Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

אז 👇
4 כפות גדושות סוכר,
שקית אחת וניל סוכר.
כף שטוחה קינמון .אפשר להפחית או להוסיף לפי טעמכם.
120 גר חמאה בטמפרטורת החדר/מחמאה
4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
כף מיץ לימון.גרד לימון בכמות של כפית קטנה
220 גר אגוזים טחונים.דק.
.
5 תפוחים מהזן המתוק.מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות מונחים בקערה ומעל לזלף מעט מיץ לימון ולערבב.
להדליק את התנור 175 מעלות.תבנית גודל 26 משומנת היטב גם הדפנות.מרופדת בנייר אפיה משומנת קלות בדפנות.
שקית אבקת אפיה אחת
בקערה1
את האגוזים,ואבקת האפיה.לערבב.
בקערה שניה
להקציף .את החמאה.הסוכר,סוכר הוניל וקינמון. להוסיף את הביצים , ביצה אחת בכל פעם,תוך כדיי הקצפה.
להוסיף
את הלימון המיץ וגרד קליפת הלימון.
להוסיף, את הקערה הראשונה עים האגוזים ואבקת האפיה ,
לבלילה, ולהמשיך להקציף עד לתערובת אחידה.לסגור את המיקסר.
להוסיף
את התפוחים..ובעזרת כף לערבב היטב.
ליצוק את הבלילה לתבנית.לאפות כ40 דקות.
שהעוגה קרה לפדר באבקת סוכר.
באהבה❤