Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לבראוניז:
200 גר שוקולד מריר
150 גר חמאה
1 כוס סוכר
3 ביצים
1 כוס שקד טחון
1/4 כוס קונפלור
1 כף קקאו
קורט מלח.

הכנה:
להמיס במיקרוגל חמאה ושוקולד ולקרר.
להקציף ביצים בשלמותם,בהדרגה להוסיף סוכר,קורט מלח,שוקולד מומס ושאר החומרים היבשים עד לאיחוד קל,להניח בתבנית26.

לשכבת הגבינה:
200 גר גבינת שמנת(new york) .
250 גר גבינה לבנה5%
200 גר שמנת חמוצה
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 כפות קונפלור.

הכנה:
לערבב את כל החומרים עד לאיחוד ולמרוח מעל שכבת הבראוניז.
אפייה ב160 מעלות, עד לרטט קל של הגבינה.

בסיום:
למרוח 2 שמנת חמוצה מעורבבת עם 2 כפות סוכר,ולקשט בשוקולד מגורד.

הערה:
לא חובה השמנת והשוקולד,אפשר לאבק באבקת סוכר.

באהבה
אורנה ועלני❤

מתכוןמתכון

בראוניז וגבינה כשל"פ_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

413 מתכונים