Share with:


חלבי

אופן הכנה

כמות: 8 יחידות.
מצרכים:
3 כוסות קמח
כפית חומץ
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כף מלח
כפית סוכר
בערך כוס מים (מוסיפים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים, לא דביק)
שמן למנוחה (לא חייב אם דואגים לכסות עם ניילון היטב)

מילוי גבינה: מיכל של גבינת פאטינה 120 גרם גבינת קצ'קבל + 2 כפות גדושות קמח + 1 ביצה מתובל בפלפל שחור טחון

מילוי תרד: תרד ירוק נקי ושטוף מעורבב עם גבינת פטה ופלפל שחור. .

אופן ההכנה:

  1. שמים את כל חומרי הבצק יחד בקערה ולשים היטב.
  2. מחלקים ל 8 חלקים שווים ויוצרים עיגול.
  3. כל עיגול פותחים מעט, לקוטר של כ 7 ס"מ ומניחים בתוך מגש.
  4. מעל הכל שופכים שמן כדי שהבצק לא יתייבש ויהיה גמיש יותר ומכניסים לפחות שעתיים במקרר
  5. אחרי לילה, לוקחים כל עיגול ופותחים אותו עד לשקיפות. הכי דק שאפשר.
    אם צריך, נעזרים במעט שמן (אני פתחתי בלי שמן בכלל, רק טיפטפתי מעט בין השכבות המגולגלות)
  6. ממלאים, מגלגלים, מורחים מעל ביצה ואופים בתנור חם 200 מעלות טורבו.
    בהצלחה, הילה ♡
מתכוןמתכון

בורקס העגלה_מתכון של הילה סמוכה רשתי – מאסטר מתכונים
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים