לבן מתוצרת נפלאות/ סוגת 1 כף שמרים יבשים 1כף סוכר 1 כף שמן זית כ-1+1/4 כוסות מים פושרים 1 כפית מלח אופן ההכנה: בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומתחילים לערבל במהירות איטית. מוסיפים שמן ומים בהדרגה. מגבירים מהירות, מוסיפים מלח ולשים כ-10 דקות עד לקבלת […]

סופגניות יוגורט ביס – 2 מרכיבים בלבד וללא ביצים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

כוס אוניברסלית קמח תופח 1 גביע יוגורט 200 מ״ל – עירבוב טוב , להכניס לשקית זילוף בקצה לחתוך לעיגול מעט רחב . לחמם שמן לשים את השקית זילוף קרוב לשמן ולגזור את הגודל שרצוי לכם ללחוץ שקית לגזור מלמטה מעל אבקת סוכר , ריבה וכל מה שעולה על טעמכם רוצו להכין שווההההה ביותר❤️❤️❤️ בהצלחה ❤️

מאפינס תפוזים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

  בתבנית שקעים כוס חד פעמי קר בקערה מקציפים 2 ביצים 1/2 כוס סוכר מוסיפים 3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט 50 נטורינה רכה 1.5 כוס קמח תופח מערבבים לבלילה אחידה משמנים תבנית שקעים ומוזגים לכל שקע מהבלילה 3/4 גובה 180 מעלות 25/30 דקות לבזוק אבקת סוכר כשמצטננות

מאפינס חלווה וקפה_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

בתבנית שקעים כוס חדפעמי קר מקציפים 2 ביצים 1/2 כוס סוכר חום מוסיפים 3/4 כוס מים+כפית גדושה קפה אינסטנט 50 גרם נטורינה רכה 1.5 כוס קמח 1 א.אפיה 2 כפות ממרח חלווה מערבבים הכל לבלילה אחידה משמנים תבנית שקעים מוזגים מהבלילה לכל שקע 3/4 גובה 180 מעלות 25/30 דקות לבזוק אבקת סוכר כשמצטננות

זנגולה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

3 כוסות קמח כף שמרים כף סוכר קורט מלח 3 כוסות מים פושרים אופן הכנה : מערבבים את כל החומרים ביחד אם מערבל ידני או מטרפה ..שלא יהיו גושים בכלל . מתפיחים שעה וחצי .מערבבים ושוב מתפיחים 40 דקות . מחממים שמן לא חם מדי .ויוצרים עיגולים עם סקיוזר . סירופ 3 כוסות סוכר 2וחצי […]

עוואמה 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

2 כוסות קמח מנופה כפית וחצי שמרים 2 כפות קורנפלור כף סוכר 1.5 כוסות מים פושרים קורט מלח לסירופ : מכינים את הסירופ בזמן שהבצק תופח כוס סוכר חצי כוס מים 2 כפות מיי ורדים .לפי בחירתכם חצי לימון אופן הכנה : מערבבים בקערה מים שמרים וסוכר מחכים 10 דקות מכוסה מוסיפים את הקמח והמלח […]

לחם פרנה בסיר גריל_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח מנופה 3כפות סוכר 2כפות שמרים כף מלח כף שמן זית 3וחצי כוסות מים פושרים בקערה מניחים את הקמח.סוכר.מים ומערבבים כמספר דקות מכסים ומניחים למנוחה כחצי שעה לאחר מכן להוסיף שמרים.מלח.שמן לערבב היטב כמספר דקות עד לקבלת בצק נעים למגע משמנים קלות ומתפיחים כ40 דקות מורידים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות מחלקים […]

קרמבו_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

מצרכים עוגיות כוסות או 180גרם קמח לבן . 200 גרם שוקולד מריר . 1כפית אבקת אפייה . 1/4 כוס סוכר חום . 1/2 כוס סוכר לבן . 2 כפות קקאו 200 גרם חמאה קרה . 3חלמונים L . מרנג מוקה 200 גרם סוכר לבן 4 חלבונים L 1כפית תמצית וניל 2 כפיות נס קפה . […]

פסטה -מנה מהירה ופשוטה בטירוף,דלת שומן,מלאת חלבון_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים

מעט מרכיבים ככה זה כשאין הרבה זמן לקניות ובישולים אבל עדיין רוצים להכין משהו שישאיר אתכם שבעים הרבה זמן 2 מנות: מרתיחים מים ומכינים פסטה קטניות לפי ההוראות שעל האריזה פה יש פסטה שעשויה 100 אחוז מאפונה ירוקה (אריזה של 250 גרם לפני בישול) בינתיים מכינים את הרוטב: במחבת עמוקה יחסית (סוטאז׳) מחממים חצי-כפית שמן […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת סבאיה 25 שכבות__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לבצק: קילו קמח מנופה 4 כפות סוכר 1/4 כפית שמרים יבשים כף מלח לערבב יחד ולהוסיף בהדרגה 5 כוסות מים חמימים. הבצק צריך לצאת מעט דביק וזה בסדר. לכסות בניילון ומגבת וכל חצי שעה לעבד (כמו בסרטון) פעמיים שלוש עיבוד לחלק ל25 כדורים ולהיעזר במעט קמח. לעבד כל כדור ולתת מנוחה חצי שעה . בדרך […]

עוגת שלושת החלבים / טרס לצ׳יס_מתכון מהמטבח של סילביה ע"י ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

עוגת הטרס לצ'ס ❤️ אחת העוגות הטעימות שתכינו ,היא תיכנס למחברת המתכונים שלכם בעמוד הראשון!!! החיסרון היחידי שיש לה ,שהיא לעולם לא יכולה להפוך לעוגת פרווה ,מדובר על עוגת ספוג רכה ,מרטיבים אותה עם 3 סוגי חלב : חלב רגיל ,שמנת מתוקה וחלב מרוכז ,מעל קרם וניל מפנק ולסיום קרמל ,השילוב המנצח הזה ,יהפוך כל […]

קיגל ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

להרתיח חבילה איטריות לפי הוראות יצרן ולהשאיר אותם בסיר. לחמם 1/2 כוס שמן ולהוסיף כוס וחצי סוכר ולערבב עד לצבע חום יפה בזהירות חובה לשמור בייבי סיטר על המחבת שהסוכר לא ישרף . זה השלב שמסננים את האיטריות ומחזירים לסיר, לערבב את הקרמל שהאיטריות יצבעו . להוסיף במהירות 3 ביצים , ביצה אחר ביצה מהר […]