עוגת גבינה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לחמם את התנור על 200 מעלות כשהתנית העמוקה של התנור מלאה בחצי גובה מים .לא להכניס את העוגה עד להיווצרות אדים. לרפד תבנית 22,24 גבוהה בניר אפיה ולצפות אותה בניר כסף מבחוץ עד לכיסוי כל התבנית להקציף 7 חלבונים יחד עם כוס סוכר לקצף לבן וגבוה ולהניח בצד קערה שניה להקציף מעט 7 חלמונים יחד […]
עוגת חלבה חלומית ללא מיקסר_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים
מה צריך לעוגה? 4 ביצים גודל L כוס 1 סוכר שקית 1 סוכר וניל כוס שמן מיכל 1 שמנת מתוקה כף 1 סילאן 2 כפות נס קפה רגיל 2 כפות ממרח חלבה 2 כוסות קמח תופח מנופה חופן אגוזים קצוצים דק אופן הכנה בקערה בינונית הכניסו ביצים וסוכר לטרוף היטב הכניסו שמן,שמנת ,סילאן,נס קפה ,ערבבו […]
בצק פילו עם טחינה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
חבילת בצק פילו מופשר לילה במקרר. מילוי – כוס סוכר כוס קוקוס 2 כוסות טחינה מערבבים הכל ביחד. לוקחים כל פעם דף פילו אחד מרססים בשמן . וחותכים ל-6 שמים מהתערובת ומגלגלים. מהדקים בצדדים כמו סוכריה. ככה מכינים את כולם. אופים ב-180 מעלות כ- 20 דקות כשמתקרר אפשר לפזר אבקת סוכר.
בקלוואה פיסטוק_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
מפשירים בצק פילו לילה במקרר. לוקחים 3 דפים בכל פעם מרססים ספרי שמן/ או מורחים שמן 3 כוסות פיסטוק טחון גס 1/2 כוס סוכר כפית קינמון מערבבים ביחד מניחים על הדפי פילו מגלגלים ומהדקים הייטב סוגרים את הפינות הייטב. לסמן עם סכין ( לא לחתוך עד הסוף) לאפות ב-180 מעלות כ-20 דקות. סירופ – כוס […]
עוגת שמרים מתכון מנצח_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
1 ק"ג קמח 2 כפות שמרים חצי כוס סוכר תמצית וניל כפית מלח 200 גרם חמאה /מחמאה /נטורינה 3 ביצים חצי כוס שמן 2.5 כוסות מים פושרים אופן הכנה: בקערת המיקסר שמים קמח סוכר ושמרים מערבלים מוסיפים ביצים ושמן מים וניל. את החמאה חותכים לקוביות ומוסיפים קוביה אחר קוביה. ממשיכים לעבד את הבצק עוד […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת לביבות בטטה וברוקולי טעימות וקלות להכנה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
300 גרם ברוקולי מבושל 400 גרם בטטה מבושלת 1 בצל חצי חבילת פטרוזיליה 1 ביצה 2 כפות תבלין טוסקנה 2 כפות תבלין פילדלפיה 2 כפות שום גבישי 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס חצי כפית אגוז מוסקט 2 כפות מרק עוף כוס פירורי לחם 3 חלבונים פירורי לחם הכנה מכניסים למעבד מזון את הברוקולי, בטטה […]
ממרח פסטו_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
2 צרורות עלי בזיליקום -גידלתי בגינה לשטוף היטב ולהפריד את העלים מהגבעול לפרוס על מגבת ולייבש מעט לשים במכשיר חשמלי בלנדר או כל טוחן להוסיף 3/4 כוס אגוזי מלך או צנוברים 7 שיני שום טרי 1/2 כוס שמן זית כפית מלח לטחון יחד הכל עד לממרח
עוגת וניל בניחוח הדרים ללא מיקסר_מתכון של אירית אביבי – מאסטר מתכונים
הכינו קערה ומטרפה לקערה הכניסו רק 2 ביצים גודל L 1/2 כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל לטרוף היטב במטרפה הכניסו 1/2 כוס שמן 1/2 כוס שמנת מתוקה גרידת תפוז כפית תמצית וניל ערבבו היטב הכניסו 3 כפות אבקת פודינג וניל מנופה ערבבו היטב וקמח תופח כוס וחצי מנופה ערבבו רק עד איחוד הכניסו […]
קומפוט – ליפתן פירות ❤️בטעם של פעם_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
טעם של אמא ❤️ לשטוף פירות כל שיש בבית לחתוך ולהוציא את הגלעין לסחוט לימון טרי ושלם חצי כוס סוכר וחצי סיר גובה מים . לבשל עד לריכוך הפירות להוסיף לקראת הסוף 1 ג׳לי תות שדה
קובה..אפונה וגזר בדרך הכי קלה וטעימה🍅🥗🥕_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
לפעמים יוצאים "מהקופסה" אפשר לבשל קובה בכל מרק שאוהבים…אפונה וגזר…אני אוהבת !! 🍎🥕🧅🧄🍄 חומרים למרק: 1/2 כוס בצל קצוץ דק 2 כפות שמן מלח מרק עוף רסק עגבניות לפי הצורך אפונה גזר קוביות קטנות מים חצי סיר בערך חומרים לקובה: 2 כוסות סולת מלח 1/4כוס ג'ריש,…(אפשר בלי) מים …לפי הצורך מילוי הקובה: 300 גר בשר […]
כרוב ממולא אורז ובשר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
2 יחידות כרוב לבן גדול מאחר ואנחנו ממלאים רק את העלים הגדולים. ראשית חותכת את הליבה מסירה עלים נגועים ועלים ראשוניים עבים מאוד. מבשלת 30 דקות במים עד לכיסוי וכף מלח. ממתינה שיתקררו. פותחת את הכרוב בעדינות מפרידה את העלים. את העלים הגדולים אותם אנחנו ממלאים אני מניחה בקערת מים עם חצי כוס מיץ לימון. […]
פאי פירות יער + פאי תפוחים וקרם שקדים🍒🍎_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
200 גר' חמאה קרה 1 ביצה 2/3 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 1/2 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה קרם שקדים: 110 גר' חמאה רכה 1 כוס אבקת סוכר 100 גר' שקדים טחונים 40 גר' קורנפלור 2 ביצים מלית תפוחים: 7 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביית או רבעים 1 כוס סוכר 1/2 כף קינמון בצק: […]
תפוחי אדמה מוקרם 🙂_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לשטוף היטב ולהרתיח 2 תפוחי אדמה שלמים עם הקליפה לחצי שעה לעטוף בניר כסף ולהכניס לתנור עד לרכות לחצות לחצי ולרוקן את פנים התפוחי אדמה ולשים בקערה ולהניח בצר. לטגן בצל לרצועות ועד להזהבה עם 10 גרם חמאה להוסיף : מלח פלפל שחור קורט אגוז מוסקט ורבע שמנת לבישול לכבות את הגז ולהעביר לקערה של […]
עוגיות יו יו מושלמות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
5 ביצים L כוס שמן כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 1/4 כוס מים קילו קמח. דבש- קילו סוכר 3 כוסות מים לימון . ההכנה- מבשלים על אש נמוכה כשעה. ציפוי – קוקוס. הכנת היו יו- בקערה מערבבים ביצים . סוכר. שמן. וניל. אפיה. ומים. ערבב הייטב ונתחיל להוסיף קמח בהדרגה. ונמשיך […]
לחמניות פרח קלות להכנה_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
חדפעמי חם בקערת המיקסר כף שמרים 2 כפות סוכר כוס מים חמימים משהים ל 5 דקות בקערה נוספת שמים 4 קמח וכפית מלח ומערבבים מוסיפים לקערת המיקסר מתחילים ומוסיפים רבע כוס שמן זית למתחילים ללוש ובהדרגה מוסיפים חצי כוס מים חמימים נוספת לשים כ6-7 דקות מתפיחים כשעה מוציאים אוויר ומתפיחים פעם נוספת עד הכפלת […]
שבקיה טעימה ❤❤❤❤❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
