Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים ואופן הכנה:
חצי שקית לקט עלי בייבי,
3 כוסות קוביות ירקות אנטיפסטי צלויים בתנור בתיבול שמן זית ומלח גס (בטטה, חציל, פלפל אדום)
150 גר' בוטנים קלויים קצוצים.
1 בצל שאלוט קצוץ דק.
6 פטריות שמפניון טריות ופרוסות.

לשטוף ולייבש את לקט עלי הבייבי ולסדר כמצע בקערה.
לפזר מעליהם את הירקות הצלויים.
מעליהם להוסיף שביל בוטנים קצוצים.
לסדר מסביב לשפת הקערה פטריות פרוסות טריות.
לפזר מעל בצל שאלוט קצוץ לריבועים קטנטנים.

לתיבול-
ניצק לתוך צנצנת
ונשקשק היטב עד איחוד החומרים לנוזל עסיסי.
ייתכן שתידרש כף או שתיים תוספת מים, בסוף השקשוק.

2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן סומסום
2 כפות שמן זית
1 כף גדושה חמאת בוטנים
1 כף גבישי שום
1 כפית מלח/ אפשר גם בלי מלח
1 כפית פלפל גרוס
1 כפית זנגביל
4 כפות מים
מיץ מלימון סחוט.

יש לוודא שערבוב חומרי התיבול התמזגו היטב.
לצקת מעל הירקות הסדורים בקערה ולהגיש טרי ורענן.

נסו ותהנו.

סלט רענן וחגיגי  בסדרת הסלטים שלנו בטעם אסייאתי_מתכון  של מרים ששי – מאסטר מתכונים
מרים ששיספר המתכונים של
מתכון של

מרים ששי

44 מתכונים