Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים ואופן הכנה:
רבע כרוב לבן בינוני פרוס דק.
רבע כרוב סגול בינוני פרוס דק.
"קליפות" מ-4 גזרים קלופים.
2 פלפלים אדומים פרוסים דק.
4-5 גבעולי כרפס קצוצים.
חצי כוס גרגירי סומסום.
4 שיני שום כתוש.

תיבול:
לערבב/לשקשק בקופסה סגורה
1 כף שמן סומסום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
4 כפות שמן זית
מיץ לימון סחוט מלימון אחד
1 כף ג'ינג'ר טחון
פלפל ומלח לפי הטעם.

לערבב היטב את כל הירקות הקצוצים עם הסומסום.
לשקשק היטב את חומרי התיבול ולמזוג מעל הירקות.

סלט ירקות בתיבול אסייאתי_מתכון  של מרים ששי – מאסטר מתכונים
מרים ששיספר המתכונים של
מתכון של

מרים ששי

44 מתכונים