כוס שמן ( כוס מדידה 200 מ"ל) כוס מים 2 סוכר וניל קמח כמה שנכנס( בערך קילו) דבש- ק"ג סוכר 3 כוסות מים( חד פעמי חם) פרוסות מלימון אחד. לבשל על אש נמוכה כשעה. (כשהדבש מוכן אפשר לבדוק כך – לקחת צלחת ולשמים מהדבש ולסמן עם היד פס. אם נסגר מהר לא מוכן. אם נשאר […]
פסטה ועוף בתנור 🙂_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לפסטה : בתוך סיר רחב ושטוח לטגן עם מעט שמן חבילת פסטה עד להחלפת צבע לערבב כל דקה להוסיף כפית כורכום ,רבע כפית פלפל שחור,כפית מלח כפית מרק עוף וכפית שום כתוש וטרי. לכסות עם מים ולבשל עד בישול מלא לעוף : בתוך קערה לשים : חצי ראש שום כתוש , שמן זית בנדיבות , […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת ריבת משמש_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
מצרכים הדרושים קילו וחצי ממש קילו וחצי סוכר 80 מ"ל מיץ לימון 1)אופן ההכנה מנקים את משמש בלי הגוגואים 2) חותכים לקוביות קטנות ושמים בסיר מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב 3) מבשלים עד שהסוכר נמס ועד לרתיחה 4) מורידים את להבה לנמוך ומבשלים לעוד שעה וחצי 🕧 4)עיקור צנצנות לשמירת הריבה לאורך זמן ממלאים מים […]
מרנג אגוזים _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
מכינים את המרנג יש לכם המון סירטונים כוס חלבונים (כמה שנכנס בכוס) בערך 5 2 כוסות סוכר קורט מלח. מקציפים מרנג חלק יציב. מוסיפים 5 – 6 כוסות אגוזים קלויים טחונים דק להוסיף לאט לאט בשלבים לא לשבור את המרנג. לזלף לעטרות ולאפות בחום 130 מעלות 15-18 דק.
טורטיות בתנור במילוי סלט אבוקדו_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
טורטיות בתנור במילוי סלט אבוקדו
סלט חומוס וחצילים_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
מתכון : 1. כוס חומוס להשרות לילה לפני עם חצי כפית סודה לשתייה . 2. שיני שום 12 בערך . 3. בצל גדול חתוך לרצועות . 4. פלפל חריף חתוך לקוביות קטנות 5. כף פפריקה חצי כיפת פלפל שחור מעט מלח 6. כ 20 עגבניות שרי חתוכים לשניים . 7. חופן קוסברה חתוך . 8. […]
עוגיות שושנים עם קרם וניל_מתכון של מרינה צ'אנורוב – מאסטר מתכונים
מצרכים: הבצק : מרגרינה לאפיה ובישול רכה (או חמאה/מחמאה) – אריזת נייר (200 גרם) חלמון ביצה – 3 יחידה סוכר – 1/2 כוס סוכר וניל – אריזת נייר אבקת אפיה – שקית כוס מיץ תפוזים סחוט טרי חצי קילו קמח לבן סודה לשתיה – 1/2 כפית שטוחה המילוי חלבון ביצה – 3 יחידה חצי כוס […]
עוגיות שומשום מהירות_מתכון של מרינה צ'אנורוב – מאסטר מתכונים
מצרכים: קמח תופח – כוס שומשום – כוס סוכר – 1/2 כוס סוכר וניל – 2 אריזת נייר ביצה – Large שמן קנולה – 4 כפות מים – 2 כפות מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בצק נעים, טיפה שומני ולא דביק. מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג. מניחים את הכדורים על […]
עוגיות סיגרים במילוי דבש ואגוזים_מתכון של מרינה צ'אנורוב – מאסטר מתכונים
מצרכים למתכון …. 24 מנות הבצק קמח לבן – 500 גרם מרגרינה בטעם חמאה – אריזת נייר (200 גרם) ניתן להחליף במרגרינה או חמאה שמנת חמוצה 9% שומן – גביע (200 מ"ל) למתכון פרווה – כוס מיץ תפוזים סודה לשתיה – כפית שטוחה חומץ 5% – כף המילוי אגוזי מלך קצוצים דק – כוס סוכר […]
בורקס תרד וגבינות_מתכון של מרינה צ'אנורוב – מאסטר מתכונים
מצרכים למתכון 16 מנות (תלוי בגודל הבורקסים) הבצק 1 קילו קמח לבן מלח – כף שטוחה שמן קנולה – 1/2 כוס ביצה – Large מים – 2 כוסות וודקה – כף חומץ 5% – 2 כפות המילוי תרד – 450 גרם בולגרית 5% שומן – 400 גרם גבינת מוצרלה מגורדת – 200 גרם גבינה צהובה […]
גלגלי לביבות ממולאים בירקות_מתכון של מרינה צ'אנורוב – מאסטר מתכונים
מצרכים למתכון 8 יחידות- מוערך שמן קנולה – 4 כפות – לטיגון הירקות קישוא מקולף וחתוך דק – יחידה בינונית גזר מגורד בפומפייה – יחידה בינונית ללא קליפה בצל מקולף וחתוך דק לפלחים – יחידה בינונית פטרוזיליה שטופה וחתוכה דק – 1/2 כוס-קצוץ 2 שיני שום כתושות מלח – 1/2 כפית שטוחה -לפי הטעם פלפל […]
מקרוד אפוי_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
500 גרם סולת 180 גרם קמח מעט מלח חצי כפית אבקת אפיה 2 כפות סוכר 30 גרם נטורינה כוס וחצי מים מיי ורדים לפי טעמכם מלית: 400 גרם תמרים מגולענים ( אני טוחן לבד את התמרים) רבע כוס שמן כפית קינמון חצי כפית ציפורן טחון סירופ : 3 כוסות סוכר 2 כוסו מים פרוסת […]
לחמניות במילוי שעועית עם נגיעות של כמון_מתכון של מרינה צ'אנורוב – מאסטר מתכונים
למתכון 8 עד 10 לחמניות קמח לבן – 4 כוסות לפיזור מעל הלחמניות עוד חצי כוס קמח שמרים יבשים – ביצה – Large מים – 1½ כוסות – שמן קנולה – שליש כוס מלח – כפית שטוחה שעועית אדומה – 2 כוסות – בצל – 2 יחידות בינוניות – , קצוצים. שמן קנולה – […]
סופגניות /פונתושבי גאורגי_מתכון של מרינה צ'אנורוב – מאסטר מתכונים
14/16 סופגניות המצרכים חצי קילו קמח כף שמרים יבשים ביצה קורט מלח/ שליש כפית מלח חצי כוס סוכר 1 1/4 כוס מים ( 250סמק) 25 גם מרגרינה או חמאה רכה שמן לטיגון שקית סוכר וניל למילוי קרם וניל מבושל מצרכים 4 בצים 1 כוס סוכר 6 כפות עמילן תירס 1 ליטר חלב 2 שקיות […]
פיצות דקיקות_מתכון של מרינה צ'אנורוב – מאסטר מתכונים
מצרכים חומרים ל- 3 פיצות דקיקות * ½3 כוסות קמח (500 גר') * כף שמרים יבש * 2 כפיות סוכר * 3 כפות שמן זית * 1 כף מלח שטוחה * ¼1 כוסות מים חומרים לרוטב * 3/4 כפות רסק עגבניות * 3 כפות שמן זית * 4 כפות מים תוספות לפיצה * 100 גרם […]
שטרודל תפוחים אותטני גאורגי מתכון של אמא אסתר( בגאורגית ואשליאני)_מתכון של מרינה צ'אנורוב – מאסטר מתכונים
מצרכים לבצק חצי קילו קמח כף סוכר ביצה 2 כוסות מים חצי כוס שמן שליש כפית מלח מצרכים למילוי 14 תפוחים ירוקים גרארנד מגורד בפומפיה 3 כוסות סוכר 6 כפות שמן למריחת השטרודל 3 כפות שמן חצי כוס סוכר אופן ההכנה בכערה לשים קמח, מלח כף סוכר שמן וביצה 2כוסות מים וללוש לבצק נעים רח […]
ארטישוק ירושלמי… (בטטה קסבייה)_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
מקלפים את הארטישוק , משרים בקערה עם קרח ולימון שלם פרוס סחוט למשך 10 דקות. מכינים ציר מרק: מרתיחים 3 כוסות מים, מעט מלח, פלפל שחור גרוס גס, מרק עוף, מעט כמון, מעט כורכום, 2-3 כפות שמן זית, מבשלים הכל עד לרתיחה . שוטפים את הארטישוק ומסננים. משטחים אותם בסיר רחב, ויוצקים את המרק על […]
ארטישוק ממולא בשר בקר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
קילו בקר טחון גס במג'ימיקס לטחון טחינה גסה בפולסים: 2 בצלים גדולים צרור פטרוזיליה מעט כוסברה 3 גבעולי סלרי 4-5 עליי נענע להוסיף לבשר ולתבל: כף שטוחה מלח כפית פלפל לבן חצי כף כורכום כף מיץ לימון גרידת לימון ללוש את הבשר הייטב לכסות להכניס למקרר. לשטוף ראשיים ארטישוק, להשרות במים עם חצי כוס מיץ […]
לחם בית בטעם של פעם ❤️ועם משפר אפיה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
3 כוסות קמח מנופה 1 כף שמרים יבשים 1 כף סוכר 1/4 כפית משפר אפיה (ניתן להשיג בחנות למוצרי אפיה ) 2 כפות שמן זית ולא יותר 1/2 כפית מלח כוס ורבע מים עד וחצי לעבד לבצק מעט דביק מעט ולהתפיח כ40 דקות להכניס את הבצק לתבנית ארוכה או על מגש התנור על ניר אפיה […]
עוגת שוקולד פרווה רכה_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת גבינה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
לבסיס: כוס קמח 6 כפות אבקת סוכר 100 גרם חמאה קרה 1 חלמון רבע כוס מים קרים למלית: 750 גרם גבינה לבנה 5% 250 גרם גבינת שמנת 6 ביצים מופרדות 1 כפית תמצית וניל כוס וחצי סוכר 6 כפות קורנפלור 5 כפות קמח כוס חלב 50 גרם חמאה אופן ההכנה: תחתית: מכניסים למג׳ימיקס קמח, אבקת […]
עוגת שוקולד מושחתת כשרה לפסח וללא גלוטן_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
תבנית קוטר 20 לעוגה: 6 ביצים L בטמפרטורת החדר 200 גרם שוקולד מריר מומס כוס סוכר כף קקאו כוס קמח תופח כשר לפסח 2 כפות אגוז פקאן טחון דק כף ברנדי קורט מלח 2 כפות שמן ווניל ההכנה מפרידים ביצים. מקציפים את החלמונים עד לקבלת קצף תפוח בהיר, מוסיפים חצי כוס סוכר , שוקולד מומס, […]
עוגת גבינה קרה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
מצרכים לעוגה: 250 מל שמנת מתוקה 3 כפות אבקת סוכר 2 כפות אינסטנט פודינג וניל 750 גרם גבינת שמנת כפית שטוחה ג'לטין + חצי כוס מים רתוחים. לתחתית: 300 גרם ביסקויטים/ עוגיות חמאה/ עוגיות שמפיין לציפוי חבילת ג'לי תות תותים, פירות יער. ההכנה: במג'ימיקס לטחון את העוגיות ולהוסיף כף חמאה ורבע כוס חלב. להעביר לתבנית […]
עוגת שוקולד פרווה,גבוהה,רכה אוורירית_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
סיר ג'חנון קוטר 22 לשמן הייטב, לרפד את התחתית, להדביק את הנייר אפייה בעזרת חמאה, מרגרינה, תרסיס שמן. לרפד גם את דפנות התבנית לדאוג שהנייר אפייה יעבור לפחות ב5 סמ את התבנית על מנת לתת לעוגה לעלות לגובה ולא לגלוש החוצה מהתבנית. לא לוותר על סירופ תירס או במקומו דבש או סוכר אינוורטי הם משאירים […]
אמרטי שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
חצי קילו שקד לחלוט 10 דקות במים רותחים. לסנן. לקלף. להעביר את השקד המקולף לקערה עם 2 כוסות מים קרים ורבע כוס מיץ לימון. להשאיר 5 דקות עד שהשקד ילבין. לסנן לנגב טוב טוב, להוסיף לשקד גרידת לימון שלם 2 כוסות סוכר מעט ווניל מעט ת. שקדים כפית ליקר אמרטי או רוזטה שקדים ולטחון ביחד […]
קאפקייקס שוקולד / עוגת שוקולד_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המתכון מיועד גם לעוגה בתבנית אינגליש קייק 2 יחידות או תבנית עגולה 22 12 יחידות חצי כוס אבקת קקאו כהה חצי כוס מים רותחים כוס סוכר 4 כפות ממרח נוטלה או השחר חצי כפית סודה לשתיה חצי כוס סוכר חום בהיר חצי כוס לבן/ או אשל/או שמן 3 ביצים גודל L 2 כוסות קמח כפית […]
פלפלים (בצבעים) / עגבניות ממולאים … בבשר טחון ברוטב עגבניות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
ארוחת צהריים טעימה 💖 חצי קילו בשר טחון בקר/ הודו בצל בנוני מגורד חופן פטרוזיליה קצוצה חצי כוס אורז להניח הכל בקערה להוסיף תבלינים– מלח. פלפל שחור. כורכום. פפריקה מתוקה/ חריפה כמון ו- 2 כפות שמן לערבב הייטב והניח כמה דקות . לקחת סיר שטוח – לטגן 2 בצלים עם מעט שמן. עד הזהבה […]
כדורי קוקוס ובוטנים מצופים בשוקולד_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
חצי קילו קוקוס לקלות על מחבת אש נמוכה מאוד לאט לאט עד שהקוקוס משחים מעט. חצי קילו בוטנים ללא הקליפה לקלות בתנור עד להשחמה. להמתין שיתקררו לחלוטין לטחון במג'מיקס את הבוטנים טחינה דקה כמה שיותר. לערבב את הבוטנים והקוקוס. לחמם בסיר קטן: 3 כפות גלוקוזה חצי כוס סוכר חצי כוס דבש כף מחמאה להוסיף את […]
תחתיות בצק עלים פרווה מוכן_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
חבילת בצק עלים אפשרי גם חלבי. לחלק ל 6. לעבוד על פעם על חלק בנפרד, את יתרת הבצק להשאיר במקרר. להתחיל לרדד את הבצק במכונת פסטה החל ממספר 0 ועד מספר 7 בכל שלב לקמח עם קורנפלור. לדקק כמה שיותר. לקרוץ 3 עיגולים ולהניח בכלי ייעודי בכל גודל שיש ברשותכם. בין השכבות לפזר מעט קורנפלור […]
פריך רחת לוקום ודובדבנים _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
עוגיות פריך נימוכות עדינות מתכון בלעדי 😁❤️ מצרכים: 200 גרם דובדבנים מסוכרים. (נמצא בכל סופר) **** 100 גרם לטחינה 100 גרם לקישוט 100 גרם רחת לוקום אדומה ביצה 100 גרם מחמאה חצי כוס פטל דובדבנים רק התרכיז שקית סוכר וניל שקית אבקת אפיה חצי כוס אבקת סוכר חצי כוס מיץ תפוזים בערך 3.5 כוסות קמח […]
כדורי רפאלו פרווה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
250 גרם קוקוס 150 גרם שוקולד לבן של כרמית (פרווה) 100 מל שמנת (פרווה) 20 אגוזי לוז קלויים עם הקליפה. ועוד 200 גרם קוקוס לקישוט. לחמם את השמנת לא להגיע לדרגת רתיחה ליצוק אל השוקולד, להוסיף קוקוס , לערבב להכמיס למקרר ל 10 דק לבדוק שהמסה מוצקה דיה על מנת ליצור כדורים. להשביח טעמים. להכניס […]
עוגת שכבות עם קרם שוקולד מריר שוקולד חלב וקרם גבינה_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
6 ביצים מופרדות 1 כוס סוכר 1/4 כוס שמן 11/2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 1 כף אבקת נס קפה להקציף את החלבונים להוסיף את הסוכר עד לקבלת קצף תפוח להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה, להוסיף שמן, להוסיף קמח ואבקת אפיה. לחלק את העיסה ל 2 לחלק אחד להוסיף אבקת נס קפה ולערבב בתנועות […]
אצבעות חציל_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לקלוף 1 חציל ולחתוך לאצבעות עבות לזרות מלח ופלפל שחור 5 שיני שום כתוש וטרי ולהניח בצד ל10 דקות לשבור 2 ביצים ולהקפיץ שכל החצילים יהיו מצופים בביצים לצפות בפירורי לחם ולטגן ניתן לשים בתנור על ניר אפיה ובהתזת שמן על 180נעלות עד להזהבת החצילים ויגעתי עם מעט שמן ❤️❤️