Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

מילוי :
צפתית , צהובה, גבינת שמנת ,מטבוחה , זיתים ועגבניות שרי ❤️

לבצק: 1 קמח מולינו
20 גרם שמרים כשלפ
1/2 כפית מלח
4 כפות שמן
מים – כמה שנכנס בערך 2 כוסות פלוס ..
להכין מהבצק רולדה ולחתוך לעובי 2 אצבעות .
חלמון ושומשום
180 מעלות

מתקבלות 2 רולדות

בורקס כשל״פ_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים