Share with:


בשרי

אופן הכנה

בס"ד
אז ככה, היום החופשי שלי מהעבודה בעיצומו ואני בכל בוקר מיד לכשפוקחת את עיניי אומרת תפילת תודה לבורא עולם🙏קובה נבולסיה (בורגול) מטוגנת וטעימה ממש🙏
וכך בכל בוקר מחדש מוצאת את עצמי מתענגת במטבח,
שמבחינתי הוא
מקום הבילוי הכי מושלם בקיץ הכל כך חם.
והיום באופן מיוחד אני אסירת תודה לך בורא עולם על הניסיון שצלח
ובפעם השניה הכנתי
וכעת נהנית לשתף אתכם במתכון הנפלא😘
המרכיבים_של_הבצק:
500 גרם בורגול
1/4 כוס שמן
2 כוסות קמח
כפית מלח
כף פפריקה
כף כמון
1/4כפית סודה לשתיה
מים לכיסוי הבורגול
המרכיבים_למלית_הבשר:
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
מלח, פלפל, כף מלאה בהרט, רבע, 1/4כפית כמון, 1/4כפית פפריקה.
4 כפות שמן
ושמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה
משרים את הבורגול במי ברז למשך שעה מסננים היטב ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ולשים היטב לבצק שיהיה במרקם נעים ונוח.
במידה והוא קשה מכסים בניילון ונותנים לבצק עוד מעט מנוחה
במקביל מכינים את מילוי הבשר:
ראשית מחממים שמן במחבת רחבה ומוסיפים את הבצל הקצוץ.
מטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הבשר ובעזרת מזלג מפוררים אותו שלא ישארו גושים. מוסיפים תבלינים ומטגנים עוד כחמש דקות.
במידה ונותרים נוזלים בסיר אז ממתינים עד שהם יצטמצמו לגמריי
ממתינים עד שהבשר יתקרר ויהיה ניתן למילוי.
וכעת לאחר שהבצק והמילוי מוכנים מתחילים להרכיב את הקובות:
באופן תמידי הידיים צריכות להיות לחות,רטובות.
לוקחים מעט מהבצק ויוצרים עיגול.
בעזרת האגודל יוצרים חור באמצע ומרחיבים אותו בעדינות וכעת עם כפית קטנה ממלאים במילוי הבשר סוגרים ומהדקים.
יוצרים את כל הקובות ומטגנים בשמן חם

חברים צהרים נעימים ובהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון😋

קובה נבולסיה (בורגול) מטוגנת🙏_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

47 מתכונים